d791d7a6d79cd799d79d d791d7a0d792d799d7a2d795d7aa d7a4d798d7a8d799d795d7aa d795d792d791d799d7a0d795d7aa - פשטידת כרישה בנגיעות פטריות ואטריות

פשטידת כרישה בנגיעות פטריות ואטריות

בנגיעות פטריות וגבינות - פשטידת כרישה בנגיעות פטריות ואטריות

יאמי . רוצים גם יאמי? תכינו ותהנו.

מצרכים:
2 כוסות אטריות מבושלות (מכל סוג) לי נשארה פסטה בשמנת ופטריות.
2 בצלים גדולים
2 כרישה החלק הלבן חתוך עיגולים דקים
250 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
4 ביצים גדולות
1/2 כוס שמן
1/2 גביע יוגורט טבעי
1/4 כוס קמח
2 כפות אבקת מרק פטריות
200 גרם גבינה בולגרית מגוררת (לא מלוחה,עדינה)
200 גרם גבינה צהובה מגוררת (150 לבלילה ו-50 לציפוי)
מלח ופלפל אחרי טעימה ומי שאוהב ירק יכול להוסיף עירית קצוצה

אופן הכנה:
את הכרישה החלק הלבן בלבד,חותכים לעיגולים דקים,משרים מסננים ומייבשים.
את הבצלים חותכים לקוביות
מטגנים את הכרישה והבצל רק עד להזהבה קלה .מוסיפים פטריות ומטגנים עוד דקה.
מערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית 27X33 ומפזרים עליה פירורי לחם
יוצקים לתבנית
מפזרים 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופים בחום 175 כ-40 דקות
הפשטידה צריכה להיות זהובה חומה.
תהנו

27 תגובות על “פשטידת כרישה בנגיעות פטריות ואטריות

  1. נראה מזה טוב. כבר הולכת להכין הבן שלי ביקש איזו שהיא פשטידה מאיטריות והשילוב נהדר.
    תודה למפתיעה הלאומית smile smile smile smile smile

    • הכנתי את הפשטידה והיא יפה טעימה ונשמרת מספר ימים וטעימה גם אחרי חימום במיקרו.

      תודה לך פירגה, וחג שמח. smile :P :lol: laugh laugh

      • ציפי,להבא רשמי את התגובה למטה אחרי כולם.תודה.
        שימחת אותי מאד שכתבת את חוות דעתכם לפשטידה.
        תודה על הטיפ לחימום
        smile

  2. נשמע יופי, אך כיוון שאין לי כעת כרישה אפשר אולי כרוב חתוך? או משהו אחר?

      • לפריגה שבת שלום !הכנתי את התבשיל אם קשאוים ברסק העגבניות היה מאוד טעים הפשטידה אחרונה אם כרישה לא כתבת אם לשים את הגבינה הבולגרית ביחד אם כל החומרים אבקש תשובה תודה smile

        • לאה יקרה בקר טוב
          את המחמאות לקישואים אשמח אם תכתבי במתכון עצמו שכולם יראו.
          תודה smile .

          לגבי הפשטידה כתבתי: לערבב הכל ביחד

          שבת שלום וטעים לכם :lol:

  3. פירגה – פשטידה אליפות!!!
    הכנתי אותה אתמול בערב, ברגע זה ישנה עוד חתיכה קטנה בתבנית שאני מתלבטת אם לשמור לבעלי… אפילו הקטנות שיש לי בבית טרפו אותה. רוצה עוד מתכונים כאלו ;) ;) ;)

    • דנה יקרה smile שמחתי לקרוא את התגובה שהפשטידה אליפות.
      אבל כנסי לקטגוריה פשטידות או קישים ותראי את המגוון שלי. לדעתי? כל המאפים לא נופלים מזו.
      תתחילי לנסות כל פעם מאפה אחד ותראי…..יש המוןןןןןןןןןןן
      בהצלחה ותהנו ותשאירי לבעל את החתיכה האחרונה ;)

    • איייייייייייייי :lol: ידעתי.חהחהחהחהחהחה
      אין דבר תספרו לו שהיה טעים.חהחהחהחהחה :lol:

  4. היי פירגה
    הכנתי את הפשטידה יצאה מאוד טעימה באמת יאמי :lol: :lol: :lol:
    האורחים ביקשו תוספת… זה אומר הכל…
    תודה לך :P :P :P

  5. פירגה שלום smile
    הכנתי לשבת בבוקר את הפשטידה, יצאה מאד טעימה המממממ.
    קלה מאד להכנה, ממליצה בחום.
    פירגה יקירתי, תודה לך שאת מעשירה אתנו במאכלים, אין עלייך . :lol: ;)
    :lol: מחכה לעוד פשטידות מיוחדות כאלה.

    תודה לך תותחית,
    אירית smile

  6. חייבת לנסות עוד היום את הפשטידה נהנת מאוד מהאתר :lol:
    יום קסום ושמח והמון בריאות :lol:

    • בקר אור יקירתי
      בכיף,מחכה שתכיני לשמוע אם אהבתם
      יום נפלא גם לך smile

  7. היי פירגה!!
    האתר שלך מקסים והמתכונים משגעים!!
    אני מתה לעשות את הפשטידה הזו נראית לי טעימה מאוד וגם יש לי פראסה בכמויות. אסור לי לאכול גבינות.נראה לך שעדיין ייצא לי טוב גם אם אוותר על הגבינות?

    • הי לירז חמודה וגם תודה ענקית על הפירגון לאתר.
      ברור שיצא אחלה בלי גבינות
      את צריכה לדאוג שיצא לך לפחות 500 גרם כרישה והיתר הכל לפי מה שרשום.
      אז פשוט לכי על זה,בכיף ותהני smile

  8. המתכון מצויין אפשרות נוספת להכפיל כמויות לקבלת פשטידה יותר מלאה ניתן גם לשנות את הגבינות הקשות מומלץ קשקבל ואו מוצרלה ניסיתי ויצא פשוט מעולה laugh laugh laugh תודה רבה מאוד

להגיב על אירית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *