d7a2d799d792d794 d79bd7a8d795d791d791 d7a4d798d7a8d795d796d799 d792d791d799d7a0 - עיג'ה כרוב עם פטרוזיליה וגבינות לבנות-אפוי

עיג'ה כרוב עם פטרוזיליה וגבינות לבנות-אפוי

כרובב פטרוזי גבינ - עיג'ה כרוב עם פטרוזיליה וגבינות לבנות-אפוי

 

היום מצאתי במקרר שקית כרוב קצוץ
נשארה לי פטרוזיליה טרייה בכמות די נכבדה
ועם "שידוך" גבינות לבנות שעושה רק טוב הכנתי עיג'ה/פשטידה דקה אפויה וטעימה.
אז תכינו ושיהיה בתיאבון.

מצרכים:
תבנית מלבנית או מרובעת- משומנת
400 גרם כרוב קצוץ דק
3 כוסות פטרוזיליה קצוצה דק
בצל מגורר
1/4 כוס שמן
(אפשר לטגן את הבצל בחלק מהשמן) לא חובה
3/4 כוס פירורי לחם
4 ביצים
200 גרם חבילה גבינה טוב-טעם
100 גרם גבינה בולגרית מגוררת – עדיף במליחות עדינה
תיבול: מלח , פלפל שחור , 1/4 כפית טימין יבש

אופן הכנה:
לשים את הכרוב הקצוץ בקערה גדולה עם קצת מלח ולעסות היטב עם הידיים עד שהכרוב יתרכך מהמגע.
להוסיף לקערה את יתר המצרכים. לטעום על קצה הזרת ולתבל.
לערבב ולצקת לתבנית
לאפות בחום 175 שעה לפחות.

"הערה"
עוד פשטידת כרוב וגזר נהדרת יש באתר. כיף לקרוא את התגובות עליה.

http://pirge.co.il/המלצת-היום/פשטידת-כרוב-וגזר
תהנו

22 תגובות על “עיג'ה כרוב עם פטרוזיליה וגבינות לבנות-אפוי

  1. אויש פירג'לה,
    באת לי בול במקום!
    ממש לפני שפתחתי את האתר חשבתי לעצמי
    כמה בא לי פשטידה קלילה עם איזה גבינה טובה.
    תבורכי יקירה…
    smile smile smile
    יום נהדר,
    יעל

  2. פירגה, איזה כיף, התחשק לי גם להכין איזו פשטידה קלה וטעימה
    יש לי כל מיני גבינות במקרר וחשבתי מה אני עושה איתן לפני שיפוג תוקפן
    אחלה מתכון, יש לי את כל המצרכים
    ברגע שאני מגיעה הביתה, ניגשת מייד להכין

    תודה אישה יקרה,

    הייתי נותנת לך מקום ראשון "במאסטר שף" :lol:

    רחלי.ג. smile

    • רחלי,גם המחמאות וגם נזלל ממרק השעועיתת והקניידלך :lol: שניים כי טוב ;)
      בשמחה ואהבה,כמו תמיד smile

      • laugh בוקר אור, הכנתי לשבת את פשטידת הע'גה, ;) :lol: יצאה טעימה יפה נהיננו מה אפשר עוד לבקש. שנהיה בריאים ונמשיך לקבל ממך פירגה מלוא החופן של מתכונים נפלאים אחד אחד. אין עליך….. :P :lol:

        בברכת יום נפלא smile

        • ציפי,שמחתי לקבל ממך את התגובות הבקר.את מקסימה.
          תודה והמשך יום נפלא וטעים לכולנו smile

  3. פירגה יקרה,
    במידה ואכין בספלוני -מאפינס מסיליקון ,
    כמה זמן אצטרך לאפות עד שיהיו מוכנים ?

להגיב על יעל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *