d790d7a6d791d7a2d795d7aa d797d79ed790d7942 800x600 - אצבעות חמאה קלמנטינה ותמר

אצבעות חמאה קלמנטינה ותמר

d790d7a6d791d7a2d795d7aa d797d79ed790d7942 800x600 1 - אצבעות חמאה קלמנטינה ותמר

נשארו לי קלמנטינות רכות מדי וכמה תמרים וקצת שוקולדצ'יפס אז הכנתי אצבעות נחמדות.

שמים בקערה:
200 גרם חמאה ר כ ה
כוס מיץ קלמנטינות סחוט אבל כל נוזל אחר לטעמכם יוכל להחליף אותם – כמו מיץ תפוזים/תפוחים וכו'…..
כוס סוכר
ביצה קטנה
10 תמרים יבשים קצוצים גס או תחליף אחר לטעמכם
חופן שוקולדצ'יפס לבן או אחר
מערבבים ומוסיפים:
1/2 3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
גרודת תפוז או כף ליקר פירות
לשים לבצק רך ונעים
לרפד תבנית גדולה של התנור בניר אפיה וליישר את הבצק בתוכה
לאפות בחום 175 עד שיזהיב
לחתוך לאצבעות ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות עד שישחימו. לצנן היטב טרם הוצאתם מהתבנית.
תהנו

23 תגובות על “אצבעות חמאה קלמנטינה ותמר

  1. הי פירגה

    נחמדות זה בלשון המעטה. אלו אחלה עוגות לארוח . קלי קלות .תבואי על הברכה.

  2. פירגה יקרה,
    אני כל מתפעלת מהיצירתיות שלך, איך מכמה דברים שיש בבית
    את מכינה מעדנים.
    כל הכבוד והמשיכי להעשיר אותנו במתכונים חדשים. :lol: ;) ;)

    • הי מלי
      תודההההה
      אני אמשיך,כן,כמה שיתאפשר לי. אני אוהבת מאד את מה שאני עושה באתר שלי.
      שבוע נפלא לך.

  3. הכנתי את העוגיות עם הגבינות לאורחים שלי נהנו מאוד בקשו מירשם נתתי את הכתובת שלך
    אגב אני מתה לדעת מאיפה השם שלך אני בטוחה שהוריך לא נתנו לך את השם הזה

    אני נהנית מאוד מהאתר שלך למדתי הרבה דברים תמשיכי

    • פליציה תראי באודות פירגה כתבתי מאיפה השם.
      המשך הנאה וכיף ביחד באתר שלי.
      שבוע נפלא

  4. העוגיות נראות נפלא. ראיתי את תגובתך שלא ניסית עם שמן, אך מהנסיון העשיר שלך, היית ממליצה לנסות עם שמן או שחייבים לפחות חצי מהכמות עם מרגרינה? (אני רוצה פרווה, ולא מרגרינה…)

    • גילי,כשאני לא מכינה אני לא ממליצה.שווה נסיון למי שמעדיף עם שמן.
      תהנו ושבת שלום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *