d7a7d7a6d799d7a6d795d7aa d798d795d7a0d794 - קציצות טונה בקיסם

קציצות טונה בקיסם

 

d7a7d7a6d799d7a6d795d7aa d798d795d7a0d794 1 - קציצות טונה בקיסםנישנוש טעים בצורת פלאפל.

נהדר לאירוח או כתוספת לארוחה חלבית
המצרכים וההכנה:
3 קופסאות טונה ב ש מ ן מסוננות מהשמן ומפוררות היטב .
1/4 כוס קמח מצה
2 ביצים טרופות
פטרוזיליה קצוצה
בצל מגורר
מלח
פלפל שחור
בהמלצתה של נירה שקד כדאי להוסיף גרודת לימון.
לערבב היטב. ליצור קציצות עגולות קטנטנות ולטגן ב-2-3 כפות שמן מ-כל הצדדים.
תהנו

23 תגובות על “קציצות טונה בקיסם

  1. היי פירגה
    הכנתי לראשונה את כדורי הטונה לארוחת החג[שבועות]יצאו נהדרים ונחטפו.
    בהזדמנות זאת הכנתי את מעדן הדבלים והמישמשים[מתכון שהבאת לפני מס' שנים באחד הפורומים]וואו…….טעים ביותר ומיוחד.
    חג שמח
    ותודה על המתכונים הנפלאים.
    מרי

  2. פירגה,
    ויתרתי על הקיסם…..לא היה בבית.
    יצא מעולה, כל אוהבי הטונה התמוגגו!!!!
    תודה
    smile

  3. פירגה הכנתי אתמול את קציצות הטונה
    עם קמח רגיל ולא קמח מצה, לא כדורים אלא קצת מעוכות, בצורת אליפסה

    יצא מדהים וטעים בטירוף!!

    אתמול לא החזקתי מעמד וטרפתי איזה 6 קציצות
    והבוקר לקחתי לעבודה עם סלט ירקות

    אפשר גם להכניס לכריך ולאכול עם ירקות.

    את נהדרת!!

    רחלי.ג. smile

    • רחלי יקרה
      הקציצות טונה מעדניות,אני מכינה אותן המון.
      גם את נהדרת smile תודה על העדכונים.

  4. פירגה שלום,
    מה שלומך?
    רציתי לדעת כמה קציצות יוצאות בערך מהמתכון?
    תודה רבה

  5. וואוו

    לא מבינה איך הפכת אותי לטורפת קציצות טונה…ואני עוד בטרם הפכתי ברבור לא יכולתי לסבול טונה חמה ;)

    יצא מדהים (ואת זה אני אומרת בפה מלא קציצות ותוספת סלט (כמו שרחלי המליצה)

    • ברבורית,
      את יודעת שעוד לא שמעתי שיש מישהו שלא אוהב את הקציצות האלה. המתכון ישן נושן… ;)
      מנצחות בטונה.
      העיקר שאהבת ושיבחת smile תודה

  6. פירגה יקרה ואהובה,
    איזו הצלחה מסחררת…. הבן שלי לא הצליח להפסיק לאכול.
    כל מתכון שלך הוא הצלחה מסחררת.
    איזה כיף, איזה גיוון, את פשוט מהממת.
    מלא תודה

  7. ערב טוב,

    נשמע טנראה מעולה אבל מטעמי דיאטה – האם אפשר לאפות בתנור במקום לטגן?
    תודה

  8. הי פירגה,
    אתמול ב s.o.s הייתי צריכה להכין עוד תוספת, כי הפולקע עם התפוחי אדמה של שישי כמעט והתחסלו ולא היו לי מספיק לכולם, אז החלטתי להכין את קציצות הטונה.
    פירגה, יצא מדהים! כל כך נימוח בפה ובכלל לא מרגישים שזה מטוגן. הכל התחסל. טעים ברמות!!!
    הבת שלי הגדולה, שבד"כ מתקשה לשבח את בישוליי, אמרה שזה טעים. הללויה!

    שינוי במתכון שעשיתי- במקום 3 טונה בשמן- לקחתי 2 טונה בשמן ואחד טונה במים. יצא אחלה. לשם חסכון בקלוריות. מומלץ . שבוע טוב! :lol: :lol: :lol:

    • הי אתל,תודה על השיתוף והתגובה הנהדרת.
      לבריאות והמשך טעים לכולכם.

  9. האם ניתן להכין כמה שעות מראש ולחמם מעט בתנור קרוב למועד ההגשה? או שהם ייתיבשו?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *