kd79cd795d796 - עוגת מוס אגוזי לוז ריבת חלב וחלבה

עוגת מוס אגוזי לוז ריבת חלב וחלבה

 kd79cd795d7961 - עוגת מוס אגוזי לוז ריבת חלב וחלבה

עוגת מוס בשכבות שמתאימה גם למתחילים.
המוסים בלי ביצים חיות ובלי ג'לטין.
תוכלו להחליף את הממרחים בכל ממרח אחר שתחפצו.
הממרחים האהובים עלי: ממרח אגוזים,ממרח שקדים,
ממרח נוטלה,ממרח ערמונים.

תבנית משומנת מספר 26

המצרכים לבסיס:

230 גרם בסקויטים או עוגיות מפוררות
כף גדושה ממרח חלבה או חלבה מפוררת
50 גרם חמאה רכה
לערבב ולהדק היטב בתבנית

המליות:

קרם מוס לשכבה הראשונה:
2 מיכלי שמנת מתוקה
מיכל ממרח אגוזי לוז עם קקאו = 500 גרם
3 כפות אינסטנט פודינג וניל פצפוצים
2 כפות ליקר לפי טעם אישי
להקציף לקרם ולשטח על הבסיס.

להניח מעל לשכבת המוס הראשונה שכבה של בסקויטים "פתי-בר" מורטבים במים מהולים ביין

להכין שכבת מוס שניה:
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות ממרח ריבת חלב
כף ממרח חלבה או חלבה מפוררת
יתרת הפודינג שנשארה מהמוס הראשון
להקציף לקרם ולשטח על הבסקוויטים-ליישר

ציפוי וקישוט:
שוקולד מקופלת ואגוזים שבורים

"טיפים"
1.אם הקרם אחרי הקצפה יוצא סמיך מדי יש לדלל במעט חלב/שמנת מתוקה ולהקציף שוב
2.קרם אחרי הקצפה שיוצא דליל מדי יש להוסיף עוד כף או שתיים אינסטנט פודינג ולהקציף שוב עד להסמכה.
3.לבצק בסיס שיוצא פירורי להוסיף כמה טיפות מים וללוש שוב
תהנו

 

תהנו

d7a2d795d792d7aa d79ed795d7a1 d7a2 - עוגת מוס אגוזי לוז ריבת חלב וחלבה

11 תגובות על “עוגת מוס אגוזי לוז ריבת חלב וחלבה

  1. בוקר טוב פירגה
    ראשית תודה מעומק הלב על הבלוג הטעים שלך.גיליתי אותך לאחרונה ועל הבוקר החלטתי לנסות את המתכון הזה .עוגת מוס אגוזי לוז ריבת חלב וחלבה.
    שאלתי:האם העודה חייבת הקפאה?
    והאם אוכל לצפותה בגנאש שוקולד לדעתך במקום המקופלת?
    אני חייבת להביאה מחר לעבודה שלי..מקווה שאספיק לקבל את תשובתך.
    תודה מראש
    חגיתה :lol:

    • חגיתה ברוכה הבאה לאתרינו. תודה ומקווה שתהני.
      העוגה חייבת הקפאה וגנאש רק יעשה לה טוב.
      בברכה ובילוי נעים וטעים בעבודה
      smile

  2. בוקר טוב פירגה אני רוצה להכין את העוגה לבעלי היקר ליום הולדת.
    כמה זמן אפשר להשאיר את העוגה בחוץ
    שלא תימוס לי :oops:

    • יש המון ממרחים על המדף בסופר.תבחרי משהו שנראה לך מתאים ושאתם אוהבים. חובה ממרח ולא ריבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *