d7a4d7aad799 d791d7a8 d7a7d7a1d798d794 - קסטה פתי-בר פודינג וניל ושוקולד

קסטה פתי-בר פודינג וניל ושוקולד

d7a4d7aad799 d791d7a8 d7a7d7a1d798d794 - קסטה פתי-בר פודינג וניל ושוקולד 

קסטה פתי-בר פודינג וניל ושוקולד

הכנתי אותה בשכבות (לפני שבועיים ) בקרמים של פודינג לבן,חום,וריבת חלב.
הנכדה שלי אמרה לי "סבתא,מה הקשר לעוגה ולריבת חלב? תכיני אחרת"
וכך הלכתי על שחור ולבן . חהחהחהחהחה הילדה נהנתה מכל ביססססססססס

המצרכים וההכנה:

כמות כפולה של ביסקוויטים (אני קונה במארז של קילו)
3 מיכלי שמנת מתוקה
3 אינסטנט פודינג (2 וניל ואחד שוקולד)
מקציפים את השמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג +3/4 כוס חלב+כף וחצי אבקת סוכר
מקציפים במיקסר כל פודינג בנפרד באותו אופן שיהיו 3 קרמים
לקרם הלבן מוסיפים (אם רוצים) 100 גרם שוקולד לבן מגורר דק
לקרם החום מוסיפים (אם רוצים) 50 גרם שוקולד מריר מגורר
לסדר שכבות של פתי בר – טבול לשניותיים בלבד בכלי עם נס קפה (בלי חלב)

ההרכבה:
שכבה ראשונה בסקוויטים ומעל קרם לבן
שכבה שניה בסקוויטים ומעל קרם שוקולד
שכבה שלישית בסקוויטים ומעל שוב קרם לבן

מקשטים וזהו……הנכדה רצתה רק סוכריות עוגה שחור ולבן.

גודל התבנית שהכנתי:
27X33 תבנית עמוקה והעוגה תפסה גובה עד למעלה.
שומרים בפריזר עד 15 דקות לפני ההגשה.
תהנו

46 תגובות על “קסטה פתי-בר פודינג וניל ושוקולד

  1. עשיתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    יצא מ ד ה י ם!!!!!
    אני רק משמינה מהאתר הזה!
    תודה על המתכון :lol:

    • אתר משמין? חהחהחהחה בחרת אחלה עוגה טעימה.עוגה ליישור ;)
      תהני יקירתי מהמתכונים הטעימים שבו.
      שבת נפלאה לכם smile :lol:

  2. שלום פייירגה ,
    אני מתכנן להכין את העוגה הזאת מחר הנכדה שלך המליצה לי עליה בחום , אני מקווה שהיא באמת טעימה לפי כל התגובות כאן כל הדברים שלך טעימים ניראלי אני הולך להתמכר לאתר הזה.
    מחר ניראה איך היא יצאה. תודה על המתכון. :P

      • העווווווגה יצאה מושלמת לא נשאר מימנה כלום !! כולם אכלו מימנה
        אבל אני שמתי מלמעלה סוכר וניל , פיזרתי למעלה את הסוכר וזה יצא טעים D:

        • בניה,בקר אור
          זו פירגה ותודה רבה ששיתפת אותנו.
          המשך טעים והמשך יום נפלא לך
          smile

  3. פירגה, זה נראה לי מסוכן, חחחחח , אני אוהבת כאלה עוגות.

    אני רוצה לתת טיפ, הכנתי ליום ההולדת של הבן שלי עוגת ביסקוויטים, השתמשתי
    בפודינג וניל עם פצפוצי שוקולד, יצא מדהים, זה היה כייף בכל ביס שהיתה תוספת
    כזאת של הפיצפוצים, זאת פעם ראשונה שהשתמשתי בזה.

    המשך יום נפלא, אשתדל בקרוב להכין אותה.
    יום נפלא, רותי
    smile

    • רותי,מסוכן ;) כן, זו עוגת יישור.
      מי שקרוב אליה מיישר אותה.חהחהחהחהחה
      בטוח ששידרגת ברמות עם הפודינג פצפוצי שוקולד.
      כיף ששיתפת smile

  4. פירגה,

    את מדברת על יישור? את מה בדיוק זה מיישר, את הבטן? חחחחחח
    :P :twisted:

    יום טוב,רותי

  5. פירגה,
    יש לי שאלה בקשר לתבנית,
    גודל 27*33 זה התבנית אלומיניום הגדולה?

  6. בוקר טוב פירגה ושוב תודה,את תמיד מצליחה לקלוע למטרה בצורה בלתי רגילה,טעימה ומוצלחת.
    יש לי שאלה האם חייבים להכניס את העוגה לפריזר?
    יש לי מתכון כמעט דומה אני שמה במקרר.
    אם תוכלי לענות לי זה יהיה נחמד כי אני מתה לנסות את העוגה לנכדים שלי שבאים מחר.
    שוב תודה וחג שמח לבני ביתך ולך. smile smile smile

    • שושי הי חמודה
      אני שמחה שקלעתי לך ;)
      להרגיעך, הבת שלי לא שמה אותה אף פעם בפריזר.
      אז איך שבא לך וחג שמח וטעים לכם smile

  7. תודה משגע :lol:
    בפעם השניה שידרגתי לברנדי מהול וביסקוטיני במקום פטיבר יצא חגיגה

  8. הכנתי היום אבל רק עם הפודינג שוקולד שני שכבות ולמעלה הוספתי חלבה מפוררת

  9. פירגה יקרה שבת שלום ופורים שמח
    אני מכינה את אותו מתכון עם גבינה לבנה ,
    האם יש שוני בטעם ?
    אשמח לקבל תשובה . smile
    ותודה על כל המתכונים הטעימים שאת נותת לנו
    יישר כוח
    לאה

  10. גיסתי מכינה ברביקיו ביום ראשון ואני הופקדתי על המתוקים. הכנתי את העוגה הנ"ל בתוספת שברי שוקולד לבן ושוקולד מריר, הכנתי את עוגת התפוז ופודינג הויל בתוספת סוכר חום שברי אגוזים ושקדים, רוגלכים במילוי ריבות ,שוקולד נטלה, חלבה וקינמון, כדורי שוקולד, עוגת גבינה וחיתוכיות ריבת אפרסקים ורעבת פירות היער! והכל מהתקונים שלך כמובן!!!! ישר כוח! יש לציין שהרביקיו עבור חברים מעבודה של בעלה.
    אני מכינה ברבקיו מחר לחברים שלי והכל מהתכונים שלך! את פשוט גדולה!!!!! דש חם מקנדה! :lol:

    • אילנית ערב טוב
      בחרת יופי של מתכונים מהאתר. תודה רבה.
      אני מקווה שכולם יהנו ויבלו ובעיקר שיהיה טעים.
      בייי,חיבוק smile

  11. היי פירגה יקרה, תמיד תענוג לבקר כאן ומא טעים :P
    אני רוצה להכין בתנית חד פעמית גדולה (הכי גדולה) מה הכמויות שאני צריכה לקרמים לדעתך?
    תודה
    סילבי

    • סילבי,כיוון שאני לא יודעת :oops:
      אני מציעה……
      לקנות את המצרכים שיהיו בבית בזמינות……כלומר מעבר למצרכים שרשומים במתכון.
      במידה והמצרכים שבמתכון לא מספיקים תוכלי מיד להכין עוד "נגלה"
      תודה על המחמאות וסליחה שאני לא יודעת הכל ;)
      בהצלחה

  12. רעיון מצויין תודה smile
    וזה לא בסדר שאת לא יודעת הכל ;)

    חש שבועות שמח

    • סילבי,אני מתנצלת.זה קצת מצחיק וקצת עצוב. אם הייתי יותר צעירה ויותר בריאה,בטוח שהייתי לומדת בשקידה ,אבל אולי לא היה לי האתר הזה….היו לי דברים אחרים :lol: ;) :lol:
      בכל אופן,בהצלחה

  13. וטוב שכך , האתר שלך מקסים ואני ממליצה לעיו לכל אחת ששואלת על מתכונים :lol:
    המון בריאות ואושר smile

    • סילבי הי יקירתי
      תודה על ההמלצה לאתר שלי.בכיף,שכולם יכינו ויהנו , שיהיה לכולם טעים ;) :lol:

  14. הי פירגה, האם אפשר להחליף את החלב שמוסיפים בזמן ההקצפה של השמנת ואינסטנט פודינג במים?

  15. פירגה שלום
    השאלה שלי לא ממש קשורה למתכון הספציפי
    אבל חשבתי אולי תוכלי לעזור לי מהידע שלך
    יש עוגת גלידה שאני מכינה אותה כבר הרבה זמן כעוגה פרווה והיא תמיד יוצאת לי מצוין.
    העניין הוא שהפעם ניסיתי להכין אותה עם שמנת מתוקה חלבית וזה קצת התחרבש
    חשבתי אולי יש לך רעיון מה לעשות עם התערובת שיצאה
    אז ככה לקחתי 6 חלמונים והקצפתי אותם עם רבע כוס סוכר ולאחר שהתערובת נהייתה בהירה הוספתי מכל שמנת מתוקה חלבית.
    בדרך כלל כשהייתי מוסיפה שמנת צמחית התערובת הייתה מתקשה ונהפכת לקרם והפעם זה לא קרה והתערובת פשוט נשארה נוזלית אך אוורירית.
    גיסתי אמרה לי שגם כשהיא ניסתה להכין עם שמנת חלבית את אותו מתכון זה מה שקרה לה.
    חשבתי אולי יש משהו שאפשר לעשות עם תערובת שכזאת במקום לזרוק.
    מצטערת על אורך השאלה :oops:
    אשמח לקבל את עזרתך .

  16. שלום פירגה.
    הכנתי ליום ההולדת של אימא שלי מתכון שרציתי להכין מזמן ולא יצא.
    יצא מ ע ו ל ה. ממש ממש ממש טעים.
    תודה ענקית.

    • שלום לנה,
      מזל טוב לאמא,וכיף שבחרת להכין את עוגת הקסטה הטעימה. היא טעימה לכל גיל. :lol:
      באהבה smile ולבריאות

להגיב על שושי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *