d790d799d7a0d792d79cd799d7a9 d7a7d799d799d7a7 d792d791d799d7a0d794 - אינגליש קייק גבינה וצימוקים

אינגליש קייק גבינה וצימוקים

 

d790d799d7a0d792d79cd799d7a9 d7a7d799d799d7a7 d792d791d799d7a0d794 - אינגליש קייק גבינה וצימוקיםאינגליש קייק גבינה וצימוקים
אחת העוגות הבחושות במחברת נוסטלגיה של אמא
יש לאמא במחברת מתכונים ישנים שכתוב…..שמרים ב-5 אגורות. חהחהחהחה
לא, בעוגה הזו אין שמרים.
מתאים לתבנית 24 או 22
או 2 אינגליש קייק .ממלאים רק 1/2 גובה התבניות.
המצרכים במיקסר:
250 גרם גבינה לבנה 9%
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס שמן רצוי קנולה
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
כוס צימוקים לבנים מעורבבים עם כף קמח – אפשר לגוון עם אגוזים,פירות יבשים קצוצים ,שוקולדצ'יפס וכו'…
אפשר להוסיף כף ליקר תפוזים או כפית גרודת לימון
אופן ההכנה:
לערבל לבלילה דביקה קצת סמיכה. לא נוזלית
לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 כ-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
להגיש עם אבקת סוכר גלידה או סירופים למיניהם.
תהנו
והמלצה נוספת לעוגה מיעל:
ארחתי אתמול חברים והכנתי 2 עוגות שלך:את עוגת התפוחים הזאת (סילאנית) ואת האינגליש קייק גבינה וצימוקים. שתי העוגות נפלאות וטעימות וכולם בקשו את המתכונים. כמובן שנתתי לך קרדיט גדול והמלצתי בכל פה על הבלוג שלך.יישר כוח! יעל פורסם על ידי אנונימי בכתובת טועמים במטבח
תהנו

81 תגובות על “אינגליש קייק גבינה וצימוקים

  1. צימוקים ניתן להחליף ב:חמוציות:אגוזים:שוקולדצ'יפס וכו'….
    אפשר להקפיא. פרוס או לא.

    אם את רוצה עוגה אוורירית יותר יש להקציף חלבונים כמו בעוגות טורט.
    אני אוהבת את העוגה כמו שהיא.נהדרת.
    לבריאות ותהנו.

  2. הכנתי היום את העוגה לערב שבת.
    העוגה היתקררה ואכלנו ממנה והיא טעימה מאוד מאוד.
    הכנתי אותה עם שוקולד ציפס קטן.
    תודה פירגה. smile

  3. אני אופה בטורבו ואם אין לך מיקסר תערבבי עם כף בתוך קערה,אין בעיה.איך שרוצים.
    בהצלחה

  4. פירגה יקרה,
    אפיתי את העוגה עם 2 שנויים: הגבינה שבחרתי היא 5% והסוכר וניל השתמשתי בסוכר וניל-קינמון. העוגות ממש מילאו את התבניות ואפילו אחת מהן התלהבה מדי מהתנור שלי וגלשה לתבנית העזר. הריח שהתפשט בכל הבנין היה ממש משגע ואחת השכנות נשבעה לאהוב אותי לנצח אם אתן לה אחת מהן. זאת הפעם הראשונה שהצימוקים לא צנחו לי לתחתית. פירגה, אין מלים למתכונים המדויקים והטעימים שאת נותנת. פשוט נפלא!!! :lol: :|

  5. פירגה יקרה.
    היום גיליתי את הבלוג, ומיד אצתי ושמתי אותו בפייבוריטס שלי.
    שאלה לגבי העוגה- האם ניתן להכין אותה מראש?- אם כן, כמה זמן מראש?- אני רוצה להכין אותה לערב החג…

    תודה.

    • מעייני ברוכה הבאה לאתרינו :lol:
      תודה שהצטרפת ומקווה שתהני כמו כולם.
      אפשר להכין את העוגה הטעימה הזו מראש אפילו יומיים שלושה.
      את גם יכולה להקפיא אותה פרוסה וכל פעם להוציא למיקרו כמה פרוסות.
      חימום של 1/2 דקה וזהו….שיהיה פושר.
      תהנו smile

  6. אפשר לדעת בבקשה באיזה מספר של ביצים השתמש?(לארג' מדיום סמול)
    בתודה וערב נפלא

  7. אני מתכוונת להכין את העוגה הזו היום. לשם מה מערבבים את הצימוקים עם קמח?

    • מורן ;)
      זה פטנט שלא תמיד עוזר…..שהצימוקים לא ישקעו וייסתדרו יפה בכל העוגה.
      נסי ותראי,אולי יתמזל מזלך. smile בהצלחה.

  8. שלום פירגה

    אני רוצה להכין עכשיו את העוגה, ואני רואה שאין לי צימוקים, כדאי להכין בלי
    או לעשות אותה כבר בשבוע הבא?
    זה ממש יפגע בלי? כי ממש בא לי כבר לנסות אותה

    תודה ושבת שלום

    • מורן יקרה
      הייתי בחופש ולכן התשובה המאוחרת.
      כדאי להכין עם הצימוקים.לפחות לטעמינו :lol:

    • נשלח לי בטעות…
      שלום פירגה,
      האם את שמה בתחתית התנור מים בתבנית? כי ממליצים בכל עוגות הגבינה לשים מים לצורך האדים.
      גם בעוגת גבינה הזאת וגם ב"עוגת גבינה חמה כמו בבתי מלון מלון"

  9. פירגה שלום ברצוני לשאול עם את כל העוגות הבחושות אפשר לאפות בטורבו מחכה לתשובתך שבת שלום :? :cool: :x :P ;) :cry: :cry: :cry: :cry:

  10. תודה על המתכון.

    איך עדיף להגיש אותה – אחרי התקררות במקרר או כשהיא חמה?

    • ליאת הי
      לבריאות,בכיף
      תלוי מה אוהבים.באמת שאלת טעם.
      אני מגישה פושרת לא חמה.
      טעים גם בטמפרטורת החדר
      כך שאם את מוציאה מהמקרר אז שיהיה לפחות שעתיים בחוץ.
      smile

  11. תודה על התשובה המהירה!
    העוגה יצאה מהתנור בערך לפני חצי שעה.
    הערב יגיעו אלינו אורחים. אז לפי מה שאת מציעה עדיף לא להכניס אותה בינתיים למקרר.

    דרך אגב, אני ממש אוהבת עוגות בחושות והכנתי גם את עוגת השיש שלך עם קוקוס ושוקולד.

    • ליאתי הי חמודה
      לא נראה לי שבחורף את צריכה לשמור במקרר.
      יש לי מבחר גדול לעוגות בחושות כי גם אני חסידת העוגות של ערבב,בחש
      אפה ו ;) לבטן….אין טעים מזה גם לדעתי.

      תהנו. smile חג שמח

  12. הי פירגה,
    כרגע העוגות יצאו מהתנור- הריח מטריף ואני בטוחה שגם הטעם.

    האם צריך לשמור את העוגה בקירור? או שבחורף מספיק לכסות ולהשאיר בחוץ?

    הרבה תודה,
    שירה :lol:

  13. שלום פירגה.
    אני רוצה להכין את העוגה היום אך להחליף את הצימוקים בפטל קפוא (שהפשרתי..)
    האם זה אפשרי?

    תודה והמשך יום נעים,
    קרן.

  14. פירגה יקרה!
    יווואוווווווווווו! נראה מעולה!!!!!!!

    כבר יש לי רשימה למה להכין לשבת… smile :lol:

    יום טוב!

  15. צהריים טובים,
    הכנתי ביום ו' את העוגה הזו, ועד אתמול אחה"צ לא נשאר פירור.
    נעזרתי גם פה בוו הגיטרה של הקיטצ'ן אייד שלי שעושה יופי של עבודה.
    תודה רבה לך.
    :lol:

    • ערב טוב לאה
      ההמלצה להכין את העוגה עם וו הגיטרה של הקיטצ'ן מעולה.תודה.
      תודה על המלצתך לעוגה.לבריאות ותהנו smile

  16. שבת שלום!
    אפיתי היום את העוגה.יצאה טעימה ונאה
    הוספתי במקום צימוקים פצפוצי שוקולד,
    את הצימוקים הכנסתי לעוגת תפוחים סילאנית שאפיתי שוב כי היה ביקוש.
    ותודה שוב על המתכונים הנפלאים.

    • עדנה תודה רבה על התגובה הטעימה ששלחת לי.
      שמחתי לקרוא שאתם אוהבים את הסילאנית. אגב, יש לי גם עוגת גזר סילאנית לא פחות טעימה.
      המשך שבת נפלאה לכם smile

  17. אלונה יקרה
    כוס 200 מ"ל
    עוגת גבינה פירורים גם היא בעשיריה הפותחת של העוגות שלי. בין הנפלאות ביותר.כלום עבודה ונחת מהתוצאה.
    תודה על המחמאות.
    תהנו חמודה smile

  18. שלום,

    כיף "לטייל" בין המתכונים, האם אפשר להחליף קמח+אבקת אפיה בקמח תופח?

  19. פירגה יקירתי!
    עוד עוגה מנצחת!!! מאוד קל להכין אותה וכל המצרכים תמיד נמצאים בבית. מה שכן, הכנתי אותה ללא הצימוקים כי ילדים זה עם מוזר. :? :P הם יכולים לחסל שקית צימוקים תוך שתי שניות, אבל אם הצימוקים יכנסו לעוגה, הם כבר לא מוכנים לאכול אותה….אז בכל אופן היא טעימה מאוד גם ללא הצימוקים.

    • נורית ערב טוב חמודה
      נכון,ילדים לא אוהבים צימוקים,אולי תשימי קצת שוקולדצ'יפס לבן,זה יתאים מאד.
      יופי שהגבת ופירגנת
      תודה smile

  20. הי פירגה
    הכנתי את העוגה מספר פעמים והיא טעימה כמו כל מה שניסיתי מהאתר.
    הבעיה שצימוקים שוקעים למטה למרות שעירבבתי אותם בקמח .
    היא נחטפת גם ככה אבל רציתי לדעת מה לעשות?
    smile

    • עירית תודה חמודה
      תנסי בפעם הבאה להתחיל לאפות ואחרי 10 דקות לפזר את הצימוקים למעלה ועם כף לנעוץ אותם טיפה בבלילה.
      לפחות שווה לנסות ;)
      שבת שלום smile

  21. העוגה נפלאה !!! כ"כ קלה להכנה והטעם מעולה. תאפה שוב, ללא ספק והפעם אנסה עם שוקולד צ'יפס.

  22. פירגה יקרה-
    יצא נפלא כמובן. כל כך טעים. יש לי שאלה: איפה שומרים אותה?במקרר?
    (בהנחה שיישאר משהו…. ;)

    • ש.בקר טוב
      כל עוגה בעיקר כשיש במצרכים שמנת,גבינה,אשל וכו'….שומרים במקרר smile

  23. דרך אגב, פירגה-
    עשיתי את העוגה עם גבינת סקי חצי אחוז שומן, לא 9% – וגם יצא ממש טעים.
    תודה smile

  24. עשיתי את העוגה היום. יצאה מעולה. לא שמתי צימוקים (גם נגמרו וגם רציתי שהילד הקטן יאכל). ההמלצה להוסיף שוקולד או אגוזים במקום-בהחלט מתאימה.

    • הי אודי,כיף שבחרת להכין את העוגה הטעימה ותודה על השידרוג לתוספת שוקולד (אפשר לגרר שוקולד ולא חובה שוקולדצ'יפס)
      שבוע טוב וטעים לך smile

  25. פירגה היי
    מה שלומך? אני הכנתי לפני כשבוע את העוגת גבינה. משום מה, היא יצאה לי די יבשה, אינני יודעת למה, אני חושבת שהוצאתי אותה מהתנור אולי 5 דקות מעבר לזמן, יכול להיות שזו הסיבה??? אשמח לקרוא את דעתך.
    יום טוב

    • הי חמודה
      הכי טוב שתראי את התמונה ששמתי. זה הצבע שצריך להיות לעוגה.לא מעבר לזה.
      5 דקות יותר יכולים לגרום לייבוש.בהחלט.
      יום טוב חמודה. smile

  26. פירגה היקרה,
    עוגת הקפה הנפלאה ביותר שטעמתי. קשה להסביר אבל היא פשוט מושלמת עם הקפה. לא יכולתי להפסיק לאכול. הטעמים של הקפה והעוגה, יחד עם המרקם המיוחד שלה מתמזגים בצורה מופלאה. חייבת לומר שאלתרתי בהתאם למה שהיה בבית – השתמשתי ביוגורט וניל במקום בגבינה, והוספתי מעט שרי, בבחינת לא יכול להזיק (בתקווה). לאחר האפייה מעט התאכזבתי מהטעם והמרקם, אך למחרת – אי אפשר היה לעצור אותי. טעמה השביח באורח פלא ומתביישת לומר אך את כל העוגה חסלתי כמעט לבדי (אם כי ניתן להעניק מעט קרדיט גם לבת השנה ותשעה חודשים ולבת הכמעט – חמש). למזלי בעלי לא היה בבית, כך שהתענוג נשאר כמעט כולו שלי. יישר כח! האתר שלך, המתכונים הנפלאים ואת – תענוג צרוף. תודה רבה לך וחג שמח! smile

    • רחל יקרה
      גם לדעתי העוגות האלה משתבחות אחרי יום.
      תודה ששיתפת אותי וכיף שאהבתם.
      מאחלת לכולכם חג שמח smile והמשך טעים

  27. פירגה בוקר טוב ושבוע טוב,

    הכנתי את העוגה לשבת והיא יצאה ממש טעימה!!

    במקום צימוקים שמתי חמוציות, והיא חוסלה…..

    שיהיה שבוע טוב.

  28. פירגה ערב טוב,
    הכתי את העוגה אתמול, רק עם שינוי קל- שמתי במקום כוס שמן, רק שליש כוס שמן וקצת שמנת חמוצה.
    העוגה יצאה מדהימה וטעימה במיוחד אחרי לילה במקרר.
    תודה רבה על המתכון!

    • בוודאי שאפשר במאפינס
      חגית , גמר חתימה טובה
      תודהההההההההההההה על המחמאות לאתר.

  29. פירגה יקירתי!!!!
    המון זמן לא כתבתי לך, אך דעי לך שאני כל הזמן נכנסת לאתר ומנסה את המתכונים שלך, וישנה ערימה של מתכונים שכבר הפכו למתכוני הבית שלי, ואם כל פעם שהייתי מכינה משהו מהם, הייתי כותבת לך, היית צריכה להגדיל את נפח האתר…… :P
    בכל אופן, הכנתי את העוגה הזו יחד עם הילדים לשבת, (ליתר דיוק הילדים הכינו ואני רק השגחתי), והיא פשוט מ ע ו ל ה !!!! :lol: החלפתי את הצימוקים בפירות מסוכרים קטנים (הם די טריים עכשיו לקראת ט"ו בשבט) ולמרות ארוחת ערב די משביעה, העוגה ממש נטרפה.
    וכרגיל, כל כך קל להכין…… תודה על ההתחשבות גם ביכולת של הילדים והאושר שלהם שהם הגישו את העוגה שהם הכינו !!!! :P :P :P
    תודה
    תודה
    תודה
    smile smile smile

    • נורית,בכיף,ושימחת אותי המון.
      מקווה שגם בהמשך הכל יצליח ויהיה לכם טעים,כי זו המטרה באתר שלי,שיתוף והנאה.
      ערב טעים ונפלא לכם.

  30. בוקר טוב פירגה
    הכנתי עם גבינה 3%, 1/2 כוס שמן ו- 1/2 כוס גיל- תנובה. במקום צימוקים שמתי קוביות קטנות של שזיף שגיב. ממש טעימה.

  31. בס"ד
    רציתי לשאול אם אפשר להכפיל את הכמויות כי יש לי קופסה של 500 גרם גבינה

    • ברכה,אני מעדיפה לתוצאה מושלמת להכין 2 עוגות בנפרד ולא להכפיל.
      לשיקולך smile

  32. נראה טוב..אוהבת עוגות קלות להכנה מקוה שיצא לי טוב..

  33. שבת שלום
    העוגה הוכנה, הוספתי חתיכות חלבה ללא סוכר ומעט גאנש למעלה, נותר לי מעוגת שוקולד שהכנתי אתמול.
    נראה יפה
    היה קל להכנה לכן "בער" לי להכין על אף שיש לי עוגות שהכנתי
    שבת מבורכת , מחויכת פירגה יקרה שלנו.
    ביייייי
    smile smile smile smile smile smile

    • הי אסתי,שבת שלום
      אחרי התיאור שלך,ממש בא לי לתת ביס ולהתענג .
      smile מאחלת יום מתוק ונפלא

  34. היי
    האם לדעתך יהיה טעים עם חמוציות לא מסוכרות? אין לי צימוקים

    תודה

להגיב על Rica Felberbaum לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *