d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d79bd7a8d795d791d799d7aa d79ed794d799d7a8 - פרחי כרובית וברוקולי מוקפצים

פרחי כרובית וברוקולי מוקפצים

d79bd7a8d795d791d799d7aa d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d79ed795d7a7d7a4d7a6d799d79d1 1 - פרחי כרובית וברוקולי מוקפצים

מתוק חריף זה הטעם שבחרתי להכין
ואתם מוזמנים להכין בתיבול שאתם אוהבים.
יש כרובית? ברוקולי? או רק אחד מהם? גם סנפרוסט מתאים.

המצרכים:
כרובית
ברוקולי
3 כפות שמן
בצל גדול חתוך לפרוסות עגולות
2 שיני שום קצוצות
עשבי תיבול,פפריקה מתוקה,פפריקה חריפה,רוטב צ'ילי מתוק,2 קורטים סוכר חום,כפית קטשופ,כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
להכניס את פרחי הכרובית והברוקולי לקערה שמתאימה למיקרו ולמלא מים עד חצי מגובה הירקות
לעטוף בניילונית ולחורר בכמה מקומות. להכניס למיקרו ל-6 דקות או עד לריכוך פריך
לסנן את הירקות ולהשאיר במסננת לכמה דקות .
להזהיב את הבצל בשמן ולהוסיף את השום התבלינים והירקות
להקפיץ את הירקות רק עד שיכוסו בכל הטעמים
לטעום ולשפר טעמים .

"טיפים"
1. אם אין מיקרו ,יש להכניס את הירקות לסיר עם מים רותחים ולבשל עד לריכוך פריך .
2. לא מוסיפים נוזלים כדי שהירקות יישארו פריכים.
3. להגיש מיד בתום ההקפצה.
תהנו

2 תגובות על “פרחי כרובית וברוקולי מוקפצים

  1. היי פירגה,
    שאלה על ברוקולי קפוא,
    האם אפשר לשטוף את הברוקולי הקפוא ,בקערת מים ,
    ולסנן,
    ולהכניס לאפייה בתנור כשהברוקולי בשקית קוקי ,, ללא הצורך בישול מוקדם ?

להגיב על שושי 163 לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *