d7a4d795d793d799d7a0d792 d7aad7aad7a4d795d7965 800x600 - עוגת ביסקוויטים קרם תפוזים-פרווה

עוגת ביסקוויטים קרם תפוזים-פרווה

d7a4d795d793d799d7a0d792 d7aad7aad7a4d795d7965 800x600 1 - עוגת ביסקוויטים קרם תפוזים-פרווההטעם תפוזי עדין , ולהעצמה, אפשר להוסיף גרודת תפוז.כדאי לנסות להכין עם קלמנטינות מיכל,אולי מהם נקבל את הצבע הכתום הטבעי.

מצרכים:

2 חבילות ביסקוויט פתי בר (2 שרוולים) עדיף בטעם שוקו/שוקולד.

שמים במיקסר:
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 38% = 500 מ"ל
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל או טעם אחר לפי בחירה.
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים (נקטר / פריגת מיץ תפוזים ממותק)

הכנה:
להקציף הכל ביחד עד לקבלת קרם .

טובלים את הביסקויטים במיץ תפוזים או חלב או מים וקוניאק/יין או כל דבר אחר שאתם אוהבים.
טובלים רק לשנייה שלא יתפורר ומיד מניחים בתבנית.
לסדר על תבנית פיירקס בינונית שכבות של ביסקוויטים וקרם ולסיים בקרם
מעל לקרם לגרר קליפת תפוז ולקשט כרצונכם

הקרם מתאים גם לקינוח פודינגי שמוזגים לצלוחיות אישיות (ראו תמונה)

d7a4d795d793d799d7a0d792 d790d799d7a0d7a1d798d7a0d798 d7aad7a4d795d7963 1 300x225 - עוגת ביסקוויטים קרם תפוזים-פרווה

קינוח פרווה משמנת ותפוז-פירגה

הערה:
עוגה, כדאי לשמור במקרר לפחות יום לפני האירוח שיהיה קל לפרוס אותה.
תהנו

18 תגובות על “עוגת ביסקוויטים קרם תפוזים-פרווה

  1. פירגה ארצה להכין זאת ליום שישי הקרוב. שאלתי האם את הנקטר צריך להוסיף להקצפה או לטבילת הביסקויטים. כמו כן באיזה מצב יש להוסיף את הנקטר כיוון והוא קפוא, פושר מיימי. כמו כן איזה גודל הינה קופסאת הנקטר?

    תודה על תשובתך ;) ;)

    • ציפי
      נקטר זה לא קפוא זה כמו פריגת. זה מיץ תפוזים רגיל ממותק. את יכולה להשתמש בפריגת.
      כתבתי להקציף הכל ביחד.
      לטבילת הביסקוויטים כתבתי שתבחרי מה שאת רוצה.כל רוטב שאת אוהבת יתאים.
      בהצלחה ותהנו. העוגה טעימה ומיוחדת.

  2. תודה על המתכון הקל והמבטיח מתיקות ורעננות בארומה תפוזית. מסוג העוגות הנכנסות לפנתיאון העוגות.
    אפרופו עוגות, אתייחס לכושיות (לא הגבתי בזמן על המתכון הקודם ואני עושה זאת כעת), שבתי הכינה לימי ההולדת של הנכד (בגן ובמשפחה), שתי עוגות מסדרת הכושיות שלך , מוצלחות במיוחד. אפילו המבוגרים נהנו , שבחו ובקשו את המתכון (והופנו לאתר שלך). העוגות לא היו דחוסות והיתה להן קלילות שוקולדית מענגת.
    בברכת יום טוב!

  3. פירגה יקרה, זוהי תקופת התפוזים הטריים,האם אפשר להישתמש במיץ סחוט? האם יש להמתיק, כמה סוכר?
    תודה לאה

    • לאה יקרה , גם אני חשבתי להכין עם קלמנטינות טריות כדי לקבל קצת צבע לקרם. תנסי עם תפוזים טריים
      ואחרי ההקצפה תטעמי ותראי אם צריך להוסיף סוכר. לא כדאי להוסיף מההתחלה. עדיף להשתמש בקצת אבקת סוכר ולא סוכר גס.
      בבקשה

  4. נראה מעולה :lol: , למי ששאל לגבי הקלמנטינות- קליפת הקלמנטינה מרירה הרבה יותר מזו של התפוז ולכן אם מחליפים אז רק את המיץ

    • יעל, אף פעם לא השתמשתי בגרודת קלמנטינה. תמיד רק בתפוז/לימון. אני מקווה שזה ברור ,
      טוב שהבאת לדעתינו.
      תודה רבה.

  5. היי פירג'ה

    גיליתי את האתר שלך ואני נהנת ועושה המון..

    רציתי לדעת עם מה אפשר לשלב את הקרם?
    אני רוצה לעשות שכבה אחת כמו שרשמת ומה לגבי השכבה השניה?
    בא לי קרם שונה

    תודה

    • נעמי בקר טוב
      למעלה בתמונה זה סירופ מייפל ולמטה זו גרודה מתפוז זהוב טרי וריחני smile

להגיב על אילנית12 לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *