d791d7a8d790d795d7a0d799d7a1 d79ed799d794 - בראוניס בפה מלא שוקולדה

בראוניס בפה מלא שוקולדה

 

d791d7a8d790d795d7a0d799d7a1 d79ed799d7945 1 - בראוניס בפה מלא שוקולדה
מתכון שקיבלתי מאחותי

לכל אוהבי השוקולד באשר הם,תתמוגגו. מי שלא אוהב שוקולד או פחות, יעבור הלאה לסדר היום או למתכונים אחרים לטעמו.

תודה.

מצרכים והכנה:
2 כוסות סוכר
6 ביצים שלמות
2 כפות אבקת נס קפה איזה שרוצים
2 כפות תמצית וניל
לערבל במיקסר.

450 גרם חמאה
450 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרו לאט לאט ולהוסיף לתערובת הביצים ולערבל ביחד

להוסיף לכל הבלילה:
כוס קמח
שקית אבקת אפיה

כוס אגוזים קצוצים גס
כוס שוקולד צ'יפס איזה שרוצים
לקמח את האגוזים והשוקולד צ'יפס בכף קמח ולהוסיף בבחישה ביד לתערובת.
לבחוש הכל ביחד

תבנית משומנת 27X33. חום 175.
30 דקות אפיה ולא יותר שיישאר שוקולדי
לקרר היטב.
לחתוך לריבועים ולשים במנג'טים.
המלצה חמה ומשמינה.

חובה לשמור במקרר.
תהנו

38 תגובות על “בראוניס בפה מלא שוקולדה

  1. בס"ד

    שלום.
    למה לקמח בכף קמח כדי לבחוש? הרי בתערות יש כוס קמח.
    ושאלה נוספת, האם אפשר להוסיף את כל החומרים לבלילה ולהמשיך לערבל או שצריך לבחוש ביד?
    תודה.

    • נונית בקר טוב
      את האגוזים והשוקולד לקמח בכף קמח , להוסיף בסוף ולערבב ביד.
      בבקשה smile

      • היא כדי שהם יצופו בתוך העוגה בכל מיני מקומות ולא ישקעו לתחתית התבנית בשל כובדם.

  2. פנינית יקרה
    אפשר להכין 1/2 כמות ואז המתכון כמו יתר מתכוני הבראוניס.פשוט הכמות פה גדולה.

    לא להתרגש .חהחהחהחהחה
    בטוח שיש כאלה שיגידו ואואואוווווו על המתכון הזה
    כל אחד וטעמו. לא אוכלים כל יום . אצלינו זה היה בשולחן חג וזה דווקא נעלם כלא היה.
    תעברי הלאה חמודה.
    האתר שלי לאו דווקא למתכונים שפויים יש מכל הבא ליד והטעם. שיערב לכוווווווווולם.
    המשך הנאה ויום נפלא ומתוק לכולנו.

  3. אכן, תקראו,תראו אם מתאים לכם ותמשיכו הלאה במידה ולא.
    האתר מלא מתכונים מכל הסוגים,המינים ויש קטגוריות לכל קבוצה.
    זה אוכל,תהנו רבותי…..תהנו ;)

  4. בוקר טוב

    התגובה של אורנית מרגיזה לא פחות..
    סה"כ פנינית ציינה עובדה – שלדעתה המתכון "לא שפוי," אבל יחד עם זאת היא המשיכה להחמיא לפירגה על המתכונים הנהדרים שלה!
    לא היה צורך להתנפל עליה.
    אין ספק שהמתכון הזה טעים מאד, אבל גם אני חושבת שהוא קצת מוגזם – יש פה יותר מחצי קילו
    שוקולד(!), בנוסף 2 כוסות סוכר, וכמעט חצי קילו חמאה.
    זה מתכון לארוע מיוחד

    אפשר להביע דעה בדבר מתכון מסויים, זה לא גורע מההערכה העצומה שכולנו פה רוכשים לפירגה!

    פירגה – האתר שלך הפך לדף הבית שלי בדפדפן :P

    אני לסוף השבוע מתכננת לנסות את עוגת השוקולד האגוזית שלך

    חיבוק smile
    וויני

    • חן חן לכל התומכים ולמחמיאים.
      תודה על כל חילוקי הדיעות . מקובל.
      רוצים תכינו לא רוצים אל תכינו.
      לא להפריע את מנוחת השכנים.חהחהחהחהחהחהחה
      אוהבת את כולם smile
      פירגה

  5. פריגה היקר ה.
    את לא מפסיקה להפתיע במתכונים נפלאים.
    אני מורידה בפניך את הכובע מאז שאני גולשת באתר ילדי ואורחי מורידים בפני את הכובע. והכל בזכותך.
    תודה לך אשה מדהימה על הכל … והמשיכי להפגיז אותנו בשוקולד והמון המון מאכלים נהדרים. כי את מספר אחד אצלי
    בברכה עקרבית :lol:

  6. יש לי בקשהההההההההה עזרו לי אני צריכה להכין עוגה ליום שישי למסיבה בגן וכולם מצפים מימני למשהו מיוחד כי אני אופה עוגות תמיד בבקשה פירגה עזרי לייייייייי תודה לך :idea: :oops:

    • סמדי יקרה
      בגלל שזה לגן את יכולה ללכת על אחת הכושיות.

      או……

      יש בקטגוריה עוגות שונות עוגה מענינת:
      עוגת שלוש שכבות מאד מפתיעה-נוסטלגית

      עוגת שלוש שכבות ככה קראנו לה תמיד.
      זה לא טורט זה סוג של בצק פריך.
      מכינים יום לפני ההגשה. שומרים במקרר.
      תבנית עגולה קפיצית מספר 24 משומנת.
      הכנת הבצק :
      3/4 חבילה מרגרינה רכה (נראה לי שגם חמאה תתאים) = 150 גרם
      1/4 כוס חלב קר
      3 חלמונים
      כוס סוכר
      קמח תופח קטן = 1/2 2 כוסות
      ללוש היטב לבצק רך ונעים.
      להוסיף קמח וללוש עד שהבצק לא נדבק לידיים והוא רך ונעים למגע.
      לחלק ל-3 כדורים שווים
      כדור אחד להכניס לפריזר והוא ישמש לפירורים.

      מילוי:
      3 חלבונים מוקצפים במיקסר עם 1/2 כוס סוכר עד שנהיה קצף גמיש
      מוסיפים בערבול איטי :
      2 כפות אבקת קקאו
      כפית רום
      כפית נס קפה שטוחה (לא גרגרים)

      מחלקים ל-2.

      הרכבת העוגה:
      כדור בצק אחד משטחים באופן שווה בקרקעית התבנית
      מצפים ב- 1/2 מכמות הקרם

      כדור בצק שני מכסים מעל לקרם. אני בוצעת מהבצק פיסות ומיישרת אותן על השיש עם טיפונת קמח ומכסה בטלאים.
      מצפים ביתר הקרם

      כדור בצק שלישי יכסה את העוגה בפירורים (דרך מגררת גסה) או בפיסות (טלאים)

      חשוב:
      את פני הבצק העליון מחוררים לפני האפיה במזלג עד לקרקעית התבנית.
      אופים בחום 175 מעלות – 40 דקות . פני העוגה שחומים.
      כשהעוגה חמה מיד מיד עם הוצאתה מהתנור יוצקים עליה בכף כוס חלב קר
      באופן שווה על פני כל העוגה.
      מכניסים למקרר לפחות ל-5 שעות עד להגשה.
      מכסים את העוגה באבקת סוכר ומגישים.
      הערה: פרוסת העוגה צולמה ע"י ak ז"ל
      תהנו

  7. אוי אוי אוי סמדי את בבעיה
    לבחור עוגה אחת מכל העוגות המדהימות של פירגה זאת לא רק בעיה, זאת בעיה רצינית :!:

    • תאמיני לי שגם בשבילי זו בעיה רצינית.חהחהחהחהחהחה . קשה לי לבחור עוגה אחת מתוך המגוון…
      תודה ויני מתוקה smile

  8. :eek: p
    פריגה יקירתי ווווואאאאאאאאאאאאווווווו,
    יש לי ילדה שמטורפת על שלוקולד בכל וריציה !!!!!!!!
    יקירתי את עושה לנו את המטבח לאתגר ואת האוכל לטעים !!!!!!!
    ומי שלא רוצה חמאה :P :P יכול בקלות להמיר לשמן laugh טעים לא פחות,
    לפנינית ;) בגדול הכל הורג אתנו בטח לא המתכונים של פריגה :lol:
    לב יו פריגה,

    • תודה סיגל
      חיבוק לילדה ואני בטוחה שהיא בחברה טובה של אוהבי השוקולדה.
      אצלי יום בלי קובית שוקולד אחת לפחות לא עובר….. ;)
      תודה על הטיפ smile

  9. :idea: לסמידי laugh laugh
    אני הכנתי את עוגת יום הולדת נזללה בדקותיים מלא מחמאות .
    הכל טעים בגדול כי אצלי מאד אוהבים עוגות שוקולד
    אך זו מוצלכת ממש ;)
    בהצחלה !!!!!!!!!!!!

    • סיגל,את מתכוונת לטורט יום הולדת. העוגה הלבנה בשכבות עם הקרם?

      כי יש גם הכושית ליום הולדת עם שכבות של קרם.
      איזה הכנת?

  10. סמדר,

    מומלץ בחום ליום הולדת הכושית קוקוסית קלה להכנה מעולה , במקום קוקוס אפשר למעלה סוכריות לעוגה מעולה , הילדים טורפים גם עם קוקוס למעלה הם אוהבים , מומלץ להכין יום לפני לשמור במקרר כל הלילה ולהוציא לטמפרטורת החדר כחצי שעה או יותר לפני ההגשה

    • מירי,גם אני ממליצה בחום על אחת הכושיות יש מבחר וכולן נפלאות.
      את הכושית קוקוס כולם אוהבים ויש עליה חוות דעת נהדרות.
      תודה לך smile

  11. פירגה מקסימה שלום,
    אם מעוניינים להכין חצי כמות ממה שכתוב כאן, באיזו תבנית להשתמש?
    והאם זה אותו זמן אפיה?
    תודה (:

    • ל-8 בקר אור

      1/2 כמות אופים בתבנית 20X30

      זמן אפיה כ-20 דקות ןלבדוק.
      החלק העליון נהיה קריספי עם מעין קרום קשה והפנים רך ושוקולדי.

      smile

  12. סורי!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad sad
    רק עכשיו ראתי את תגובתך ,ולך סמדי אני בטוחה שהסתדרת,,, ;)
    וכן התכבנתי לעוגת שוקולד עם קרם לבן :lol:
    פריגה יקירתי שבוע טוב נהדר ומקסים ולללללללללללללכככככככככללללםםםםםםםםםםםםם smile smile

  13. נתתי את המתכון לחברה.
    למחרת היא התקשרה ואמרה שהמתכון כל כך מוצלח רק חבל שהוא חטא על פשע.
    היא אכלה את זה בבוקר בצהריים ובערב .
    והיא עוד אומרת שהיא בשליטה………

    • פנינה הי חמודה
      אין ספק שהחטא בהתגלמותו במתכון הזה. אבל הוא נפלא לאוהבי ומכורי השוקולדה.
      חהחהחהחהחהחה הצחקת אותי כל כך שהיא עוד בשליטה. חהחהחהההה
      מסרי לה תודה וחיבוק smile

    • יואלה,אמרת נכון…מ ט ו רףףףףףףףףף
      לאוהבי השוקולד,ממכר.
      תודה ויום נפלא smile

  14. הכנתי אתמול והבקר לקחתי לעבודה.
    יצא כל כך טעים שכל הבנות לקחו את המתכון.
    5 כוכבים זה מעט למתכון הזה.
    לטעמי לפחות 10.

    • איילת,זהירות…הקלוריות.זה כל כך טעים פשוט ממכר.
      תודה לך וכיף שבחרת להכין לחברות smile

  15. לפריגה…ו 4HE ו 01:09 | 22/07/10 הועתק מפורום מתכונים לאתר של פירגה

    אני חייבת לומר לך שיש לך בלוג מעולה….עשיר במתכונים ומעניין…
    נסיתי את מתכון הבראוניז שוקולד שלך…עשיתי רק חצי כמות (כי זה היה ניסיון ראשון שלי ….יצא מ-ע-ו-ל-ה…
    אני חייבת לומר שכשחיפשתי מתכונים ברשת, נכנסתי בין היתר לאתר שי קרין רוגן…ואני חייבת לומר……..עברת אותה.
    יש לך תפריט עשיר ומשובח של מתכונים, מרשים מאוד…
    אהבתי .

    תודה,חני.

    תלוי מה אתה שותל. אם אתה מתכוון לשתול בלוט, הוא יצמח ויהיה לאלון גדול ורחב צמרת, אבל אם אתה מתכוון לשתול חלת דבש, לא בטוח שהיא תצמח להיות כוורת. (פו הדוב)

    "התרחק מאנשים המזלזלים בשאיפות שלך. אנשים קטנים תמיד עושים כך. אנשים גדולים תמיד יתנו לך את ההרגשה שגם אתה מסוגל להיות גדול"
    מרק טווין

  16. איך בעלי אמר על זה? "נגעת נסעת".
    פשוט סוף הדרך,
    פשוט, קל וטעים
    אכן יוצאת כמות גדולה, אבל מכיוון שזה כ"כ טעים ומחוסל בצ'יק זה הכי שווה.

    • ריטה, זו ממש פסגת האושר לאוהבי השוקולד smile
      חהחהחהחהחהחה שחיתות לשמה אבל מה זה ;) טעיםםםםםםםםםם
      תודה ששיתפת וכיף שהבעל אהב :lol:

להגיב על winnish לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *