d79bd791d793 - קציצות אטריות בצלים וכבד עוף

קציצות אטריות בצלים וכבד עוף

קציצות אטריות בצלים וכבד עוףd79bd791d7932 - קציצות אטריות בצלים וכבד עוף
מסוג המתכונים שפתאום מבזיקים בנוסטלגיה של הילדות
זכור לי משהו מבית אמא
ומשודרג להנאתכם.

מצרכים:
250 גרם אטריות (לפני בישול) מבושלות לפי הוראות היצרן -מסוננות.  אטריות גדולות או ארוכות צריך לקצוץ לבערך 1 ס"מ.
(אפשר להכין משאריות אטריות. )
שמים בקערה ומוסיפים:
3 ביצים מוקצפות במזלג
2-3 כפות קמח

מטעמי כשרות,קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולעבור להכנה:
מזהיבים 2  בצלים קצוצים מטוגנים ב-5 כפות שמן
מוסיפים 5 כבדי עוף ומטגנים ביחד.
מתבלים במלח ומעט פלפל . מצננים מעט וחותכים את הכבד לחתיכות קטנות.
מערבבים עם האטריות ומטגנים קציצות
אם חסר קמח מוסיפים לפי הצורך. אפשר להוסיף גם עוד ביצה.
תהנו

13 תגובות על “קציצות אטריות בצלים וכבד עוף

  1. בוקר טוב פריגה
    סליחה שאני ישר נגשת לעניין (ולא מחמיאה …..אבל את מקסימה )אני קצת ממהרת ורוצה לדעת האם להשתמש בדיוק באטריות הנראות בתצלום או שזה לא משנה , אני רוצה להכין אותם אחה"צ וחשוב לי לדעת איזה סוג לקנות.

    תודה מתוקה של כולנו

    • ענת בקר אור
      מ-3 כוסות ספגטי מבושל יוצאות כ-10 קציצות.
      את יכולה כל סוג של אטריות אם הן גדולות או ארוכות פשוט לקצוץ אותם .
      בהצלחה ותהנו smile

  2. פירגוש בוקר טוב,
    איזה קצב… לא להאמין, אמן שתמשיכי כך עוד המון שנים!!!!
    הולכת להכין את הקציצות ועוד מאכלים פרי יצירתך, אספר לך איך יצאו.
    שבת טובה ומבורכת לך ולבני ביתך,
    יעלוש smile

    • יעלוש יקרה
      תהנו מהמטעמים ויהיה נהדר שתשתפי אותנו.
      תודה ושבת שלום smile

  3. פירג'לה חמודה,
    ביקשת ואני מקיימת… כמוך… ;)
    הכנתי את קציצות האיטריות, הבצלים אבל במקום הכבד שמתי
    קוביות שניצל כי לא אוהבים אצלי כבד (חוץ ממני.. ) אבל יצא ממש ממש טעים
    וחוץ מזה הכנתי את העוף ותפוחי האדמה בקוקי שיצא נפלא
    וסלטים שרובם רעיונות שלך…. הכל יצא מעולה…
    תודה, תודה, תודההההה …. תבורכי
    יעלוש smile

    • יעלוש בקר אור יקירתי
      נשמע נהדר עם קוביות שניצל . אפשר עם טונה או תוספת ירקות לגיוון.
      תודה שאת משתפת אותנו.כל הכבוד smile מאד שמחתי.

  4. היי פירגה,
    הילדה שלי בעייתית מאוד באוכל, אם היא רואה משהו צץ מהקציצה היא לא אוכלת.
    לכן תמיד כשאני מכינה קציצות אני מערבבת את כל הירק והבשר במעבד מזון וכך לא רואים כלום בקציצה (הקציצה אסתטית מאוד).
    האם גם במקרה זה אני יכולה לערבב את האיטריות, הכבדים והבצלים במעבד מזון??? :eek:

  5. שלום וצהרים טובים, רעיונות מבריקים!
    יש לי בבית איטריות קונכיות די גדולות בערך 4 ס"מ
    יש לך רעיון למשהו שיתאים לילדים קטנים??
    כאלה שאוהבים לכסות הכל עם קטשופ?

    תודה
    :|

    • אנונימי,אפשר להכין קצת בשר עוף טחון במחבת עם תבלינים שילדים אוהבים ,
      ולהכין את האטריות עם הבשר בסגנון בולונז.
      הרוטב שיהיה כמובן אדום ומתקתק.
      לבריאות

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *