d79bd7a8d795d79bd799d795d7aa d798d797d799d7a0d794 - כרוכיות טחינה ממרח תמרים ואגוזים

כרוכיות טחינה ממרח תמרים ואגוזים

d79bd7a8d795d79bd799d795d7aa d798d797d799d7a0d7941 300x199 - כרוכיות טחינה ממרח תמרים ואגוזים 

יש ללחוץ על התמונה כדי להגדילה 

כרוכיות טחינה וממרח תמרים
יש גם קינמון ועוד דברים טעימים.
מצרכים בקערה לבצק ואופן הכנה:
מיכל שמנת חמוצה
חלמון ביצה (החלבון לציפוי)
1/2 2 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה או מרגרינה
ללוש לבצק גמיש ונעים. אפשר להוסיף קמח במידת הצורך בזמן הלישה .
לחלק ל-3 או 4 כדורים
כדאי לשים שעה במקרר.

לרדד כל כדור על משטח מקומח למלבן

מלית:
ממרח תמרים
טחינה גולמית
שוקולית
חלבה מפוררת
אגוזים וצימוקים
קינמון
לערבב 3/4 מיכל ממרח תמרים עם 3 כפות טחינה גולמית
למרוח בנדיבות על העלים המרודדים
לפזר שוקולית חלבה אגוזים צימוקים וקינמון
לגלגל לכרוכיות מהודקות ולהבריש בחלבון ביצה
לפזר סוכר לבן
לאפות בחום 175 כ-30 דקות או עד שמשחים.
תהנו

10 תגובות על “כרוכיות טחינה ממרח תמרים ואגוזים

  1. פריגה ..
    מעולה …
    כמו כל מתכונייך ..
    הטחינה משדרגת בצורה מעולה

    תודה לך על תרומתך למטבחי

    טלי

  2. כלכך טעים . אני ממליצה על כמות כפולה.
    טעים גם לאחר הקפאה. מומלץ מאוד.

    • אליה הי חמודה
      אני שמחה שאתם משוטטים בין המתכונים הישנים שלי כי יש אוצרות.
      המתכון הזה אהוב עלינו מאד.נפלא שהמלצת ומקווה שיכינו אותו וימשיכו בהמלצות.
      תהנו מהעוגיות smile

    • יוצאת כמות אדירה לפי המתכון, ממש אין צורך בכמות כפולה.
      עשינו רק עם תמרים וחלבה ולדעתי אפשר לוותר גם על החלבה. המתכון לבצק מצויין והעוגיות מאוד טעימות.
      תודה

      • נכון אלעד .
        יוצאת כמות של 3-4 כרוכיות וזה די הרבה. אפשר בהחלט לוותר על החלבה אבל להשאיר את הטחינה.
        חן חן על ההמלצה smile והמשך טעים

  3. הי פירגה.
    שאלה לי אלייך:
    לפני כמה ימים טעמתי בפעם הראשונה עוגיות תמרים של ארומה:
    הבצק שם היה פריך אבל לא מאוד דק ולפי הטעם אני בטוחה שהכיל ביצה/חלמון.
    אני רוצה לנסות לשחזר, במתכונים שלך מצאתי את הבצק הזה שמכיל חלמון-
    את אולי יודעת על מה מדובר? יכולה להמליץ לי על בצק?

    אורלי.

    • הי אורלי
      לא מכירה את הבצק
      תנסי את הבצקים שלי עם הביצה.הם פריכים וטעימים. בהצלחה smile

      יש גם את הבצק הלבן בלי ביצה שהוא הכי טעים לדעתי.

  4. פיגרה,
    את חייבת לטעום את עוגיות התמרים של ארומה, אני חושבת שיש ביצה במתכון.

  5. כל כך אוהבת תמרים, עוגיות תמרים ועוגיות חלבה של ארומה מדהימות אשמח לקבל מרשם.

    • הי מימי,
      פשוט צריך לרשום בחפש באתר את המילה: חלבה ,לקבל מתכונים עם חלבה

      כנ"ל עם המילה: תמרים.

      את יכולה לרשום גם את המילה:בצק לבן.

      בקר נפלא.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *