d790d796d7a0d799d799d79d d799d79cd793d799d79d d79cd790d7aad7a8 - אזני המן בבצק ביסקוויט

אזני המן בבצק ביסקוויט

d790d796d7a0d799d799d79d d799d79cd793d799d79d d79cd790d7aad7a8 - אזני המן בבצק ביסקוויט

אזני המן / עוגיות נפלא גם להכנה עם ילדים

הבצק כל כך כייפי ונוח לעבודה שכל ילד יתענג להכין לו בעצמו את אזני ההמן שהוא אוהב.
תכינו את המליות שהילדים אוהבים ותנו להם ליצור. זה באמת כיף אמיתי.

הבצק מתאים להכנת עוגיות מסוגים שונים: בקורצנים, עם כוס, כעוגיות ממולאות, ככרוכיות או כל מה שנראה לכם כגיוון.
כל מלית מתוקה מתאימה העיקר שלא תהיה דלילה /נוזלית – מסמיכים עם אגוזים או פירורי קורנפלקס/עוגיות

הכמות שיצאה לנורית : 32  יחידות . התגובה הנפלאה שלה בהמשך…

מצרכים לבצק בתוך קערה:
מיכל שמנת חמוצה
1/4 כוס אבקת סוכר
ביצה שלמה
250 גרם מרגרינה לאפיה (אפשר חמאה או מחמאה) לרכך לטמפרטורת החדר.
4 כוסות קמח מ נ ו פ ה ומכינים עוד קמח לזמן לישה
בלי אבקת אפיה הבצק יוצא ממש כמו ביסקוויט. מומלץ בחום.
לשים תוך כדי הוספת קמח עד שהבצק נוח וגמיש
מחלקים את הבצק ל-5-6 כדורים (אין צורך להשהות במקרר,ואפשר ישר לגשת למלאכה)
כל כדור מרדדים למלבן על משטח מ ק ו מ ח
קורצים עיגולים בכל גודל שנראה לכם: קטנים , בינוניים גדולים או ענקיים.
ממלאים באמצע העיגול במלית וסוגרים לצורת אזני המן
מניחים על ניר אפיה
מחממים תנור לחום 175 ואופים עד שישחימו כ-20 דקות.
מקררים ומפזרים אבקת סוכר

"טיפ"
המכסה של המליות המוכנות כמו של פוליבה,מאד נוח לקריצת עיגולים

תהנו

אני מצרפת לכם חלק מהמליות שיש בקטגוריה:  מליות…כנסו..יש שם עוד.. כל המליות מתאימות גם לאזני המן וגם לכרוכיות,כך שאם נשארת מלית תמיד אפשר למלא כרוכיות/שטרודלים.

——————————————————————

מלית אגוזים מבושלת:

שמים בסיר:

6 כפות חלב

50 גרם חמאה

100 גרם סוכר

להמיס בבחישה

לסגור להבה.

להוסיף:

300 גרם אגוזים שבורים גס

לערבב

לקרר ולמלא.

————————————————————————————————————————–מלית שזיפים
ל-2 כרוכיות.
15 שזיפים מקולפים חתוכים קוביות
כוס סוכר
3 כפות סילאן
קינמון או ליקר פירות
מעט מיץ/מים
לבשל את הכל פרט לשזיפים עד שיהיה סמיך וזהוב.להוסיף שזיפים ולערבב ביחד 2 דקות לסנן ולקרר

————————————————————————————————–

מלית נוטלה
ממרח שוקולד נוטלה 300 גרם
100 גרם חמאה / מרגרינה
3 כפות סוכר
כף שוקולית
כף ליקר שוקולד
1/4 כוס חלב
כף אינסטנט פודינג שוקולד

ל-2 כרוכיות

—————————————————————————————

מלית פרג שאני מתה עליה
חשוב ביותר לקנות פרג טחון טרי במעדניות (יש מכונה שטוחנת את הפרג במקום)
פרג טחון טרי שומרים בפריזר מיד אחרי הקניה.
לשים בסיר:
חצי קילו פרג טחון טרי
2 כוסות חלב וכוס סוכר
כשהחלב כמעט ונספג להוסיף 3 כפות גדושות דבש ו50 גרם חמאה ולהמשיך לבחוש.
כשאין נוזלים להוריד מהאש ולהוסיף מעט קינמון וצימוקים אם רוצים.
אפשר לגרר לימון לטעם. אפשר להוסיף כף יין.
אפשר לפזר מקופלת או שוקולד צ'יפס – מתאים ל-3 כרוכיות

——————————————————————————————-

מלית שקדים לעוגת שמרים של נירהמ1 מנהלת אוכל חלבי
100 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
קינמון לטעם
1 כוס שקדים קלופים
שמים את השקדים בבלנד, טוחנים
מוסיפים את הסוכר, החמאה והקינמון, ומערבבים רק עד שהחומרים מתאחדים
1-2 כרוכיות

————————————————————————————————————-
מלית נוטלה עשירה

לערבב אותה כמות של נוטלה עם שמנת מתוקה
מחממים את השמנת המתוקה רק עד לסף רתיחה וסוגרים להבה.
מוסיפים את הנוטלה ומערבבים לקרם.
מכניסים לכמה שעות למקרר עד שנהיה כמו קרם משחתי.
אם הקרם מתקשה להוציא לטמפרטורת החדר לשעה.
מורחים כמובן בנדיבות. כל 100 גרם נוטלה מתאים לכרוכית אחת

————————————————————————————————————–

מלית קקאו לעוגות שמרים

200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
3 כפות קקאו
כוס סוכר
2 כפות קינמון
3 כפות ברנדי או יין מתוק
לערבל במיקסר לקרם
להוסיף 4 כפות שוקולד השחר או נוטלה
ליקר או ברנדי או רום לטעם
מתאים ל-2 כרוכיות

—————————————————————————————————————–

מלית תמרים קינמון ובוטנים

1 כוס ממרח תמרים או קונפיטורה
1/4 כוס סוכר
2 כפות קינמון
בוטנים גרוסים גס לפיזור על העלה
לכרוכית אחת

———————————————————————————————

מלית קינמון:
חצי כוס דחוסה סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
כף וחצי קינמון
מערבבים בקערה את הסוכרים והקינמון
חבילה 100 גרם חמאה ללא טעם רכה מאד למריחה על העלים
מרדדים עלה מלבני ומורחים בנדיבות חמאה מומסת
מפזרים בנדיבות את הסוכרים והקינמון .
ניתן לפזר תוספות של אגוזים גרוסים,צימוקים או שקדים .

————————————————————————————————

מלית גבינה ופודינג וניל
750 גרם גבינת ריקוטה או מסוג טוב-טעם"
50 גרם צימוקים מושרים ביין או רום
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל , קינמון או קליפת לימון
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
לדלל מעט בשמנת חמוצה, או גבינה 5% בכמות של כף או שתיים.
ל-3 כרוכיות

—————————————————————————————–

מלית טחינה סילאן אגוזים
מורחים את העלה במעט טחינה
מכסים בשכבה של סילאן
מפזרים 2 כפות שוקולית
כף או שתיים סוכר חום לבן
משלבים אגוזים או בוטנים קלויים
אפשר לפזר גם חלבה מגוררת או שוקולדצ'יפס

————————————————————————————————————-

מלית טחינה וממרח תמרים

3/4  מיכל ממרח תמרים
לערבב עם 3 כפות טחינה גולמית
למרוח בנדיבות (הרבה) על העלה
לפזר: צימוקים,אגוזים,חלבה וכו'.
2-3 כרוכיות

————————————————————————————————————————–מלית אגוזים שוקולית
למרוח בנדיבות חמאה על פני העלה
לערבב כוס אבקת שוקולית עם כוס אגוזים שבורים ולפזר.
תהנו

90 תגובות על “אזני המן בבצק ביסקוויט

    • ריקה חהחהחהחהחה אין כזה דבר עדיף, פשוט כדאי להכין מגוון בצקים ולא להצמד לאחד.
      למרות שאני אוהבת את הבצק הלבן אני מכינה עוד בצקים לגיוון ולהנאת בני הבית. smile

  1. הי פירגה smile
    איזה יופי שנתת פה את המתכון הזה :!: כבר שבוע שאני חושבת אילו אוזני המן להכין לקראת החג… בינתיים הכנתי כמה כרוכיות מהבצק הלבן (שאגב גרף מחמאות אין ספור גם מבשלניות מנוסות ובוגרות ממני) ועיצבתי חלק ממנו כאוזני המן.
    מבחינת המילויים, פה אני חייבת לשאול אותך שאלה: בדרך כלל מליות שאני מכינה מממרח תמרים, או מריבות- מצליחים… והם יוצאים טעימים ועשירים. לעומת זאת, כאשר מרחתי ממרח שוקולד (על הכרוכיות או באוזני ההמן) הוא נשרף לי… התקשה והפך לא טעים…
    האם ידועה לך הסיבה? ראיתי במתכונים שלך שאת תמיד מוסיפה לממרח עוד דברים (שמנת, חמאה…) האם זה העניין? האם זה לא הופך את המלית לנוזלית מידי??
    בכל אופן- שוב תודה! אני אנסה את הבצק הזה באפייה הבאה, אבל יותר ממנו- תודה על הרשימה המרשימה של המליות. מבחינתי, זה אוצר אמיתי :!: :!:

    • קרסניצקה ערב טוב
      דווקא ממרח השחר/נוטלה מצויינים למלית אזני המן.
      מה שכן,כדאי להוסיף אגוזים או פירורי עוגיות להסמיך מעט שלא יהיה נזיל.

      שמחתי לקרוא שגם את נוספת לרשימת המעריצים של הבצק הלבן.בהחלט בצק טעים ומוחמא.
      שבת שלום smile

  2. פירגה יקירתי!
    בעלי שמעריץ אותך כי בזכותך שידרגתי מאוד את בישוליי , :P שואל האם זהו הבצק שמקבל צבע חום ומרקם גמיש (ולא פריך)? אם לא, האם תוכלי להפנות אותי לאיזה מתכון שלך לאוזני המן כמו של פעם?
    תודה ושבת שלום smile

    • נורית ערב טוב
      נראה לי שזה זה.
      את יכולה להמיר את הביצה ב-2 חלמונים לתוצאה עדינה יותר. עם תוסיפי שקית אבקת אפיה תקבלי בצק יותר גמיש ולא מאד פריך (ביסקוויטי).
      מסרי לבעלך תודה וחיבוק לשניכם לשבת טעימה ונפלאה smile

  3. אלפי תודות. ממש בזמן..

    מלית הפרג מזכירה את אזני המן של אמא ולכן אני ממליצה לא לוותר
    על גרד הלימון.
    המלצה נוספת: להמיר את היין בקוניאק.

  4. בוקר טוב פירגה,
    אינני זוכרת באיזה שם מתכון נמצא הבצק הלבן. בבקשה כתבי את שם המתכון ע"מ שאדפיס לעצמי.
    אני אוגרת בקלסר את כל המתכונים שאני רוצה להכין. זה חוסך לי זמן בחיפוש באתר, אני מדפדפת בקלסר מוצאת את הדף הרלוונטי ומכינה את התבשיל/מאפה – וכמובן התוצאה תמיד גורפת הצלחה ומחמאות.
    שבת שלום :!: smile

    • מירי יקרה :lol:
      הכי קל ופשוט:

      רשמי בחפש:
      אזני המן בבצק הלבן

      תהני ותשתפי בחוויות העשייה שלך smile

  5. תודה פירגה, בדיוק היום חיפשתי מתכון לאוזני המן
    את כמו תמיד מלכה
    אוהבים אותך :lol:

    • שולי חמודה
      בקטגוריה פורים יש מגוון אזני המן שלי.
      בהצלחה ותשתפי בחוות דעתך smile

  6. מתכון מפתה, ועל הדרך גם אשאל, מה זה כרוכיות?.. סליחה על הבורות… את כותבת במילוי פרג מתאים ל-3 כרוכיות וזה נשמע נורא מעט… תודה רבה.

  7. פירגה יקרה,
    איך אוכל להפוך את המתכון לפרווה? כלומר, מה לשים במקום השמנת חמוצה ועדיין יצא מוצלח?
    תודה מראש!

  8. פירגה יקירתי שבוע טוב
    שאלה לי אליך את אישית לפי התמונה הוספת א. אפיה? והאם את נוהגת להוסיף? :| :| :|

    • ריקה,ממש לא הוספתי אבקת אפיה וגם כתבתי. הבצק יוצא כמו ביסקוויט.
      את יכולה להוסיף אבקת אפיה כדי לקבל פריכות יתר.
      התוצאה טובה גם כך וגם כך

  9. כמה זמן לדעתך נשמרות אוזני המן במצב טוב וטעים….
    אם אני רוצה להכין היום או מחר…. אבל בעצם לחלק ולהגיש בסופ"ש או אפילו ביום ראשון הבא….

    תודה :P

  10. הבצק נהדר, הכנתי את הגירסה של אבקת האפיה ואין מילים, נמס בפה, טעים יאמי מאמי,
    אבל…..הכנתי את מלית הנוטלה וכאן התאכזבתי, המלית נזלה,למרות שהאוזנים היו סגורות היטב,ולא הכי הכי ,
    בפעם הבאה אכין עם נוטלה נטו, בלי שום תוספת,
    המון תודה וחג שמח.

  11. היי פירגה,
    כתבת שנוטלה יותר רך השוקולד השחר. הבת שלי לא אוהבת נוטלה ואוהבת רק השחר. האם להחליף אחד לאחד, או שאפשר להוסיף עוד משהו לשוקולד השחר כדי לרכך אותו. ואם לההוסיף, אז מה את ממליצה? תודה

    • לימור אני מציעה לך לערבב עם ממרח נוסף בטעם אגוזים או שקדים של שקדיה.
      את יכולה גם לנסות לערבב עם ריבה או חלבה. smile

      • פירגה,
        תודה. אצלי לא כל כך אוהבים אגוזים וחלבה, וריבה נראה לי תשנה את הטעם וכבר לא יהיה בטעם שוקולד. אני צודקת? יש משהו שישאיר את השחר בטעם שוקולדי?

  12. כבר אמרתי לך שבזכותך התחלתי לא לפחד מאפיה :P
    אז אני כותבת שוב
    אפיתי אוזני המן אתמול
    במליות של טחינה וסילאן
    ותמרים ואגוזים
    ותמרים אגוזים וחלבה
    ופשוט יצא נפלא
    הייתי צריכה להרחיק את בעלי כי אני שומרת ליום חמישי חחחח
    המתכון נפלא והבצק פשוט כיף לעבוד איתו
    והמליות פשוט נפלאות
    איך אמרה לי אחותי,"את תמיד מפתיעה אותנו במלית חדשה"
    אז בזכותך
    תודה לך והמשיכי לשתף אותנו במתכונים הנפלאים

    עוד דבר אפיתי עוגיות טחינה ונשאר לי מהמלית של הטחינה וסילאן אז הוספתי לבצק של עוגיות הטחינה
    נראה לי שיש פה כבר מתכון כזה
    אבל השילוב פשוט מנצח

    smile smile

    • ענת,ברור שלא צריך לפחד מאפייה.זה הדבר הכי כייפי ומהנה שיש. גם ההתעסקות וגם התוצאה השווה.
      קראתי והתמוגגתי.
      תמשיכי לעשות חייל ולשתף אותי שגם אני אתמוגג. ;)
      תודה smile

  13. פירגה יקרה
    את אוצר גדול, אחרי כל בלבולי המוח אדווח לך מה יצא, ובכן הבצק נפלא עם א. אפיה, הבצק הלבן הוא פשוט בצק שאין דבר כזה עשיתי אוזני המן ורולדות ממולאות פשוט נפלא מודה לך מכל הלב smile smile smile smile smile smile

    • תודה ריקה יקרה.
      הבצק הלבן זה בצק אחר.
      בגלל שכתבת פה אני מניחה שזה הבצק שהכנת.
      שמחה שאהבת ושהצליח לך. smile

  14. היי פריגה
    אני רוצה להכין את מלית הפרג שלך במה להמיר את החלב?
    תודה על תשובה מהירה.

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  15. היי פריגה
    אני מבינה שזה חלב סויה.
    חן חן לתשובה המהירה.
    פורים ש מ ח.
    אגב למה את מתחפשת השנה? חחחח smile smile smile smile

    • יפה שלום
      בדיוק.כל מוצרי הסויה נהדרים להחלפה לפרווה.
      לא מתחפשת :lol: פורים שמח smile

  16. שלום פירגה
    שאלה של כמיות: האם הכוונה ל-חבילה ורבע מרגרינה =250 גר'
    חג פורים שמח

  17. פירגה היקרה,
    כמה אוזני המן יוצאים מהכמות הרשומה מעלה?
    אני מניחה שאני אקרוץ עיגולים בקוטר 4.5

    תודה מראש :P

  18. הי פירגה!
    אז הכנתי היום את אוזני ההמן האלו ובדיוק כמו שכתבת, גם הילדים היו שותפים לעשיה בהנאה כי זהו בצק שקל לילדים לעבוד איתו. עשיתי לפי ההנחיות שלך למה שבעלי ביקש (זוכרת את הבצק הגמיש?) ובכן, הוא חזר מהעבודה ולאחר טעימה עם עצימת עיניים, דיווח בקול תרועה שאלו אוזני ההמן שהוא חיפש, והן בדיוק הטעם שהוא אוהב. אגב, המילוי הנבחר הוא כמובן הפרג הקלאסי מתחילת מתכוני המילויים (זה שאת אוהבת במיוחד) והמילוי הזה באמת מצוין. יצאו לי בדיוק 32 אוזני המן לפי עיגולים בכוס "גידי" ולכן לפי הכמויות של מילוי הפרג, מספיק 100 גרם פרג ואת כל שאר המרכיבים באופן יחסי.
    תודה ששימחת את משפחתי, חג שמח :lol: laugh :P smile

    • תודה נורית
      כיף שקלענו לבקשת בעלך והאזניים היו טעימות לו.
      עשייה משותפת תמיד נפלאה ומביאה תוצאות טעימות יותר ;)
      תודה שספרת . ארשום שהכמות היא 32 לכוס סטנדרטית.
      מלית הפרג הזו מלווה אותי בכל מאפי הפרג והיא תמיד מנצחת.
      חג שמח ונפלא לך ולבני הבית והמשך טעים לכולכם smile

  19. הכנתי את הבצק, הוא באמת היה גמיש ונעים לעבודה והכנתי אותו עם אבקת אפיה
    לצערי, הוא לא מצא חן בעיני כל כך (בניגוד לשאר המתכונים המעולים שלך….) לדעתי הוא רך מדי ולא מספיק פריך לאזני המן…. אבל המילוי פרג יצא מעולה!!! אולי אנסה בפעם הבאה בלי אבקת אפיה
    בכל מקרה, שיהיה חג שמח וטעים!!!! ;)

    • סיגל יקרה,חבל שלא שמת לב שכתבתי במפורש שבלי א.אפיה יוצא ממש כמו בצק ביסקוויט.אם ידעת שזה מה שאת אוהבת חבל שלא הלכת על זה מההתחלה. אבל לא נורא,תמיד יש פעם שניה.

      נתתי אופציה להכין עם א.אפיה אבל זה לא אותו דבר.
      יופי שמלית הפרג מצאה חן בעינייך,היא באמת מדהימה ואהובה עלי במיוחד. לא רק לאזניים,אלא לשלל מאפים.

      תנסי להבא להכין בלי אבקת אפיה ;)
      חג נפלא וטעים smile

  20. פירגה יקירתי
    מלית הפרג הוא נפלא אני מחפשת מלית כמו הפרג אבל עם אגוזים :twisted: :twisted: :twisted:

    • ריקה בתמונה זה ב ל י אבקת אפיה כבר שאלת מקודם ועניתי לך.
      הכנתי בלי וגם ממליצה להכין בלי.
      בהצלחה smile

  21. היי פירגה :!:

    אני רוצה להכין אזני המן בבצק לבן עם מלית נוטלה אבל לא כתוב מה עושים עם המלית. אני צריכה לבשל את כל החומרים או לערבב בלבד?

    • נוטלה
      נהדר לשים רק נוטלה ישר מהקופסא.
      פה המצרכים עוברים הקצפה במיקסר. מתאים במיוחד לכרוכיות.
      smile

  22. בוקר טוב וחג פורים שמח,
    הכנתי ביום ו' אוזני המן עם הבצק הזה. כמובן שהשתמשתי בוו הגיטרה של הקיצ'ן אייד שלי כדי לחסוך זמן.
    יצא בצק נפלא ונכדתי בת ה-4 הכינה איתי כשחזרה מהגן .
    והמילוי – רק פרג ורק המתכון שלך. הוא לא מאד מתוק, בדיוק מה שהולך אצלי. יצאו לי כ-60 אזניים. אבל זה לא הספיק לשבט שלי :!: ואתמול הכנתי מנה נוספת.
    תודה על הבצק הנפלא הזה. כבר מזמן חיפשתי משהו כזה! מאמצת בחום.
    שבוע טוב
    :lol:

    • לאה יקרה
      הבצק של אזני ההמן באמת מזכיר את האזניים של הקונדיטוריות. פריך ונפלא.
      אני חושבת שבאמת לא להתפתות ולא לשים אבקת אפיה כדי לקבל את המירקם הביסקוויטי שלו. טעים טעים.
      המשך נפלא.אימוץ נעים וטעים smile

  23. שרי, אם את מכינה כרוכיות תחתכי אותם עד הסוף לפני האפייה.
    אחרי האפייה,תקררי ואז תפרסי.
    בהצלחה smile

  24. היי פירגה

    האם אפשר להמיר את השמנת חמוצה באוזני המן ואת החלב במילוי פרג בפרווה.
    תודה

  25. שלום פירגה
    שתי שאלות לי: (ותודה מראש)
    1- אתמול ניסיתי את המתכון הזה בפעם הראשנה ויצאו לי "אזניים" די קשות. ככה זה צריך להיות?
    2- האם ניתן להמיר את המרגרינה בשמן?
    למיטב זכרוני – חבילה מרגרינה שווה לכוס 200CC שמן.
    זה אולי יהיה פחות פריך, אבל צריך להיות בסדר. לא?
    תודה ופורים שמח

    • גילה לא להוסיף קמח מעבר לבצק רך וגמיש .
      עודף קמח יקשה אותו. גם עודף זמן אפייה יקשה אותו. הצבע צריך להיות כמו בתמונה. לא שחום.
      לגבי המרות אז זה בד"כ 3/4 כוס שמן ל=200 גרם מרגרינה.
      לא ניסיתי להכין אותו עם שמן. smile

  26. פירגה היקרה,
    במידה ולא מוסיפים אבקת אפיה, הבצק יהיה קשה מאוד
    האם זה בסדר לדעתך?
    תודה שרי

  27. יש לך או למישהו רעיון במה להמיר את השמנת החמוצה כדי שיהיה פרווה??

  28. פירגה יקרה,
    הכנתי את המתכון במילוי אגוזים ויצא פשוט משגע.
    עד שיגיע פורים יגמרו האוזני המן…
    מזל שהמתכון קל וידידותי מאוד נוכל להכין עוד בציק צק.
    תודה רבה וחג פורים שמח smile

    • הי ציפי, שתמשיכו להנות .
      תודה שאת כל הזמן חוזרת לשתף אותי.את נהדרת

  29. שלום פירגה
    לאור ההצלחה בשנה שעברה אבל במשך השנה הפכנו לרגישי לקטוז האם אפשר להשתמש בשמנת מתוקה פרווה או בחלב סויה מה את מציעה smile smile smile

  30. שלום פירגה
    זכור לי שאימי היתה עושה אוזני המן רק עם חלמונים ולא עם ביצים שלמות היו שם הרבה חלמונים את מכירה משהוא כזה?
    תודה smile smile

  31. היי פירגוש :

    סיימתי עכשיו להכין את האוזני המן בבצק ביסקוויט יצא בצק גמיש ונעים לעבודה האחרי האפיה הם יצאו מדהימות רכות טעימות אין מילים !!!!!!!! את גדולההההההה אין עלייךךךךךך , רק דבר אחד נידפק לי שהאוזני המן ניפתחו לי בזמן האפיה את יכולה לאמר לי למה הם ניפתחו ???????

    • יעל,תודה אבל לא סגרת טוב. אין כזה דבר שסוגרים טוב והם נפתחים. להדק לכל האורך מספר פעמים.
      להבא חמודה בהצלחה.

  32. למה מוסיפים לבצק שמנת? האם זה עושה את הבצק יותר פריך?
    האם הבצק יוצא קשה? האם כדאי לשים אבקת אפייה בבצק?

    • כי הבצק עם שמנת? כאילו דא? חהחהחהחהחה.
      לדעתי תכיני בלי אבקת אפיה או תוסיפי רק 1/2 כפית כדי שיצאו ממש פריכים.
      בהצלחה.

  33. ערב טוב פירגה
    כעת אוזני המן בתנור,הבצק נוח לעבודה.שיניתי מעט את המתכון שמתי 200 גר' מרגרינה ואת השאר השלמתי ב-50 גר' קנולה.כשיצאו מהתנור אדווח לך על התוצאה,אולם נראים נהדר,כעת בתנור,לפני שהכנסתי לתנור,הכנסתי למקרר לייצוב.
    תודה על המתכון

  34. פירגה בוקר טוב

    אני סעיית בגן ילדים ואני תמיד נעזירת במתכונייך לאפייה בגן ואין כמו המתכונים שלך.
    אני רוצה לשים במתכון סוכר כמה? ושאלתי בערך כמה אוזניי המן יוצאים?

    • עופרה תודה חמודה
      תכיני אותה כמות סוכר
      יוצאים כ-2 תבניות מלאות.
      שימחת אותי מאד הבקר,תודה רבה לך smile

להגיב על קרסניצקה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *