d79cd7a7d798 d7a4d799d7a8d795d7a8d799d799d799d79d - פשטידת לקט ירקות בציפוי פיקנטי

פשטידת לקט ירקות בציפוי פיקנטי

d79cd7a7d798 d7a4d799d7a8d795d7a8d799d799d799d79d1 1 - פשטידת לקט ירקות בציפוי פיקנטי


פשטידת לקט ירקות בציפוי נגיסות קריספיות.

הפעם בחרתי להכין מאפה מלקט ירקות מוכן של סנפרוסט שמורכב מ: תפוח אדמה,  אפונה,  שעועית ירוקה, תירס  וגזר – במשקל 800 גרם.

מצרכים:
את לקט הירקות המעורבים לחמם במיקרו -6 דקות להפשרה- לסנן ולהוסיף:
בצל גדול קצוץ – מי שרוצה יכול לטגן בחלק מהשמן
1/4 כוס קמח או 3 כפות קמח מצה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
1/4 כוס שמן
כף סלט חומוס או סלט טחינה גולמית –  גם מתובלת תתאים. בפסח אפשר לוותר.
כפית אבקת מרק ירקות – לא חובה
200 גרם גבינה צהובה מגוררת רצוי קשקבל
50 גרם בולגרית מפוררת
מלח ופלפל שחור

לתחתית ולציפוי:
1/2 כוס פירורי לחם פיקנטיים מתובלים/בפסח קמח מצות
1/2 כוס אגוזים גרוסים


אופן הכנה:
למרוח על התבניות שמן זית/טחינה גולמית ולפזר 1/4 מכמות הציפוי
לערבב את כל המצרכים ולצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמי או תבניות אחרות
לפזר מעל למאפה את יתר הציפוי.
לחמם תנור 175 מעלות ולאפות כ-40 דקות .אפשר להוסיף עוד 10 דקות אפיה במידה והמאפה חיוור.

 pg - פשטידת לקט ירקות בציפוי פיקנטי

תהנו

24 תגובות על “פשטידת לקט ירקות בציפוי פיקנטי

  1. עוד לפני שהכנתי זה נראה מושלם!!! חשבתי לשאול אם אפשר לוותר על הצהובה כדי שהמתכון יתאים גם לארוחה בשרית אבל לפני התמונה המדהימה, הבנתי שכדאי לוותר על השאלה. :lol:
    חג שמח פירגה, שמחה להיות בין מבקרי האתר המושקע שלך!!! ;)

    • עופרה,לדעתי יהיה מעולה גם בלי הגבינות.לא לשנות דבר למעט להסיר אותם מהמצרכים.
      תהנו גם בבשרית,בכיף ;)

      smile

  2. תגידי למה אני צריכה לשבת בעבודה ולראות כזו תמונה על הבוקר כשהבטן שלי מקרקרת מזה שעוד לא הספקתי להכניס לפה כלום הבוקר?
    פשוט שערעוריה.
    :P :P :P

    • שילונת יקרה אויש,צ'טערת.
      בינתיים, תעשי לך קפה ותכיני כשתבואי הביתה ;)

    • הי אילניתוש,
      כן,הגיוון היחידי שאני משנה זה הירקות.עכשיו גם תוספת החומוס שעושה טוב לפשטידות.
      חג שמח וטעים לכם smile

  3. הכנתי את הפשטידה ויצאה טעימה יאמי יאמי :lol:
    כל הכבוד. :P
    היה לי בבית לקט ירקות עם נודלס להקפצה ובזה השתמשתי במקום הלקט המומלץ.
    הכנתי כעצתך בלי גבינות שיתאים.
    חוסלה עד הסוף וזכתה לשבחים. smile
    תודה רבה

    • רחל חמודה
      גם אני מגוונת בלי סוף את הפשטידות. היום זה כיף שיש את הלקטים המוכנים שגם טעימים וגם מקלים עלינו.
      יופי שהכנת פרווה ושלחת אלינו את חוות דעתכם הטעימה.
      חג שמח smile

  4. פריגה יקירתי
    חג שמח
    אין עלייך מפיצה את האתר בכל רחבי הארץ ומחוצה לה :lol:
    כל מתכון הצלחה אדירה :P
    פריגה חמדתי לפני חצי שנה התחלתי לרדת במשקל מסיבה בראותית
    חייבת לציין שיש לך חלק נכבד להצלחה כל המתכונים בשינוי קל הפכו "לקלים"
    עד עכשיו ירדתי 33 קילו וגם בעלי ירד :P :P
    למשל המתכון הזה הגבינות רזות כף שמן ביצה שלמה אחת פלוס שלוש חלמונים laugh
    שני כפות פירורי לחם laugh
    לשומרים לא תאמינו כמה טעים ;)
    לך יפתי תודה רבה על הכל ואין אין יום שאני לא בודקת מתכונים smile

    • סיגל מקסימה
      מי שרוצה ואוהב שייקח חלק באתר שלי. בכיף,בשמחה ובאהבה גדולה.
      אני כל כך שמחה לשתף את כולם ולקבל תגובות ומחמאות.
      תמשיכי להיות חתיכה ורזה ;) ובהחלט תמיד את המתכונים שלי אפשר להמיר ל"רזים"
      תודה על השידרוג ועוד שיוצא טעים,אז בכלללללל.
      לילה טוב ותודה מעומק הלב smile

    • סיגל קראתי את תגובתך לאתר של smile laugh :P פירגה אני איתך במאת האחוזים היא מדהימה ענווה למרות שאיני מכירה אותה באופן אישי. פשוט גדולה מהחיים היא.

      אשמח לקבל ממך פרטים איך ירדת 33 קג מצדיעה לך. smile

      • ציפי,תודה מקסימה שלי.
        הצחקת אותי smile איזה מחמאות בכיף .נעם לי לקרוא.

        יורדים במשקל בשומרי משקל בשיטת הנקודות.אוכלים הכל הכל מה שאוהבים ויורדים לאט ובטוח.
        שווה לנסות. זה יותר אורח חיים רגיל לטווח ארוך ולא בדיוק דיאטה. אין מי שעושה את הדיאטה הזו ולא יורד במשקל.
        smile

  5. smile smile smile :lol: :lol: אילו הן מחיאות הכפיים שקיבלת עבור המתכון . 10 נקודות. 2 יחידות של תבנית אינגליש קייק. תבנית אחת נשלחה למקום עבודתו של אישי היקר אבא של השבת. תבנית אחת הייתי מוכרחה להשאיר בביתנו על מנת שנוכל לטעות ולאכול. אז התוצאות הן :lol: :lol: התקבלה במידית ליתר המתכונים שלך במחברתי :P :P :P . תודה לך את ענקית :P ושבת שלום.

    • ציפי חמדתי בקר אור ושבת שלום
      תודה על המחמאות לפשטידה הנפלאה הזו.
      כמה יפה נכון? כמו פסיפס.
      תהנו ושתמיד תשמחי את משפחתך היקרה במטעמים.
      smile

  6. :P :P הפשטידה יפה :P טעימה :P קלה להכנה :P נפרשת מעולה פסיפס של צבעים- שטיח :P אכלנו אותה חמה :P וגם קרה :P והיא נהדרת קרה :P smile smile :lol: שאפו לפירגה יקירתי :lol:

  7. הכנתי את הפשטידה כבר כמה פעמים ואני מתה עליה, תודה! אני מוסיפה לה גם קצת חרדל (בערך כף גדושה). מי שאוהב את הטעם החרדלי מוזמן להוסיף!

  8. בוקר..
    הכנתי את הפשטידה לארוחת ערב. השתמשתי בלקט למוקפץ ויצא מעולה.. לא הפסקנו ליישר.
    המינוס היחידי היה שהיו לי רק תבניות אלומניום מהסוג המרובע ( דיי גדול) אז הפשטידה יצאה מאד נמוכה.. אבל הטעם היה נפלא! :lol:

להגיב על רחל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *