d79bd793d795d7a8 d7a4d7a8d792d799 - ציפויים לכדורי שוקולד/נקניק שוקולד

ציפויים לכדורי שוקולד/נקניק שוקולד

d79bd793d795d7a8 d7a4d7a8d792d799 - ציפויים לכדורי שוקולד/נקניק שוקולדאופציות לציפוי כדורי/נקניק שוקולד
קצת דמיון ותעוזה.
שלבו צבעים וטעמים לא חייבים לשים רק צבע אחד.
למשל:
שקדים/אגוזים (גם מסוכרים כמו פקאן סיני) טחונים אפשר דק ואפשרי בקראנצ'יות
צנובר קצוץ קלוי ומושחם
כל סוגי הסוכריות הצבעוניות – עדשים שבורים- סוכריות צבעוניות שבורות
מרשמלו או מרציפנים –  קצוץ קטן
פירורי חלבה+אגוזים או שקדים או רק חלבה
אבקת קקאו/שוקולית
עוגיות שונות טחונות דק/גס
קוקוס קלוי או רגיל
שוקולדים שונים קצוצים
שוקולד מקופלת מפוררת בשחור ולבן
שלווה מתוקה צבעונית קצוצה גס
כל מיני חטיפים מתוקים לילדים קצוצים או כתושים

אולי אפילו לכתוש מסטיקים צבעוניים במג'ימיקס (לא ניסיתי עדיין)??
תהנו

8 תגובות על “ציפויים לכדורי שוקולד/נקניק שוקולד

  1. אשמח לקבל מתכון קל ונוח שהילדים יאהבו של כדורי שוקולד.
    תמיד שאני מכינה יוצאים קשים ואם התערובת ממש רכה לא מצליחה להכין את הכדורים.
    השבוע קניתי מוכנים ויצאו רכים כמעט ולא מרגישים את הביסקויטים והילדים ממש אהבו.
    אשמח לקבל מתכון

    • שושי בבקשה:
      מתכון כדורי שוקולד של פעם (נוסטלגיה)

      פורסם בתאריך 28 ביוני 2008 @ 10:41
      מופיע בקטגוריות: ממתקים, נוסטלגיה, פינגר פוד "finger food"

      כדורי שוקולד של פעם מקקאו ומרגרינה
      הופתעתי שרבים כל כך מבקשים דווקא את הכדורים הנוסטלגיים האלה.
      אז בבקשה תכינו ותהנו מטעם של פעם.

      המצרכים וההכנה:
      חבילה בסקויט "פתי בר" אפשר לטחון דק או להשאיר בחתיכות כמו שאני אוהבת…לשיקולכם.

      שמים בסיר קטן:
      3/4 כוס סוכר
      6 כפות חלב
      3 כפות (לא גדושות) קקאו
      כפית נס קפה
      ממיסים בבחישה על להבה קטנה
      מוסיפים 150 גרם מרגרינה רכה
      מוסיפים ברנדי או רום לטעם
      מערבבים לקרם .
      מוסיפים בבחישה 2 כפות ממרח שוקולד השחר או חבילת שוקולד בקוביות (להמיס תחילה)
      מעבירים את הכל לקערה גדולה .
      (לא חובה)מי שרוצה….מוסיפים לקערה לפי בחירה: 1/2 כוס קוקוס או אגוזים, צימוקים, קליפות הדרים מסוכרים חלבה וכו'.
      בהדרגה מוסיפים את הבסקויטים בחתיכות די גדולות או כתוש דק.
      לשים עד שהעיסה נוחה להכנת כדורים. לא להוסיף הרבה ביסקוויטים שלא יצאו קשים.
      מכינים כדורים או נקניק ומגלגלים בהפתעות.
      "טיפים"
      1. את המרגרינה ממירים בחמאה אבל לא חובה.
      2. את החלב ממירים לפי בחירה ביין או מים או מיץ (ענבים תפוזים וכו'.)
      3. את הסקוויטים אני שוברת לחתיכות די גדולות אבל כמובן שאתם יכולים לכתוש (שאלה של טעם).
      תהנו

      ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 1 הצבעות)

      © כל הזכויות שמורות 2009 – טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה

    • יש מבחר גדול וטעים של עוגות קרות מוס ו…..

      יש קטגוריה : עוגות בסקוויטים קרות

      ועוד קטגוריה : קינוחים ומוסים

      תהנו smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *