DSCF7637 1 640x410 - מוקפץ בשר עם ירקות

מוקפץ בשר עם ירקות

 

DSCF7637 1 - מוקפץ בשר עם ירקות

מתכון מהיר לארוחת צהריים או ערב או לפינוק חברים מזדמנים.

5 מנות:

500 גרם רצועות אנטריקוט

בצל

גזר

2 שיני שום קצוץ

כוס פטריות טריות פרוסות-  אפשר מקופסא

כוס פלפלים צבעוניים ואפשר להוסיף פלפלון חריף לפי טעם אישי

כף סויה

כף צ'ילי מתוק או קטשופ

כף רוטב חמוץ מתוק

כף סילאן

כפית קורנפלור מהולה ב5 כפות מים

פלפל שחור ומלח מוסיפים רק אחרי טעימות

ירק קצוץ מה שאוהבים או בצל ירוק

 

אופן ההכנה:

חותכים את הירקות לרצועות

שמים בווק או סיר שטוח ועמוק 5-כפות שמן ומקפיצים את הבשר עד שהוא מוכן ורך (כ-3-4 דקות)

מוסיפים את הירקות והתבלינים ומקפיצים ביחד מספר דקות .

הירקות יישארו אל דנטה ולא רכים מדי.

מגישים חם.  אפשר להניח סיגר מטוגן על המנה.

 

תהנו.

6 תגובות על “מוקפץ בשר עם ירקות

  1. נראה מתכון נפלא ,כבר מחר הולכת להכין אותו. כרגיל כמו כל המתכונים המצויינים שלך! רק בריאות.

  2. הי פירגה,
    האם אפשר להכין עם חזה עוף? אם לא, איזה בשר נוסף את הממליצה?
    תודה שרי

    • שרי חמדתי אפשר עם כל סוגי הבשר או נקניקיות. מה שחשוב זה לבשל / לטגן את הבשר או העוף שבחרת שיהיה רך ומוכן לאכילה ואז לשלב את היתר.
      תהנו kiss

  3. בוקר אור!

    יש לך רעיון למאכל מבשר או עוף שמתאים להגיש קר?

    תודה ושבת שלום ומבורך!

    • בקר אור, כל מאכל של עוף בתנור אפשר לאכול קר.
      בשר אני לא בטוחה. טעים חם.
      שבת שלום kiss

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *