d791d7a0d7a0d795d7aa d7a9d795d7a7d795d79cd793 d79cd791d79588 - עוגת בננות ושוקולד לבן

עוגת בננות ושוקולד לבן

d791d7a0d7a0d795d7aa d7a9d795d7a7d795d79cd793 d79cd791d79588 - עוגת בננות ושוקולד לבן

 

עוגת בננות שוקולד לבן
עוגה בחושה בניחוח בננות וקינמון ואפשר להכין כמאפינס

מצרכים בקערה:
200 גרם מרגרינה/חמאה רכה
200 מ"ל במיכל ביו יוגורט
3 ביצים טרופות במזלג
4 בננות בשלות ומתוקות מעוכות היטב במזלג
כוס סוכר – מי שאוהב מתוק יוסיף עוד 1/4 כוס
כפית קינמון
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
לערבב לבלילה אחידה ולצקת לתבנית חור או עגולה קפיץ משומנת
אפיה בחום 175 מעלות כ-40 דקות.
לקרר ולפזר אבקת סוכר

 

"טיפ" להגשה:

1. לשמור את העוגה במקרר לחמם 10 שניות במיקרו לפני ההגשה. העוגה מפשירה והשוקולד טיפה מומס.נפלא.
תהנו

23 תגובות על “עוגת בננות ושוקולד לבן

  1. יצא לי מצוין. להכניס מעט לחימום לפני ההגשה – משדרג פלאים.

    תודה
    פעם הבאה ינוסה עם קוביות שוקולד מריר

    בז בעיר

  2. האם להמיס את השוקולד לפני שהוא נכנס לבלילה?

    מרוב שאלות את כבר יכולה לדמיין שהן תוכניות הבישול שלי לשבת…

    • להכניס קוביות שלמות
      אם את רוצה לגוון תזרי הרבה שוקולדצ'יפס ל ב ן על פני העוגה לפני הכנסתה לתנור
      smile

  3. אם כבר… אז יש לי שאלה כללית על עוגות:

    למה באופן קבוע העוגות שאני מכינה יוצאות מהתנות עם הר במרכז?
    תמיד אני נאלצת לעשות לעוגות קוסמטיקה לפני שאני שמה את הציפוי…

    • smile דפנה
      בעוגות בחושות תמיד יש הפתעות-לא רק אצלי גם אצל שפים.
      יש או פיצוצים
      או הרים וגבעות
      יש לנער את הבלילה בתבנית לפני שמכניסים לאפיה
      כדאי לנסות לאפות בחם במום 165 מעלות
      תנסי להקציף את הביצים
      כל אלה גם לא מבטיח אבל שווה לנסות.

  4. היי פריגה יקרה
    הרגע יצאה עוגת הבננות מהתנור. נראית מעולה.
    תודה על מתכונים קלים ונפלאים.
    שבת שלום. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  5. פירגוש!!!
    יצא מדהים!!!
    עשיתי מעט שינויים. במקום ביו יוגורט, שמתי חצי מיכל שמנת חמוצה (מה שהיה לי בבית) והורדתי את הסוכר לחצי כוס, כיון שהבננות בשלות מאוד והן מתוקות מאוד עוד לפני הוספת הסוכר והשוקולד. בתור שוקולד לבן השתמשתי בשוקולד צ'יפס לבן.
    כמובן אפיתי בתבנית עם החור.
    שוב מליון תודות לעוגה מוצלחת לשבת. smile :lol: :P

    • נורית יקרה, תודה שהגבת וכתבת את השידרוגים הטעימים.
      שוקולדצ'יפס עושה טוב לעוגות.נהדר.
      בכיף,ובעונג שלי,שבת שלום והמשך טעים smile

    • חבל יעל, כי השוקולד תורם המון לטעם ולמירקם.
      אולי תשימי במקום משהו אחר כמו: צימוקים או קצת שוקולדצ'יפס.
      אבל את יכולה גם בלי כלום.

  6. laugh פירגה היי, את התערובת להכין במגימיקס.? שמחה שמצאתי את מתכון לעוגת בננות. smile

  7. אני הכנתי השבת. יצא נהדר!!
    במקום מרגרינה/ חמאה- שמתי 3/4 כוס שמן.
    במקום יוגורט שמתי כוס תפוזים סחוטים טריים.
    במקום שוקלולד לבן- שמתי שוקולד מריר.
    רובה התחסלה בשבת…
    תודה על מתכונים נהדרים..

    • תודה על המחמאות גם לעוגת הבננות והשוקולד.
      העונג שלי ושימשיך להיות לכולנו טעים smile

  8. הכנתי את העוגה עם מיץ תפוזים במקום יוגורט והוספתי שוקולד ציפס.
    יצא מעולה!!!
    תודה על המתכונים הנפלאים שאת מעלה בתדירות כל כך גבוהה.
    יישר כח. :lol: :lol: :lol:

  9. תבורכי – טעימה מאד- הוספתי מעט ריבת שזיפים שהכנתי בעצמי . לקראת השנה החדשה שנים טובות לך ובני משפחתך ולכל עם ישראל שקט ושלווה. תמשיכי בדרכך להוסיף לנו מתכונים כאלו פשוטים והכי טעימים.

  10. בהמשך לתגובה הקודמת – הכנתי את העוגה עם שוקולד מריר שריסקתי בפוד פרוססור -50 גרם – המשיכי לאתגר אותנו.

  11. שינוי נוסף – הכנתי עם 3/4 כוס שמן במקום המרגרינה וכוס מיץ תפוז במקום היוגורט ושוב תודה.

להגיב על נורית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *