d791d798d798d794 d7a9d7a0d799d7a6d79c - שניצל בטטה

שניצל בטטה

d791d798d798d794 d7a9d7a0d799d7a6d79c3 - שניצל בטטה

 

שניצל בטטה

חשבתי מה יכול להיות? אנסה ואראה.

ויצא טעיםםםםםםםם. 

מניחים בטטות מקולפות ומשוחות שמן זית על ניר אפיה ואופים עד לריכוך.
מקררים.
חוצים לאורך או לפרוסות גדולות
מכינים כמו שניצל .

 מתבלים ביצה טרופה בתיבול      ע ד י ן   של מעט מלח, מעט פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט טובלים את הפרוסות ומעבירים לצלחת עם פירורי לחם גרוסים דק.  מטגנים יפה מכל הצדדים.

מגישים עם סלט וטחינה מעורבבת ביוגורט או רק שמנת חמוצה או…
עם זרזופי טחינה גולמית וסילאן.
תהנו.

29 תגובות על “שניצל בטטה

  1. זאת פעם ראשונה שאני מגיבה רק השבוע גיליתי ת'מתכונים הנהדרים גם ניסיתי חלק מהם..המתכון הזה נראה חבל על הזמן ובעיקר שאני אוהבת מאד בטטות.אבל מה זה זרזופי טחינה גולמית?

    • אסתוש ברוכה הבאה לאתרינו הנעים והחם.
      תודה smile
      זרזופים זה לא הרבה רק מלמעלה בצורת שתי וערב.לפי הטעם.לא להגזים.
      תהנו :lol:

      • תודה,פירגה,וכל הכבוד!אני מאד ניהנת מהמתכונים המלהיבים שלך.שיהיה לך שבת שלום!!(רק עכשיו ראיתי ת'הודעה)ביי.

  2. הפכת להיות ההשראה שלי לבישול ,,,,,
    קמה בבוקר פותחת ת'מייל ומקבלת רעיון למה להכין היום.
    המתכונים מעולים !!
    תודה רבה

  3. רעיון פנטסטי!
    מעולה לתשעת הימים לנוהגים לא לאכול בשר.
    שבת שלום ומבורכת.

  4. יאמי…. נראה ונשמע טעים
    כל הכבוד לך פירגה!
    עשיתי כמה ממתכונייך והכל פשוט יצא טעים
    הולכת להכין את השניצל החדש שלך smile
    סופ"ש נעים ובהחלט טעים :lol:

    • למור היקרה
      נהניתי מאד לקרוא את המחמאות. מקווה שתאהבו גם את השניצל החדש.
      תודה רבה חיבוק ושבת שלום :lol:

  5. הכנתי יצא מעולה
    ארוחת צהרים כלילה וטעימה הוספתי סלט ענק טחינה חמוס וחמוצים ממש מעדן
    ושוב אני מודה לך על כל מתכונייך המטבח שלי הפך לעשיר ומגוון מלא טעמים וניחוחותוהכל בזכותך.
    כל הכבוד לך:lol: :P

    • רינה,זה טעים עם טחינה וסלט. גם אצלי אוהבים.
      הכל בכיף ובאהבה גדולה smile שבת שלום.

  6. גילינו שאפשר לבשל את הבטטות גם במיקרו – חוסך זמן וגם יוצא מאוד טעים.
    תודה על המתכונים והאתר.

  7. שלום פירגה,

    המתכון הזה הוא פשוט רעיון אדיר!! ואין מצב שאני לא מכינה אותו (כולי תקווה להצליח)

    כמה מלח, כמה פלפל וכמה אגוז מוסקט?

    תודה,
    שרון

    • אגוז מוסקט שמים קורט,מלח ופלפל לפי טעם אישי.
      אם את אוהבת את המוסקט תשימי להבא טיפה יותר.

להגיב על בשלנית מתחילה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *