dscf8916 - קינואה עם אנטיפסטי וטופו

קינואה עם אנטיפסטי וטופו

dscf8916 1 - קינואה עם אנטיפסטי וטופו
אירוח טבעוני מושלם שאף מסעדה לא תתבייש בו. זה מה שהכנתי היום.
מצרכים:
ירקות מגוונים וצבעוניים לאנטיפסטי חתוכים גס.
בצל גדול קצוץ מטוגן
200 גרם טופו חתוך לקוביות או פרוסות דקות.
כוס קינואה
2 כוסות מים מהברז
מלח, פלפל שחור, המון פטרוזיליה טרייה, שום כתוש, כורכום,פפריקה.
פיזור והגשה: שקדים רצוי פרוסים ומטוגנים,חמוציות,סילאן וטחינה גולמית.
אופן הכנה:
אופים בתנור את ירקות האנטיפסטי עם שמן זית ומלח גס עד שרכים ומוכנים.
מטגנים את הטופו על טיפה שמן זית,כורכום,מלח ופלפל שחור. ניתן לפני הטיגון להשרות במעט רוטב סויה מתוק.
שוטפים את הקינואה במסננת עד שתהיה צחה ונקייה.
בסיר בינוני , מחממים כף שמן זית ומוסיפים כוס קינואה, מטגנים דקה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים 2 כוסות מים מהברז ומבשלים כ-15-20 דקות או עד שרכה. (כמו אורז)
מסננים.
מתבלים את הקינואה מתוך שורת התבלינים (מה שאוהבים). מוסיפים גם את הבצל המטוגן ,חלק מהפטרוזיליה והטופו.
מערבבים.
מסדרים על צלחת הגשה גדולה ומרכזית את ירקות האנטיפסטי , מעל את הקינואה .
מפזרים חמוציות ושקדים וגם פטרוזיליה קצוצה טרייה, ומגישים בצד בכלי מרכזי גם טחינה וסילאן .
מגישים מיד.
"טיפ"
אפשר לוותר על ירקות האנטיפסטי ולהכין את התבשיל על סלט ירוק מתובל ועשיר.
תהנו.

5 תגובות על “קינואה עם אנטיפסטי וטופו

  1. איזה יופי לקבל מתכונים טבעוניים מלאי טעם כמו שאת יודעת.
    ישלי3 בנות צמחוניות והמרדף אחרי אוכל צמחוני טעים קיים כל הזמן.
    נשמח לעוד מתכונים ברוח זו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *