93b61276 92af 4067 b738 f32327fa41fe 3 640x410 - פרגיות פיסטוק חלבי וחצילים -מוקפץ סיני

פרגיות פיסטוק חלבי וחצילים -מוקפץ סיני

93b61276 92af 4067 b738 f32327fa41fe 2 - פרגיות פיסטוק חלבי וחצילים -מוקפץ סיני
פרגיות וחצילים טעם מהמטבח הסיני
המצרכים וההכנה:
1/4 כוס פיסטוק
3 כפות דבש או סילאן
חציל חתוך לקוביות מקולף למשעי (חלק כן וחלק לא)
1/2 קילו פרגיות או חזה עוף
כפית צ'ילי
פלפל שחור גרוס גס
2 כפיות רוטב סויה
קורט מלח
אופן הכנה:
להמליח חצילים להשהות שעה ולייבש במגבות ניר
לטגן בווק עד שיזהיבו.
להוציא לקערה את החצילים ולטגן את הפרגיות.
מתבלים בפלפל, מלח,צ'ילי ומוסיפים פיסטוק.מוסיפים את הדבש והסויה ומערבבים.
מחזירים את החצילים המטוגנים לווק ומערבבים יחד עם הפרגיות
טועמים ומשבחים טעמים.
מזלפים מעט שמן שומשום מעל.
"טיפ"
1. אפשר לבשל 100 גרם אטריות ביצים לפי הוראות היצרן ולהוסיף לפני ההגשה.

להקפיץ ולהגיש.

תהנו

3 תגובות על “פרגיות פיסטוק חלבי וחצילים -מוקפץ סיני

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *