d7a4d7a6d7a4d795d7a6d799d79d d792d791d799d7a0d794 d792d7a0d790d7a9 - עוגת קסטה קרם וניל פצפוצים בציפוי גנאש

עוגת קסטה קרם וניל פצפוצים בציפוי גנאש

d79ed795d7a1 d7a4d799d7a6d7a4d795d7a6d799d79d d792d791d799d7a0d794 d792d7a0d790d7a96 1 - עוגת קסטה קרם וניל פצפוצים בציפוי גנאש

עוגת קסטה קרם וניל פצפוצים בציפוי גנאש
מסוג עוגות היישור שאף פעם לא נמאס להכין אותם והן מתאימות לכל אירוע.

מצרכים:
חבילה פתי בר בטעם קקאו במארז כפול
טובלים ביין מתוק מהול במים
תבנית עגולה גדולה או מרובעת בינונית
המצרכים וההכנה לקרם:
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
2 מיכלי שמנת מתוקה
מיכל שמנת חמוצה של פעם
2 קופסאות גבינה לבנה 5%= 500 גרם
1/2 כוס סוכר
להקציף במיקסר את 2 השמנות המתוקות עם 2 האינסטנט השמנת החמוצה והסוכר
כשמוקצף….
להוסיף את הגבינה לערבב קלות לטעום שמספיק מתוק לכם או להוסיף סוכר
לרפד שכבת פתי בר טבולה ביין מהול במים ומעליה 1/2 מכמות הקרם
אם רוצים אפשר לשפר ולפזר חלבה או לגרר שוקולד לבן
לכסות בשכבת ביסקוויטים נוספת ולכסות ביתר הקרם.

לצפות בגנאש.

המצרכים וההכנה לגנאש:
1/2 מיכל שמנת מתוקה מבושלת עד לסף רתיחה
להוסיף:
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות ולערבב לקרם
לצקת מיד על הקרם וליישר
לשמור בפריזר עד להגשה.
תהנו.

155 תגובות על “עוגת קסטה קרם וניל פצפוצים בציפוי גנאש

  1. פירגה,מה שלומך?
    מקווה שאת מרגישה טוב וכן,גם המשפחה.
    אוי אוי אוי, זה פשע מה שאת עושה!
    איזו עוגה. זה לא בסדר. אני כאן בעבודה,רואה את התמונה הזאת….
    טוב,לפחות,אני לא משמינה מהתמונה,נכון ?
    את זוכרת שהכנתי ליום ההולדת של הבן עוגת ביסקוויטים וסיפרתי לך שהשתמשתי בפודינג
    וניל עם פצפוצים? רציתי לקנות עוד הפעם,ולצערי,לא מצאתי.

    כל הכבוד לך
    יום נפלא
    smile

    • רותי יקרה,הי
      זכרתי על הפצפוצים ולא זכרתי שזו את smile .
      בכל אופן, היד פשוט נשלחה לקחת דווקא את אלה עם הפצפוצים. הזכרון עבד ;)
      אגב, אפשר להכין פצפוצים בבית.למי שיש מגי'מיקס עם סכין חיתוך חדה מכניסים 150 גרם ק ו ב י ו ת שוקולד וכותשים אותו לגרגרים קטנים.
      עוגה באמת נפלאה. והגנאש עושה את ההבדל החגיגי.
      לבריאות smile

  2. ל-משתמש האנונימי,תודה על תגובתך.
    אין לי מג'ימיקס, אולי אמצא את זה במקום אחר.
    זה מוסיף המון הפצפוצים,נכון?

    יום נפלא ושוב תודה..
    רותי

    • רותי,זאת אני פריגה משום מה כותב לי משתמש אנונימי.לא יודעת למה.

  3. האם יש אפשרות להכין את המילוי רק עם אינסטנט אחד ושמנת מתוקה אחת? האם יוצא מספיק מילוי?
    פשוט יוצאת ביחד עם הציפוי כמות של שתיים וחצי קופ' של שמנת מתוקה. אגב, שמנת חמוצה אני תמיד מחליפה באשל ואין הבדל בטעם רק בכמות השומן המופחתת. המון תודה על המתכונים הנהדרים :lol: :lol:

    • יעלי,נראה שיצא די עלוב ונמוך.לשיקולך.
      בכיף,ומשיכי לכתוב לי ולעדכן smile

  4. מצטרפת לשאלתה של גלית.

    עוגה כזו יכולה להיות למטה במקרר. למה להשים אותה במקפיא? אם רוצים לאכול עכשיו, לא יהיה כ"כ יעיל היא תהיה בקפאה ואז נצטרך לחכות.

    אפשר באמת להשים אותה למטה במקרר??

    • רינת הי
      זו אני פירגה במידה ויהיה כתוב משתמש אנונימי.לא יודעת מה הסיבה….
      בכל אופן מהקפאה אפשר לאכול ישר בלי להפשיר.אבל את יכולה לשים גם במקרר.
      smile

    • שרית בקר אור
      זו אני פירגה ואפשר לטבול בחלב, מים,נס קפה,מה שבא לך.
      תהני smile

  5. עוגה פשוט מ ד ה י מ ה !!! בא לי לאכול אותה ישר מהתמונה. יש לי עוגה דומה שאני מכינה בשכבה אחת (לכן אני כבר מדמיינת את הטעם) זו ממש עוגת פשע. אין ספק ששידרגת אותה מאוד עם השכבות ועם היין ותוספת הגנאש. נראה מרשים להגשה. אני מיד מנסה, תגובות בהמשך :P :P :P

    • נורית הי,זו פירגה
      בקטגוריה עוגות בסקויטים יש דומות לה ואין כמותה.
      אשמח לשמוע רשמים ממך,כרגיל,תודה רבה
      בקר טוב smile

    • תתחדשי ברבורה תהנו ביחד מעתה ועד עולם.
      אם יכתוב משתמש אנונימי,אז עדיין יש תקלה וזו אני,פירגה :lol:

  6. בוקר טוב פירגה יקרה. אני משדרגת את אותה העוגה עם שוקולד לבן מומס ומוסיפה אותו בערבוב ידני לתוך תערובת הגבינה, זה משדרג אותה חבל על הזמן, ואם רוצים עוד יותר שתהיה חגיגית ולא מתעצלים, אני לעיתים מכינה אותה עם חצי שקית (בלבד) של ג'לטין, ואז כשחותכים, זה עומד כל כך יפה וישר…כמו בקונדיטוריות.. אבל בהחלט שהיא שווה גם ללא השידרוגים הללו.. בנוגע לשאלה על פצפוצי השוקולד בהכנה ביתית, לא נראה לי שמג'ימיקס יכול להוציא פירורים כאלה דקים בקלות, לי דווקא נראה, שמחום המנוע והסיבובים המהירים, השוקולד עלול לימס שם בתוך הקערה וזה יהיה וו'אחאד סיפור לנקות וכו'.. מה דעתך על לקחת קולפן ירקות ולהתחיל לגרר את השוקולד ישר לתערובת הגבינה, ממילא עם הערבובים הידניים הם ישברו ויהיו קטנטנים בדיוק כמו שאנו רוצים, לא??? אם ניסית בעצמך עם מג'ימיקס ויצא לך טוב, אשמח אם תכתבי. תודה ויום נפלא שיהיה לכולנו. laugh laugh

    • קרן חמודה
      תודה על השידרוג לשוקולד.נקרא יאמי.נדמה לי שיש לי עוגה כזו שממיסים את השוקולד הלבן בגבינה וזה באמת משהו משהו…תודה smile שווה לנסות.
      אני גורסת קוביות שוקולד במגי'מיקס שלי וזה לא נמס.השוקולד נשאר ככדורים פצפוניים יבשים ונהדר להוסיף אותם לעוגות ועוגיות.
      נסי פעם ותראי. smile
      יום נפלא עם smile גם לך

  7. תמיד לא מסתדר לי גודל התבנית עם כמות הפתי בר,האם את מנצלת את כל האריזה הכפולה?
    כמה פתיבר נכנסים לך בתבנית הבינונית בשכבה אחת?עד כמה שזכור לי בערך 16 ואז בקושי אני מסיימת חבילת פתי בר אחת.אולי אני טועה?
    שאלה נוספת האם יש לך מקום במקפיא לגודל עוגה שכזאת? או שיש לכם מקפיא?לי יש מקרר רגיל ולא נראה לי שעוגה כזאת נכנסת לי במקפיא,יש אלטרנטיבה?
    תודה

    • שושי שלום רב חמודה
      אני תמיד קונה חבילה כפולה למרות שהולכת רק חבילה אחת ואולי עוד כמה ביסקוויטים.
      התבנית לא גדולה של התנור.יותר קטנה.

      התבנית שאני הכנתי: 30X20 והיא יצאה גבוהה ויפה.

      20 ביסקוויטים בשכבה אחת. אני קונה את הפתי בר הגדול המרובע היותר שמן. הוא טעים לנו יותר אבל אפשר להכין עם כל סוג.
      את יכולה לשמור את העוגה במקרר. אני מכניסה אותה לפריזר.יש לי מקרר 2 דלתות ואין בעיה של מקום.
      אבל היא נהדרת גם מהמקרר. לשיקולך.
      בהצלחה ותהנו מהעוגה smile

  8. אוי אוי אוי…..
    אני משמינה רק מהקריאה…..
    אני מאמצת מיד את המתכון השחיתותי הזה!
    מתאים מאוד לחג שבועות…
    תודה מקרב לב! smile :lol: :!:

    • תמר הי
      תודה חמדתי ואל תפספסי להכנס לקטגוריה שבועות בעוד מועד…. ;) יש עוד זמן. שווה לטייל בין עשרות המתכונים.
      לבריאות ובעונג רב smile

  9. דליה בדיוק בזמן שלחת לי את המתכון,יש לי כמה חבילות קטנות של פטיבר ואני לא יודעת מה לעשות איתם איזה פיתרון מעולה,תודה יקירה smile

  10. טעים לי מאד מאד.
    נראה לי הולכת להכין זאת כקינוח במנות אישיות לשבת חתן של אלמוג.
    תודה יקרה על מתכונים נהדרים.
    smile smile smile smile smile smile smile

    • ואואו יהודית,צלמי מנה אחת יפה לאתר לי ;)
      העיקר שיהיה במזל טוב ובשמחות. אוכל טעים בטוח שיהיה :lol:

  11. שלום פירגה.
    עוגת ביסקויטים נקראת במשפחתי "עוגת נמלים" כיון שאנו מפזרים שוקולד מגורד מעל.
    לכבוד יום ההולדת של הבן שלי שחל מחר, הוא ביקש את העוגה. והנה קיבלתי את העוגה שלך, עשיתי אותה עם ציפוי גנש, ופרורי מקופלת בתוך הקרם.
    יצא משגע. תודה. smile

    • אתי יקרה smile
      כיף לכם ותהנו מהעוגה . בטוח שהילד יהנה בגדול.
      בשמחות smile ובמזל טוב לילד ונחת לכולכם :lol:

  12. היי פירגה.
    ביום ששי יש לבעלי יום הולדת,וחשבתי להכין עוגת תפוזים,כמו לקח לחצות ל 3 ולמלא
    עם פודינג וניל וקצפת.
    אך כשראיתי את עוגת הביסקוויטים,נדלקתיוכנראה שאכין אותה.
    תודה על המתכון.
    רק חושבת איך אשים עליה נר :lol:

  13. איזה עוגה אהובה!!
    אצלנו במשפחה מצפים אותה בשכבת ג'לי במקום הגנאש
    וניתן לפרוס פרוסת פרי על כל יחידת פתי בר לפי מה שמתאים לג'לי.
    כמובן שהג'לי מכסה מעל וזה מתקבל יפה וטעים כמובן…

  14. פירגה יקרה
    הרגע הלכו אחרוני החברים אותם ארחתיץהערב.
    העוגה כיכבה בגדול!!!!!!!
    כולם התלהבו חבל על הזמן.
    עוגה כייפית, יפה, וקלה וזה הכי חשוב.
    מודיעים לך שמגיעים, יש את המצרכים בבית,
    ואת מפגיזה עם עוגת העוגות.
    תבורכי ידידה

    • בכיף רחל,נהדר לקבל מחמאות מהבקר
      את כבר מכירה אותי.הכל קל
      מהיר חלק ולענין. ;) תודה לך
      המשך טעים ומתוק smile

  15. שבוע הבא אני מקווה להכין אותה תני חזוק שתצא לי טוב עידוד קטן באהבה נירית
    :oops:

    • נירית יקירתי
      ללא ספק זו תהיה עוגת השנה שלך. תקבלי עליה מליון מחמאות.
      עלי והצליחי ולהכין אותה הכי קלות שבעולם
      ספרי לנו אחרי טעימות ומחמאות.
      ערב נפלא לך smile

    • לברבורה,דווקא בתמונה הם העבים.
      אני תמיד רואה בסופר 2 סוגים דקים וקצת יותר עבים.אז אני אוהבת את העבים.זה לא כ"כ משנה,תכיני עם מה שיש לך או את רגילה אליו.
      smile

    • ברבורה יקרה בקר אור
      אההההה, תתעכבי במדף של הפתי-בר.ללא ספק תראי 2 סוגים את הדק יותר והעבה יותר
      העבה יותר הוא תמיד בצורה מרובעת ובד"כ במארז שקוף. יש בטעם וניל/שוקולד
      בהצלחה smile

  16. שבוע טוב פירגה.
    עוגה קלה וטעימה מאוד.
    עוגה מרשימה שתמיד מצליחה .
    מומלצת מאוד.

  17. חובת עדכון :!:

    עשיתי אותה לשבת והעוגה מ-ש-ג-עת!! טעימה מאוד….

    כל הכבוד לך :lol:

    • גליתוש יקרה
      בכיף לי ובעונג רב הוספת עוד תגובה נפלאה לקסטה
      המשך שבוע נפלא וטעים smile

  18. פירגה צהריים טובים!
    :oops: :oops: :oops: הכנתי את העוגה לשבת -וקיבלת מחמאות בלי סוף-העוגה מיוחדת מאוד טעימה ומרשימה.המשיכי כך .יישר כוח!!! :oops: :oops: :oops:

  19. מה לענות?
    תכתבי את התגובה למטה אחרי כל התגובות אולי אני מפספסת אותך…
    תודה smile

  20. זאת שוב אני, אמרתי לך שיטעם את העוגה והיא יצאה נפלאה מליון אחוז
    אני מקווה להכין או לאפות עוד מאתר הזה , חשבו שקניתי אותה :? :idea: laugh smile

    • הי נירית
      באתר שלי תמצאי מתכונים בקלי קלות שכל אחד יכול להכין. אני שמחה שהם טעימים.
      מתכוני רושם אין לי…חהחהחהחהחה.
      המשך שיתוף נפלא smile

  21. לפירגה היקרה!
    הכנתי את העוגה המדהימה לכבוד יום ההולדת ה-18 של בתי העוגה פשוט טעימה בטירוףףףףףףףףףףףף
    אין דברים כאלה את לדעתי נכס שצריך להכנס להיסטוריה של תולדות הבישול והאפייה ואני לא אומרת את זה בציניות. את נוטעת את האהבה לבישול ואפייה בעזרת מתכונייך הזמינים והנגישים לכל אחת ואחד אני בטוחה שבזכותך הרבה נשים וגם גברים מרגישים אשפים במטבח תמשיכי כך ולדעתי את צריכה לכתוב
    ספר שבטוח יהיה רב מכר smile smile smile

    • חניתה יקרה
      מזל טוב לילדה.גיל מקסים :lol:
      אני מתלהבת מההתלהבות שלך,חהחהחהחהחהחה
      יישר כח להמשך נפלא וטעים
      תודה smile

  22. פירגה יקירתי
    חג פורים שמח

    אתמול בערב הכנתי את העוגה, אמרתי לבת שלי שאי אפשר עדיין לאכול אותה אבל היא "גנבה" קצת מהקרם…חחחח

    הכנסתי למקפיא. היא מחכה שיאכלו אותה, חחחח
    מחר בלי נדר הבן שלי יגיע הביתה אז הכנתי בשבילו, הפתעה…אני מקווה שהוא יאהב אותה.

    תודה לך
    כל פעם אני שמחה להכין משהו מהתאר שלך, תבורכי

    פורים שמח וכל טוב לך ולכל המשפחה
    ממני, רותי
    smile smile

    • רותי יקרה
      כפי שאת רואה כבר יש שפע תגובות ממי שהכין החמיא והתלהב.
      הפתעה טעימה ונעימה לבן שלך smile פורים שמח ומאושר לכם :lol:

  23. שאלה אולי טיפשית: יש דבר כזה איסטנט וניל עם פצפוצי שוקולד?
    תודה שרי

    • שרי,ברור שיש,אחרת איך הייתי מכינה ;)
      חפשי בין האינסטנט הרגיל. יש כמה סוגים כמו ריבת חלב…
      תכיני ותהנו כי הפיצפוצים עושים את ההבדל smile

  24. פירגה שבוע טוב,

    כתבתי לך לפני רגע במתכון אחר.

    רציתי לשתף אותך, כפי שסיפרתי לך לפני שבוע, הכנתי את העוגה.
    היא פשוט……מסוכנת!!!
    טעימה בטירוף, אי אפשר להפסיק לאכול אותה. אני שמרתי במקפיא.
    הילדים מאוד מאוד אהבו. כפי שהמלצתי, הפיצפוצים עושים את ההבדל..

    הבאתי גם לעבודה, ליקקו את האצבעות.
    אני מתאפקת מ"לגנוב" עוד ועוד…….חחחח

    תודה לך.
    שבוע נפלא
    smile :lol:

    • רותי יקרה
      המחמאות שלך מחממות לי את הנשמה.אין כמוך.
      התגובות שלך עושות לי חשק להכנס ולהכין מטעמים ;) smile תודה :lol:

  25. אני אחת שמבינה בעוגות והיא נראית פגז התמונה מהממת ושאר המתכונים נראים של שפית מס 1 אני חדשה פה ואני אחרייך באש ובמים המשיכי להיא מתכונים טובים ולא יקרים אחרי פסח אני אעשה את העוגה

    • רוחמה יקרה
      תודה על הפירגון והמחמאות
      אשמח לשמוע תגובות על המתכונים שתכיני מהאתר שלי.
      שיהיה לך ולבני ביתך חג שמח טעים ומאושר smile

  26. smile פירגה שלום!
    כמו תמיד לפני הכנת מתכונים שונים אני נכנסת לאתר היום עשיתי 3 עוגות לפי המתכונים שלך.
    1.עוגת שיש טחינה וקקאו-עוגה יפה,גבוהה כמו שאני אוהבת.
    2.עוגת קוקוס קלמנטינות-רכה נימוחהנהדרת
    3.וגם את העוגה הזו קסטה-עשיתי אותה בפיירקס גדול יצאה יפה מרשימה שמתי ישר בפריזר,כדי שאני לא אתחיל לישר אותה. smile
    תמשיכי להעביר לנו ממתכונייך המעולים תודה.

    • עדנה ,את נהדרת
      מיד מעבירה למתכונים שהכנת את התגובה שלך כדי שכולם יראו.
      אם אין לך זמן אני שמחה לעשות זאת.ברצון. חשוב לי שכולם יראו.
      תמשיכי להכין לבני הבית ושכולם יהנו בכיף smile

  27. הי פירגה
    אני מאוד רוצה להכין את העוגה, אבל אני לא רוצה לתבול את הביסקוויטים ביין יש אפשרויות אחרות?
    תודה
    ויום נהדר smile

  28. פירגה היי,

    איפה נמצא המתכון של העוגת שיש טחינה וקקאו?
    נשמע מעניין…

    אודליה

  29. פריגה היקרה:
    המתכון קל להכנה ונראה כי העוגה טעימה!!!!!!
    תודה רבה על מתכונים טעימים וקלים שתמיד מצליחים….
    חג שמח smile

      • יש תגובה חדשה לפוסט #14685 "מאפינס עם הפתעה"
        מאת : אלן‏ (IP: 84.109.149.166 , bzq-84-109-149-166.red.bezeqint.net)
        תגובה:
        בקר טוב פירגה!
        רציתי לשתף אותך בהצלחות האדירות של שבועות…לא מאוחר מדי כי אנחנו עדיין נהנים! הפיצקיש היה מאוד מאוד טעים לככככולם!ארחתי אנשים שאינם רגילים לאוכל מחוץ לעדתם ובקשו עוד ועוד-ילד ומביגר כאחד.גם נשאר להקפאה וכל הילדים הגדולים דרשו לקחת הביתה.כל זה קורה אחרי שחממתי את המעדן על הפלטה והתחתית קצת נשרפה!לא הפריע לאף אחד…העוגת קסטה גם הייתה הצלחה.במקום שוקולד למעלה פזרתי על שני רבעים מייפל ועל עוד שניים קצת רוטב שוקולד.לא חיכו לצלחות-אפילו המנומסים מביננו חטפו כפיות ואכלו כולם ביחד……ושמרים.הפכתי את המתכון לשמרים פרווה לחלבי.מחצית
        הבצק הלך לעוגות גבינה ומחציתו לקרואסוני שוקולד או פירות יער עם שקדים.יש עדיין בפרייזר עד שהבן יגלה ויקח הביתה.
        היו עוד דברים אך שלושת המתכונים שלך היו להיט אמיתי.זאת הייתה השנה הראשונה שלא עשיתי דוקטורט כדי לחפש מתכוני שבועות.אני יודעת שאצלך אין אפס…שבת שלום.בזמנים משוגעים כאילו כיף להתעסק במשהו שנותן בטחון.לגביי זה תפילה והכנת אוכל לאוהביי……

        אפשר לראות כאן את כל התגובות לפוסט הזה:
        http://pirge.co.il/כללי/14685#comments

  30. אני חדשה באתר אין לי מושג איך להגיב ,
    נהנת מאוד לקרוא את המתכונים הניפלאים של פירגה והבנות המקסימות באתר,
    :lol: כל הכבוד smile

    • smile מקסימה
      תודה רבה וכיף שאת באתר שלי.

      כנסי לתגובות
      רדי על לתגובה האחרונה ותגיבי אחריה.
      smile

  31. אגב פירגה יקירתי המון זמן מתחשק לי להכין קובות מתוגנות עם בשר ובורגול ,
    אפשר בבקשה לקבל מתכון מנצח :oops:
    תודה לך פירגה יקירתי מואה ענקית smile

    • שושי כל תבנית
      עגולה או מלבנית מרובעת או פיירקס או קערת זכוכית הכל מתאים.
      (רק לא התבנית הגדולה של התנור)

  32. טוב, בינתיים העוגה מוכנה.
    הקרם כ"כ טעים, לא יכולה להפסיק ללקק….
    מהמם. תודה רבה על עוד עוגה מדהימה

  33. היי פירגוש..
    איזה גודל זה תבנית עגולה?יש לי את כל הגדלים 24,26 ו-28
    smile

  34. בטח יהיה לי קשה לחתוך את הביסקוויטים בצורת עיגול…אולי עדיף במרובעת חד פעמית? smile
    זה נראה כזה טעיםםםםםםםםםםםםםםם

    • אם מוציאים מהפריזר חצי שעה לפני ההגשה לא קשה לחתוך.
      במרובעת תרוויחי עוד כמה פרוסות.
      לשיקולך smile

  35. דרך אגב,העוגת גבינה עם הבישקוטים והעוגת פרורים הוכנו כבר כמה וכמה פעמים…הכנתי לאבא גם וכולם חיסלו! laugh

    • לימורוש, אני מקווה שהמחמאות רשומות במתכונים עצמם,ואם לא…אז בפעם הבאה ;)
      בכיף ולילה טוב smile

  36. התכוונתי שיהיה קשה לסדר ביסקוויטים מרובעים בתבנית עגולה…
    וכן,המחמאות רשומות גם במתכונים smile
    לילה טוב פירגוש :lol:

    • למה קשה ממוש?
      שברי אותם בהתאם.
      תודה על המחמאות.אין עליך ;)
      לילה smile טוב

  37. פירגה יקרה, החבר"ה ביקשו עוגת גבינה, התעצלתי לאפות והכנתי את עוגת הבסקויטים,אבל מה?? העוגה לא הספיקה להיות בפריזר כי הזללנים שלי עברו כל רגע ויישרו את העוגה. היא כל כך טעימה אין דברים כאלה……תודה פירגה יקרה בשם כל זללני הבית…

  38. טוב אז הכנתי את העוגה ו………..אי אפשר להפסיק לאכול!הפצפוצים מאוד מוסיפים ובכלל לא מרגישים שזו עוגת גבינה. smile smile smile
    טעים טעים…
    פירגוש אין קטגוריה למתוקים לסוכרתיים?

  39. עוגה נהדרת.
    הכנתי לשבת, וקיבלתי מחמאות בלי סוף.
    העוגה לא הספיקה להיות אפילו יממה בהקפאה.
    smile

    • שילונת יקרה
      איזה יופי שקיבלת מחמאות.
      בהחלט מגיע גם מגיע כי העוגה מיוחדת במינה וטעימה כל כך smile
      ונהדר שחזרת לעדכן smile

  40. אה… נזכרתי!
    בסוף החלטתי שאני לא מוותרת על הפיצפוצים,
    הרצתי את בעלי והפיצפוצים באמת שווים את המאמץ.
    smile

    • עשית חכם.ברור שהפצפוצים עושים את ההבדל ;)
      יופי. תאמצי את המתכון לעוד ימים משמחים smile

  41. היי פירגה!
    הכנתי את העוגה גם השבת,
    אבל גיוונתי ושמתי פודינג עם אגוזים.
    זה יוצא משגע! הטעם פשוט מטריף!
    את חייבת לנסות!
    smile smile smile

  42. היי פירגה,
    אני קוראת אדוקה של האתר שלך.. יש לך מתכונים מלהיבים וטעימים
    שאלה- האם יש תחליף לשמנת של פעם?

    • ואואו בחרת בעוגה מדליקה וטעימה מאד.
      שימי שמנת חמוצה רגילה עדיף בעלת אחוזי שומן גבוהים.
      בהצלחה ואשמח לשמוע ממך שוב אחרי הטעימות ;)

      :lol: תודה שאת באתר שלי.איזה כיף smile

  43. פירגה אהובתי
    הכנתי את העוגה הזאת ליום הולדתה של ילדתי ה-12.
    העוגה נטרפה!!!
    אין עלייך כרגיל smile
    אוהבת הכי בעולם, שרי – מעריצה שרופה

    • שרי מקסימה,ללא ספק היא עוגה טעימה ונהדרת. אני צריכה לעשות קטגוריה:עוגות יישור ;) :lol:
      בשמחות smile

  44. צהריים טובים…
    מה גודל התבנית בערך…? :shock:

  45. פירגה יקרה,מה שלומך?
    איך עבר החג?
    שתהיי בריאה,בדיוק רציתי לשאול אותך שאלה האם אפשרי
    להכין עוגת ביסקוויטים ולהקפיא,ומצאתי את העוגה הזאת.
    אכין אותה ואשמור בפריזר (מבטיחה לא לנגוע!) כשיבואו
    הילדים איזה שבת, אז תהייה עוגה מוכנה.
    תודה
    חיבוק

    • הי רותי
      החג עבר נהדר,כרגיל. תמיד כיף עם המשפחה.
      תהנו מהעוגה כי היא נהדרת.
      אם תתחילי ליישר,חהחהחהחהחה,לא תפסיקי.
      חיבוק.

  46. פירגה,שבוע טוב
    הכנתי ביום שישי, תאמיני לי שלא נגעתי בעוגה!
    הבת שלי והחבר אכלו ואמרו שייצא מעולה.
    תודה אישה יקרה

  47. סוף שבוע ניפלא פירגה יקירתי ;)
    הכנתי עכשיו את עוגת הביסקויטים הזאת…זה הולך ישר למקפיא מחר יגיעו הילדים והנכדים ויקבלו מהעוגה הטעימה שהבאת לפה.תבורכי smile בכול הטוף שיש,סוף שבוע ניפלא לך ולמישפחתך המורחבת ממני בהמון הערכה ואהבה רחלי.

להגיב על לימור מהצפון לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *