d7a2d795d7a3 d7a9d7a0d799d7a6d79c - שניצל חלקי עוף

שניצל חלקי עוף

d7a2d795d7a3 d7a9d7a0d799d7a6d79c2 - שניצל חלקי עוףרוצים לשדרג את העוף יום אחרי?
אז אם נשאר לכם: עוף בגריל,עוף במלח, עוף מבושל ברוטב
או כל עוף אחר תכינו ממנו שניצל עוף.

מצרכים:
חלקי עופות מבושלים- בפולקה למשל אפשר בקלי קלות לשלוף את העצם
צלחת עם ביצה טרופה +שום כתוש,מעט צ'ילי או חרדל,מלח,פפריקה.
צלחת שנייה עם פירורי לחם/קמח מצות.
טובלים את העוף בביצה ואחר בפירורים ומטגנים מכל הצדדים .
מגישים חם עם תפוחי אדמה מטוגנים בשמן של טיגון העוף או "פירה"
תהנו

17 תגובות על “שניצל חלקי עוף

  1. היי פירגה,

    מכיוון ואני לרוב משתדלת להוריד את העור מחלקי העוף, האם ניתן גם לטגן את חלקי העוף ללא העור?

    • היי איריס
      ברור שכן,זה ניתן לשיקולך ורק לשיקולך.עם או בלי העור ההכנה אותו דבר smile

    • מירי ערב טוב חמודה
      במקום שאת רוצה את הסמיילי תעמדי עם הסמן, תרדי עם העכבר לסמיילי שאת בוחרת ותלחצי עליו.
      בהצלחה :lol:

  2. שלום פירגה,
    נשאר לי עוף משבת….
    האם אני יכולה להכין את המתכון בשישי בצהריים כך שהעוף למעשה ישאר במקרר שבוע שלם או שעדיף להכין היום או מחר?

    דבר נוסף, רצוי להכניס את המתכון לקטגוריה של אוכל לא זורקים, שאריות… :lol:

    תודה,
    תמר

    • תמר,לא להשאיר שבוע את העוף כשהוא מוכן.
      את יכולה להקפיא ולהוציא להפשרה . אחרי ההפשרה תכיני כמו שניצל ותאכלו מיד.
      אוסיף לקטגוריה שציינת.תודה :lol:

  3. smile smile smile פירגה איך עלייךךךךך smile smile smile
    בוקר טוב מה עושים עם נישאר המון שניצלים מטוגנים מאתמול ?
    תודה יום קסום smile
    לאה

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *