DSCF8227 1.jpgמיץ גבינה 1 640x410 - עוגת מיץ גבינה

עוגת מיץ גבינה

DSCF8227.jpgמיץ גבינה - עוגת מיץ גבינה

כדאי להכין בתבנית קוגלהוף אבל כל תבנית אחרת תתאים. העוגה בחושה עסיסית ונהדרת.

(כוס 220 מ"ל)

מצרכים:
תבנית מלבנית 27X30 מצופה בניר אפיה. כוס 220 מ"ג
שמים בקערה:
כוס גבינה לבנה 5%
כוס מיץ תפוזים רצוי טרי סחוט
כוס שמן
1/4 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס צימוקים מעורבבים עם:
1/2 2 כוסות קמח תופח (כשהצימוקים מעורבבים בקמח,יש סיכוי שהם יתפזרו בעוגה ולא ישקעו)
שקית סוכר וניל

סירופ:
כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות סחוט

אופן הכנה:
טורפים במטרפה ידנית את כל מצרכי העוגה , לסירוגין מצרכים יבשים ורטובים .
יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות בחום 175.

מיד כשהעוגה יוצאת ח מ ה מהאפייה, יוצקים עליה עם כף רגילה את כוס מיץ התפוזים הקרה.
תהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *