d79ed790d7a4d794 d7a4d7a1d798d794 d79bd7a8d795d791d799d799d7aa - פשטידת כרובית ופסטה

פשטידת כרובית ופסטה

d79ed790d7a4d794 d7a4d7a1d798d794 d79bd7a8d795d791d799d799d7aa 1 - פשטידת כרובית ופסטה
מאפה טעים ומיוחד. השילוב של הפסטה והכרובית מדהים.
כבר מחכה לשמוע את חוות דעתם.אז תכינו מהר ולא תתאכזבו.DSCF1195 - פשטידת כרובית ופסטה

מצרכים והכנה:
כרובית שלמה מבושלת במים רותחים 30 דקות
משהים את הכרובית במסננת כ-15 דקות או עד לניקוז הנוזלים ושמים אותה בקערה.
מוסיפים:
3 ביצים
בצל מגורר
1/4 כוס שמן רגיל
200 גרם אטריות מבושלות בהרבה מים (ה-200 גרם= זה 2 כוסות ל פ נ י בישול)הכנתי עם פנה
2 כפות אבקת מרק בצל
250 גרם גבינת כנען או מסוג פטה/בולגרית לא מלוחה(אפשר להוסיף עוד 100 ג' גבינה צהובה מגוררת מכל סוג)
כפית תבלין שמיר
מלח ופלפל לטעם
לערבב ולצקת לתבנית משומנת מספר 26
לאפות בחום 175 כשעה.

"טיפ"
1. אני קונה גבינה "כנען" במארז של 1/2 קילו ואת יתרת הגבינה אני שומרת בפריזר
תהנו

65 תגובות על “פשטידת כרובית ופסטה

  1. שוב אני מגיבה ראשונה ,
    וכרגיל אני נדהמת כל יום מחדש,
    המאפה הזה אם אוכל צלחת אחת כבר השבע,
    יום טוב. :cool:

  2. מעולה, אני מתה על כרובית ופסטה (כמובן בניפרד)
    מעניין באמת איך יצא השילוב של שניהם
    בהחלט ינוסה!

    רחלי.ג. :lol:

  3. פירגה אפשר לעשות בלי הגבינה יש פדיון ואני מכינה כמה פשטידות..פרווה הכנתי תרד ותפוחי אדמה ומה עוד פרווה…

    • אפשר בלי גבינה ואת יכולה להכין עוד פשטידות ורק להשמיט את הגבינות.לא נראה לי שיש בעיה.
      smile

  4. פירגה שלום,
    רציתי לברר אם צריך למעוך את הכרובית או רק לפורר אותה.
    מאוד נהנית מהמתכונים ומהיצירתיות שלך smile :lol:

    • רותי הכרובית אחרי הבישול מאד רכה כך שהיא מתפרקת לבד תוך כדי ערבוב.
      תודה על המחמאות והמאפה באמת נפלא. אשמח שתכיני ותהני גם smile

  5. הי בוקר טוב, כרגיל כמו יתר המתכונים שלך, ניראה נהדר ומבטיח,
    ינוסה לשבת ,בתור צימחונית אני כל הזמן מחפשת דברים טעימים ומשבעים,
    והפשטידה הזו ניראת לי מתאימה וטעימה, המון תודה. smile

      • לפירגה הכנתי את הפשטידה, יצאה טעים מאוד,
        הוספתי קצת שום כתוש ולא שמתי גבינה צהובה,
        אבל הוספתי עוד גבינת כנען.
        רק מחמאות יש לי לומר לך, והמון תודה.

  6. הי דליה בקר אור וטוב לך אשה יקרה….

    זו עדי המעריצה… הפשטידה נראית סוף !!! ובכרגיל חנוסה.

    האם לא כדאי לבשל את הכרובית פרחים פרחים במקום שלם ואז לערב בזהירות כדי שישמרו פחות או יותר על צורתם??
    בברכה חמה עדי צבר :twisted:

  7. פריגה יקרה

    אהבתי את המתכון – נראה לי שהנסה אותה לארוחת שישי אם כמה תוספות נחמדות
    ליד.

  8. פירגה, את פשוט גדולה מהחיים. כל מתכון שלך פצץ ולכל חברה אני ממליצה על האתר שלך.
    האם אפשר לבלש את הכרובית במיקרו. smile smile smile

    • רחל יקרה
      תודה רבה ואת יכולה לעשות עם הכרובית מה שבא לך העיקר שתהיה מבושלת ;)
      בהצלחה והמשך טעים.
      smile

  9. פירגה יקרה בוקר טוב
    הכנתי כרגע – שמתי כרובית וברוקולי – יצא מעדן שחבל על הזמן. אני בטוחה שכולם יתעלפו מהטעם הנפלא.

    שוב המון תודות ושבת שלום smile smile

    • מיכל יקרה
      תודה רבה מקרב לב. איזה יופי שחזרת להגיב ולשתף.
      אני בטוחה שהמתכון הזה יצבור הרבה מחמאות.הוא נפלא :lol:
      שבת שלום וטעימה smile לכם

  10. פירגה יקירתי,
    אולי אפשר במקום השמן מיונז דל קלוריות?
    אני משתמשת לעתים במיונ ז בפשטידות.
    תודה רבה

  11. שבוע טוב פירגה יקרה.
    נהנית יחד עם הילדים והנכדים ממתכונייך הקלים והטעימים.
    האם לדעתך אפשר להקפיא פשטידה זו?
    אני אוהבת מאד להכין בזמני הפנוי ולהקפיא
    במנות קטנות כדי לחלק לבני המשפחה
    ופשטידה זו הנראית לי טעימה במיוחד
    יכולה להצטרף למגוון דברים נוספים שאני נוהגת
    לבשל או לאפות ולהקפיא.
    תודה מראש והמשיכי להפתיע את קהל מעריצייך!!

    • סבתא ס. ערב טוב smile
      אני לא נוהגת להקפיא, אבל אפשר לשמור בכלי סגור במקרר עד 5 ימים.
      מה שכן,את יכולה להקפיא חתיכה קטנה ולבדוק אחרי יומיים אם מתאים לך. אם כן,תדעי לפעם הבאה.
      שנמשיך להכין ושכולם יהנו smile
      תודה רבה smile

  12. תודה על המרשמים הטעימים-האם אפשר להוסיף גבינה קוטז במקום כנען

  13. בוקר טוב פירגה
    ובכן אני כותבת לאחר מעשה:
    מאפה מוצלח ביותר, מיוחד, וטעים טעים.
    ממליצה בחום.

    פירגה,
    אני חושבת שכדאי לחלק את התגובות: להתרשמות מהמתכון, (קריאות התפעלות וכאלה)
    ולאחר ההכנה,
    כי זה נורא מעניין איך יצא ?
    מה דעתך?

    • רחל יקרה
      אני שמחה שחזרת לשתף אותי. תודה.
      התגובות רצות לפי תאריכים וזו התעסקות גדולה לעשות הפרדות כאלה.
      צריך קצת סבלנות לדפדף ולעבור על הכל.
      המשך טעים ומוצלח smile

  14. יצא מעולללללללללללללה הפשטידה נחטפה והילדים נהנו אני שידרגתי עם קצת קוטג וגבינה מלוחה שנישארה המקרר תמשיכי להפתיע אותנו עם מתכונים מהממים

  15. היי פירגה!
    מה זאת גבינת כנען? אני חיה בחו"ל ואני אקנה משהו דומה, זה כמו גבינה לבנה או בולגרית או קשה יותר? וזאת אני שכתבה את התגובה על המאמר ב- YNET. ראית את הדף של בית הקפה-קונדיטוריה שיש לי באלבניה? אם כן אז איך התרשמת?

  16. בוקר טוב פירגה אני בקטע של מאפה כרובית ופסטה :lol:
    המתכון בלי קמח?
    תודה מראש -חולה על האתר שלך

  17. היי שוב פירגה,

    אני מתכננת להכין גם את הפשטידה הזו למסיבת יום ההולדת של ביתי השבוע.
    האם אפשר במקום גבינת כנען לשים "טוב טעם"?

    תודה על הכל!
    אודליה

  18. היי שוב,

    פירגה היקרה פשטידה מעולה!
    איזה כיף מחר על השולחן יהיו שלל מטעמים ממתכונייך
    והכי חשוב עוגת יום הולדת שהיא גם מתכון מנצח שלך!

    תודה על הכל,
    אודליה

  19. פירגה יקרה (-:
    נראה מדהים כרגיל אצלך !
    שאלה קטנה, אני בעייתית ולא אוכלת גבינות חוץ מצהובה …. אפשר לוותר על הכנען ולשים יותר גבינה צהובה במקום, או שעדיף להמיר במשהו אחר ? ….
    תודה רבה ושבת שקטה וכיפית ! smile

  20. פירגה, המתכונים שלך מדהימים!!! מתי את מוציאה ספר …smile
    שאלה קטנה: יש לי כבר המון פסטה שבישלתי לפני כמה שעות, ועכשיו אני רוצה להכין את המאפה הזה. במתכון יש 200 גר פסטה לפני בישול, ואין לי מושג כמה גרם פסטה מבושלת לשים. יש לך רעיון? כיוון כללי?
    תודה רבה!

  21. היי פירגה, המאפה נראה לי ממש מוצלח. אפשר לדעתך להחליף את ה"כנען" בגבינת סימפוניה בטעם שום-שמיר או עגבניות וזיתים וכך לוותר על אבקת המרק? יהיה נהדר אם תעני לי עד מחר לפני שאהיה בסופר. תודה

    • סמדר,לא מתאים סימפוניה וגבינות רכות.אם כבר , תחליפי בפטה/בולגרית ל א מלוחה.
      תפוררי אותה למאפה.
      תוסיפי תיבול ותוספות לטעמך שישבח לך את הטעם.מה שאת אוהבת :? .
      תכיני ותהנו smile

      • היי, איכשהו פספסתי את התשובה שלך והכנתי בכל זאת עם סימפוניה שום-שמיר, הוספתי גם שמיר קצוץ וקצת שום כתוש. השתמשתי בפסטה מחיטה מלאה, אבל הפחתתי קצת הכמות הפסטה. כדי שלא יתייבש למעלה פיזרתי גבינה צהובה מגוררת ויצא נהדר. בפעם הבאה אנסה את הגרסה שלך עם הבולגרית. בכל אופן תודה רבה על המתכון המוצלח ועל התשובה המהירה. :lol:

        • סמדר,ניתן להכין עם כל מיני מליות אבל זה שאלת טעים אישי.
          תזרמי עם מה שנראה לך שמשתלב לכרובית,לטעמך smile

להגיב על רחל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *