טיפ למנוע חריכת והשחמת עוגות ועוד….

אני מציצה אחרי 25 דקות ואם העוגה משחימה
אני מצפה אותה ברפיון בניר כסף וממשיכה לאפות הלאה עד שמוכנה.
כך החלק העליון נשמר מלהישרף או להשחים מדי.
לבריאות.תהנו.

 

עוד "טיפ"

במקום לרסס שמן לשימון תבניות תמרחו מעט טחינה גולמית. מתאים לכל סוגי המאפים מתוק/מלוח

 

 

עוד "טיפ"

המרת חלב לפרווה– ההמרה הטעימה ביותר שויני שלנו ממליצה היא חלב סויה ואפשר גם בטעם וניל.

12 תגובות על “טיפ למנוע חריכת והשחמת עוגות ועוד….

  1. פירגה היי
    מקווה שנהנת מהטיול בצפון??
    שאלה: האם את אופה את העוגות בתכנית "טורבו" או תכנית "קונוונציונלי רגיל?"
    בתנור קונוונציונלי רגיל אני לא יכולה להציץ לאחר 25 דקות — זה מהר מידי :?
    תודה ;)

    • סוזן תודה, היה כיף.
      אני אופה רק בטורבו.
      לא נראה שצריכה להיות בעיה להציץ אחרי 25 דקות גם בתנור רגיל.
      smile

  2. פירגה יקירתי שלום
    אני חייבת לשאול אותך אם הבנתי נכון הטמפ שאת כותבת במתכונים הם על טורבו? את לא אופה בכלל על רגיל? smile smile smile smile
    תודה

  3. היי פירגה,יש לי שאלה האם חלבה במילוי רולדת שמרים או גבינה גורמות לבצק להיות פחות אפוי.הבצק במילוי הזה תמיד נשאר רטוב באמצע ופחות אפוי ואני פוחדת יותר מדי זמן לאפות כדי לא לייבש את הבצק.תודה בשוקולד זה לא קורה

    • דפנה,לא מילאתי חלבה לבד.תמיד עם שוקולד או ריבה ואגוזים.לא מוכרת לי בעיה כזו.
      smile

  4. תודה על התשובה המהירה,אנסה לשלב עם שוקולד.דרך אגב הכנתי את עוגת התפוחים הסציליאנית-יצא סוף הדרך ונבלעה במהירות בבית עם השמעת גירגורי הנאה.כל הכבוד לך והמון תודות

    • דפנה בקר אור
      לא כל כך זוכרת את הסיצילאנית. אם היא באתר שלי אנא רשמי תגובה מתחת למתכון.
      שבוע נפלא smile

  5. הי פריגה בחיפושון אני מחפשת חלה מטובלת ולא נותן לי כלום אני זוכרת שיש לך מתכון משגע לחלה מטוגנת בטיבול אחר אשמח מאד אם תעזרי לי . smile

  6. הייפירגה זה שאלת SOS אני לא ידעתי היכן לירשום לך אז החלטתי במדור הטיפים מה אני עושה שכל הזמן שאני מכינה עוגה בחושה והבנות אוהבות שוקלד צ'יפס אני שמה אולי איזה 20 חתיכות לא כוס ולא חצי שוקע לי מה שלא אמרו לי לא מצליח לבחוש עם השוקלד והקמח ואחר כך לזירוק לעיסה לא מצליח יש לך רעיון לפני שאני מכניסה את העוגה לתנור
    שבת שלום

    • חגיתוש,אולי תאפי קודם 20 דקות בלי השוקולד
      אחרי 20 דקות תפזרי אותו ותמשיכי לאפות.
      לפחות לנסות.
      שבת שלום ובהצלחה smile

להגיב על חגיתוש לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *