d7aad7a4d795d797d799d79d d7a8d799d791d794 d790d7aad7a8d799 - עוגת תפוחים עם ריבה

עוגת תפוחים עם ריבה

 

עוגת תפוחים בחושה עם ריבה
תראו את התמונה והחשק להכין כבר יבוא ומהר.

d7aad7a4d795d797d799d79d d7a8d799d791d794 800x600 1 - עוגת תפוחים עם ריבהלאור התגובה למטה ניתן להכין עם קמח מלא.

שמים בקערה:
200 גרם מרגרינה/חמאה רכה מאד
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס סוכר
3 כפות ריבה מסוגי הריבות של יד מרדכי
2 תפוחי עץ מכל סוג קלופים וחתוכים קוביות
כפית קינמון
כף יין שיש בבית
לערבב ולהוסיף:
2 כוסות קמח תופח מנופה . לערבב. העיסה דביקה ולא נוזלית .
לאפות 35 דקות בחום 170 מעלות
כשהעוגה חמה לחורר קלות ולזלף 1/4 כוס סילאן מתוק או סילאן ללא סוכר
לצפות בקוקוס.

רצוי להכין בתבנית משומנת עגולה 24.

תהנו

הכנה עם קמח מלא ע"פ התגובה למטה:

הבולגריה
84.228.95.134

icon lol - עוגת תפוחים עם ריבה icon smile - עוגת תפוחים עם ריבה" /> פירגה את מיוחדת תמיד כייף לקרוא את המתכונים שלך .אני מנסה וזה יוצא icon lol - עוגת תפוחים עם ריבה
את עוגת התפוחים אני מכינה הרבה. מי ששאלה בטח אפשר לעשות מקמח מלא אני גם עושה.מרגיל וממלא. עשיתי בשישי ולא היה לי סילאן .חלק הכנסתי לתביות שקעים יצא מעולה הכנסתי לקופסה.
למקפיא……………חופש קריר לכולנו……………. icon razz - עוגת תפוחים עם ריבה icon lol - עוגת תפוחים עם ריבה icon neutral - עוגת תפוחים עם ריבה icon eek - עוגת תפוחים עם ריבה

29 תגובות על “עוגת תפוחים עם ריבה

    • אלונה,בד"כ אני ממירה בעוגות בחושות
      200 גרם מרגרינה= 3/4 כוס שמן
      בהצלחה smile

  1. תודה רבה על היחס הנפלא והחמים-יום נפלא לך פירגוש.
    בתודה אלונה. : :lol:

  2. היי פירגה
    העוגה נראית לי טובה מאוד
    אנחנו נמנעים מלאכול סוכר וקמח לבן
    רציתי לדעת אם אפשר לאפות את העוגה עם קמח מלא
    ו
    תודה על כול המתכונים שלך
    שבת שלום :lol: smile

    • הי פירגה,
      אני כל כך נהנית לאפות את העוגות שלך. תמיד פשוטות ומאד מוצלחות. אפיתי לשבת את העוגה (עם קמח מלא, סוכר חום, ושמן חמניות) והיא יצאה מדהימה. אנחנו לא מפסיקים "ליישר אותה".
      שיהיה לך סוף שבוע מדהים… ;)

      • שרון יקירה בדיוק עינב שאלה על הכנת העוגה עם קמח מלא והתשובה שלך באה ממש ממש בזמן.
        שמחה שאהבתם. תודה שכתבת ושיתפת. השידרוגים שהכנת מעולים לעוגה. כל הכבוד smile

    • עינב,קראי את התגובה של שרון המקסימה
      היא הכינה עם קמח מלא והתוצאה טובה מאד.
      השידרוג שעשתה לעוגה: קמח מלא, סוכר חום שמן חמניות.
      סוף שבוע נפלא smile

  3. :lol: smile פירגה את מיוחדת תמיד כייף לקרוא את המתכונים שלך .אני מנסה וזה יוצא :lol:
    את עוגת התפוחים אני מכינה הרבה. מי ששאלה בטח אפשר לעשות מקמח מלא אני גם עושה.מרגיל וממלא. עשיתי בשישי ולא היה לי סילאן .חלק הכנסתי לתביות שקעים יצא מעולה הכנסתי לקופסה.
    למקפיא……………חופש קריר לכולנו……………. :P :lol: :| :shock:

  4. עשיתי את העוגה לכבוד ראש השנה
    קצרתי מחמאות
    טעימה מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

    • ליאתי יקרה
      שימחת אותי כל כך עם חוות דעתכם על העוגה. שרק יהיה טעים ונפלא גם במשך כל השנה smile

  5. כן נחמה לאוסיף אבקת אפיה..ועים קמח מלא זה מוצלח … smile :lol: :lol: :lol: בהצלחה

  6. היי פירגה,
    האתר מקסים וממש כיף להיכנס כל פעם מחדש!
    האם יש אפשרות להכין את העוגה הזו ללא סילאן וללא קוקוס מלמעלה?
    מה ניתן לשים במקום הסילאן?

    • לימור,כנסי לעוגות תפוחים שלי בקטגוריה:עוגות תפוחים
      יש עשרות…..גם בחושות ודומות לה.
      בחרי אחת מההיצע ,תכיני ותהנו smile

  7. פירגה צהרים טובים
    הכנתי אתמול את העוגה והיא יצאה טוב מאוד
    במקום 2 כוסות קמח לבן השתמשתי בכוס קמח לבן וכוס קמח מלא + אב' אפיה
    במקום מרגרינה שמתי שלושת רבעי שמן קנולה, וכמובן דיאטיפ 15 מל'.
    בפעם הבאה אנסה רק עם קמח מלא.פחדתי שהיא תצא כבדה מדי לכן השתמשתי בשילוב של חצי לבן חצי מלא.
    העוגה טעימה מאוד, תודה לך.
    דרך אגב מאז שגיליתי את האתר שלך אני מכינה אך ורק מהמתכונים שלך והכל יוצא כל כך טעים וזאת רק בזכותך.
    יום טוב

    • י.כ. יקרה
      העוגה פצצה וכיף לקבל עליה עוד מחמאות.
      יישר כח והמשך טעים ומגוון smile

  8. לפירגה היקרה,
    זה פעם הראשונה שאני נכנסת לפורום זה ונסיתי את העוגה הנ"ל ליום הולדת של בעלי. העוגה יצאה מאד
    טוב, הכנתי אותה ללא סוכר ורק בריבה שלמעשה זה רק מחית של ת"ע + תותים עם סוכרזית נוזלי.
    לעוגה זו הרבה הצלחה מאחר והיא על בסיס קמח מלא ללא סוכר ובמקום מרגרינה שמן קנולה.
    אני ממליצה בחום את האתר זה לחברותי
    בהצלחה ושבת שלום

    • יהודית יקרה ברוכה הבאה לאתר שלי.תהני :lol:
      אני מקווה שתמצאי בו עוד מתכונים טעימים ותשתפי אותי בחוות דעתכם
      תודה שאת ממליצה הלאה לחברותייך על האתר. smile

  9. היי פירגה!
    אני מעונינת להכין את העוגה בתבנית 26 או 28.
    האם תוכלי לרשום את השינויים בכמויות לשתי האופציות?
    המון תודה ושנה טובה מהמכורה למתכוניך smile :lol: ;)

    • הי יעלי
      לא אוהבת להמיר
      מכינה 2.
      את יכולה להכין אותה גם בתבנית 26 אבל רצוי להקציף את החלבונים והסוכר ,שיהיה יותר נפח.
      בהצלחה smile

  10. פירגה יקרה שתי שאלות של טירונית
    אחת לגבי חמאה זה חמאה בלי מלח ? איך אני ממיסה חמאה?
    לגבי הקמח איך אני מנפה אותו אין לי מנפה בבית איפה קונים זה משהו מפלסטיק כזה?
    ואחרון לגבי יין אדום אין לי . איזה יין אדום כדאי לשים אפשר משהו שקונים בסופר ?
    תודה וחג שמח

  11. אני גרה בהולנד, אין לי מילים להודותלך על המתכונים הנהדרים,
    קלים, ובעיקר לא צריך לכלך הרבה כלים.
    כל בני הבית מלקקים את האצבעות, ולך המחמאות.
    שאלה , מהי ריבת יד מרדכי? האם הכוונה לקונפיטוריה?
    ושוב תודה גדולה לך

    • אסתר ערב טוב בהולנד smile
      זה המוטו שלי.הכי קל ופשוט והכי טעים בעולם ;)
      יופי שאת מתחברת למתכונים שלי.תמשיכי להכין ושכולם בבית יהנו בכיף.
      חיבוק smile

  12. אפיתי אותה הערב והיא יצאה מאד טעימה. ממש כלום עבודה! המתכונים שלך פירגה הם אוצר אמיתי! smile

להגיב על עינב לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *