d79bd799d7a1d795d7a0d799 d792d791d799d7a0d794 - גביניות בבצק גבינה

גביניות בבצק גבינה

 

d79bd799d7a1d795d7a0d799 d792d791d799d7a0d7941 - גביניות בבצק גבינה

גביניות בבצק גבינה-פירגה

עוגיות ממולאות בקרם גבינה שלא תוותרו עליהם בקלות.
מאז שהכנתי אותם בפעם הראשונה נדלקנו עליהם ונשאר לי רק להמליץ בחום ולשתף גם אותכם .
בצק גבינה נימוח ועדין מתמוסס בפה במלית קרם גבינה נפלאה
22 עוגיות גדולות מאד מומלצות.
למעשה אחרי העוגיות האלה התמכרתי לבצק והכנתי עוד ועוד מאפים מלוחים ומתוקים והראש לא מפסיק להמציא לי פטנטים. שמחה מאד לשלב אתכם בכל מה שעובר עליו.חהחהחהחה
מצרכים לבצק:
חבילה גבינה "טוב-טעם" = 250 גרם
2 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה או מרגרינה
קורט מלח
סוכר לטעם
לשים בצק נעים ומוסיפים במידת הצורך עוד טיפונת קמח.
לחלק ל-3 כדורים.
לרדד עלה מרובע בעזרת טיפונת קמח ולקרוץ עיגולים בגודל 10X10

מצרכים למלית:
חבילה גבינה "טוב טעם" = 250 גרם
חבילה אינסטנט פודינג וניל (האבקה)
שמנת חמוצה או גבינה לבנה 5% לדילול ולהתחיל לדלל עם כמות של כפית ולא יותר ולהוסיף לפי הצורך.
מלית הגבינה צריכה להיות די קשה .
להמתיק ולהוסיף צימוקים לפי הטעם.
למלא כף מהגבינה באמצע העיגול ולסגור לחצי לצורת סהרון.
לסגור ולהדק היטב אחרת הגבינה בורחת
לאפות בחום 175 עד שיקבל גוון זהוב ונוטה לחום.

תהנו

78 תגובות על “גביניות בבצק גבינה

  1. תודה
    שיר הלל לך אחרוז יקירה
    בפה מלא וגדוש
    כמה טעים ונפלא
    עכשיו אני תשוש.

    • פירגה שלום,
      הכנתי את הגביניות בעבר והן אכן מצויניות. במכולת היום לא היתה גבינת טוב טעם, האם אפשר להחליפה בגבינת שמנת הן בבצק ובמלית?
      האם להפחית בחמאה אם אני שמה שמנת 25%?
      תודה,
      מיכל

  2. בוקר טוב פירגה
    רציתי רק לשאול איך לאכסן את הסהרונים אם אני מכינה אותם היום,
    בקופסה אטומה או שבגלל הגבינה הם צריכים להיות גם במקרר. אני רוצה לשמור אותם לששי בערב (שאז שוב תהיה ארוחה חלבית אצלנו)
    תודה מראש

    • ויני הייייי
      אם את מכינה היום שמרי במקרר.
      תהנו מהחג
      חג שבועות שמח :lol:

  3. שוב בוקר טוב פירה
    גם הסהרונים האלה היו הצלחה בחג
    בין כל עוגות הגבינה, דווקא מהסהרונים כל הילדים התלהבו הכי הרבה

    בקיצור – המתכונים שלך גרמו לכולם אצלנו הרבה הנאה
    smile smile

    • ויני חמדתי
      הילדים אהבו כי המלית טעימה והבצק רך ונימוח .
      העונג גם שלי לקבל כאלה תגובות. בכיף
      חיבוק לך ולילדים
      :lol:

  4. פירגה צהרים טובים
    עכשו הוצאתי את הסהרונים מהתנור, לא התאפקתי ואיך שזה היה חם טעמתי, הטעם מאלף
    הם רכים ונימוכים בפה

    שוב תודה לך
    אנטה

  5. פירגה יקרה
    אין אין אין על הגביניות האלה
    הכנתי אתמול והתחסלו בקלי קלות
    הם עדינים רכים והמילוי כמו קרם עדין טעים ועשיר (אני הוספתי גרידת לימון)
    שלחתי לבת שלי והיא סמסמה לי שהגביניות לא מהעולם הזה

    עכשיו,
    בגללך הולכת להכין שוב ובכמות כפולה

    אוף כמה שזה טעיםםםםםםםם.

    • חהחהחהחהחה גםאני חושבת שהגביניות האלה לא מהעולם הזה…..
      מהעולם הדמיוני שלי.
      נפלא שהם טעימים.תכיני ותהנו ותקבלי מלאן מחמאות smile

  6. הגביניות מעולות, הכנתי לפני כמה שבועות כשהתלבטתי מה לעשות עם שתי חבילות גבינת טוב טעם שקניתי במטרה להכין לביבות גבינה לחנוכה והתעצלתי לטגן…הכנתי גביניות קטנות, ויצאה כמות יפה ומכובדת (תבנית וחצי של גביניות) מתכון מעולה, תודה פירגה את אלופה!!!

    • רעות בקר אור
      אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו ולא מתעצלת אף פעם לקום ולהכין אלו הגביניות .
      חלומיות בעיני.
      תודה רבה smile ושמחה שהכנת והגבת. smile

  7. פירגה שלום

    הכנתי גביניות קטנות והן נטרפו מבלי להשאיר זכר – פשוט מצוינות!

    רציתי לשאול אם אפשר להכין אותן בערב עד שלב האפיה ורק לאפות בבוקר כדי לשלוח לילדים לבית-ספר או לצ'פר את החברים בעבודה כשזה טרי מהתנור?

    תודה רבה smile

    • הי אליענה
      תודה על התגובה הנלהבת לגביניות הנפלאות
      את יכולה . רק תפרידי עם ניר אפיה בין השכבות של יידבקו.
      בהצלחה והמשך הנאה smile

  8. הי
    אני עדין מחפשת מתכונים להקפאה….כדי שיהיה לי קל יותר לארוח בשבועות…
    האם יש אפשרות להקפיא לאחר האפיה?
    תודה
    רוחלה

  9. מדהים, מדהים, מדהים!
    הבצק מדהים המלית מטריפה, פשוט מצויין!
    תודה רבה פירגה מדהימה.

    • אסנת.מדהים מדהים מדהים.חהחהחהחה גם אני בעד. שימחת אותי שהגבת למתכון. זה נפלא.

  10. שלום לך פריגה אני כבר עשיתי המון מתכונים שלך וכולם הצלחה רבה
    השאלה שלי היא כזאת אני גרה בארה"ב ואין לנו גבינת טוב טעם באיזה גבינה אחרת אני יכולה להישתמש
    מודה מראש
    אני smile

    • בקר טוב אני
      תודה רבה smile על כל המחמאות ובהחלט העוגיות האלה מדהימות ובחירתך נהדרת.
      לגבי הגבינה אז לבצק את יכולה להשתמש בכל גבינה רכה אחרת או שמנת חמוצה של פעם במשקל של כ-200 גרם.
      הגבינה הזו פשוט קשה בלי נוזלים אז אם יש לכם גבינה דומה ,אולי ריקוטה….
      או…
      אני מציעה לך לקנות כמות כפולה של גבינה רכה ולסנן אותה למשך הלילה מנוזלים וכך תהפוך לגבינה יותר "קשה".
      בהצלחה והמשך טעים smile

    • אני אוהבת הכל ולא בררנית הכל טעים לי.
      תשימי מה שאת אוהבת.
      יש קטגוריה מליות ושם תמצאי שלל מליות מלוחות שיעזרו לך להחליט לטעמך.
      תהנו smile

  11. פירגה יקרה,
    אתמול בערב הכנתי את הגביניות – יצאו 30 גביניות מ ע ו ל ו ת :lol:
    חבל על הזמן , כמו שאומרים הילדים. מיד אחרי האפיה נחטפו מספר גביניות וקצרו מחמאות !!!
    גם מחברי לעבודה, שהם חברים בוועדת השיפוט smile קיבלתי /קיבלת מחמאות.
    יישר כח ושבת שלום לך ולבני משפחתך,
    ממני smile smile

    • מירי יקרה, אכן זה מתכון מבוקש מאד אצלינו במשפחה.מדהים.
      תודה לכל מי שהחמיא ופירגן
      שבת שלום לכולכם smile

  12. laugh ;) פירגה בוקר אור שאלתי :? האם אפשר לשמור ועד כמה זמן את העוגיות במקרר והאם אפשר להקפיאן? :P

    • ציפי יקרה
      הן מדהימות בהקפאה. כמה זמן שאת רוצה.
      עוגיות 10 ואם אפשר היה הייתי מעלה את הציון חופשי ל-100 חהחהחהחהחה

      תהנו smile

  13. צהרים טובים פירגה,

    הכנתי את הגביניות היום, ואני מצטרפת בחום לכל המחמאות בתגובות……… מדהימות פשוט!!!

    האם לאחר ההכנה (הן מיועדות להיום בערב) ובמזג אוויר כה חם, להכניסן ישירות למקרר?

    המון המון תודה מראש!!

    • אודליה יקרה,עונג לי להוסיף אותך לרשימת המחמיאות.תודה רבה.
      תכניסי למקרר. הגביניות נפלאות בטמפרטורת החדר,אז תוציאי מהמקרר שעה לפני ההגשה.
      תהנו smile כיף לכם ;)

  14. חשבתי להכין, כמה שאלות:
    כמה סוכר את ממליצה לשים בבצק? אני לא רוצה שיצא מלוח\ מתוק מידי..
    כמה סוכר לשים במלית עצמה?
    תודה רבה smile

    • סטלה תתחילי בבצק עם 1/2 כוס סוכר ובגבינה 3-4 כפות ותזכרי כמה שמת כדי לשפר בפעם הבאה לטעמך. או להוריד או להוסיף. כל אחד וטעמו.
      בטוח תהיה פעם הבאה ;) כי העוגיות האלה זה דבר חלומי
      תהנו smile

  15. פירגה תודה רבה על המתכון.
    זוכרת שביקשתי מתכון עם 2 טוב טעם.
    קצת פצ'קריי לסגור כל אחד ….. אבל טעים טעים.
    גם טעים וגם הבצק נעים לעבודה.

    נשיקות.

    • מאד מעריכה שחזרת לשתף אותנו בתגובה במתכון עצמו.
      הגביניות משגעות ולדעתי שווה כל דקה של עבודה.
      נשיקה והמשך טעים

  16. הי פירגה !
    איזה רעיון יש לך למלית מלוחה?
    קשקבל עם זיתים? אולי ריקוטה עם פלפלים?
    אשמח לרעיונות לקראת יום הולדת שנתיים של הבן שלי נראה לי אחלה נשנוש smile

  17. פירגה שלום שוב,
    גיליתי את האתר שלך אתמול והוקסמתי. הכנתי את הגביניות האלה אמ"ש (ילדתי לפני חודש ועם כל הלחץ חייבים למצוא זמן לנפש והזמן שלקחתי בו פסק זמן כדי להכי ןאת הגביניות נתן את המענה).
    הן יצאו מדהימות כל הטועמים בבית מתלהבים.
    מומלץ מאוד מאוד
    שבת שלום

    • מיכל יקרה מזל טוב והמון נחת אושר ועושר שתמיד מוסיף עוד משהו אבל אחרי האושר והנחת.
      אני שמחה שבחרת להכין את המתכון הנפלא הזה מהאתר שלי ואני מקווה שתמשיכי להכין את כל המטעמים שלי . תשתפי אותי בחוות דעתך החשובה .
      שבת שלום לך ולמשפחתך.

  18. במה אפשר להחליף את טוב טעם?
    לא מוצאת את הגבינה הזו.
    תודה.

  19. האתר הזה מדהים!!! אני אתחיל לנסות מתכונים מפה וההראשון אבל יש לי כמה שאלות:
    1.יש בסופר שלי רק גבינת כנען ויש לה מרקם פירורי כזה..איךעובדים איתה כדי שיצא בצק חלק ללא גושי גבינה?
    2.החמאה או מרגרינה אמורות להיות בטמפ' החדר או ישר מן המקרר?
    תודה רבה.. ;)

  20. תודה על התשובה המהירה..אך כוונתי היא כשאת עושה את הגביניות האלו את משתמשת בחומרים- הגבינות או חמאה ישר מן המקרר או מחכה שקצת יעמדו מחוץ למקרר לפני השימוש בהם?

    ו

  21. הצלחה מסחררת גם בקרב הילדים וגם בקרב המבוגרים. הפך להיות מאפה חובה בבית. תודה רבה

    • לילך,אחד המתכונים הכי שווים באתר. בהחלט חובה בכל בית.תודה רבה.

  22. אני משוטט באתר ומוצא מתכונים להפליא
    אפשר להוסיף סוכר וקינמון למעלה
    ואם לדעתך כן אפשר להוסיף
    צריך למרוח משהו מלמטה שיתפוס את הסוכר והקינמון?

    • יעקב,אפשר גם להוסיף קינמון למלית.

      תנסה להבריש ביצה ואז זה ייתפס. זה אפשרי ובטוח טעים.

  23. פירגה יקרה
    אכן, גביניות מעולות ללא הסתבכות (שלי בכל אופן) עם בצק שמרים.
    היה לי מעט קשה לעבוד עם הבצק לכן קימחתי מעט יותר מהרגיל את משטח העבודה והכל הסתדר
    שאפו !!!
    שנה מקסימה לכל הגולשות
    הרבה אהבה אושר ובריאות

    • יונית יקרה,בצק דביק צריך לקמח. רק אם אני כותבת במפורש לא להוסיף קמח.
      אני שמחה מאד שהגביניות הצליחו גם לך.הם הצלחה גדולה,טעימה ומיוחדת במינה.
      שנה נפלאה מלאה אור ואהבה לכל בני ביתך.

    • ברור,אחד המתכונים שלי שאני הכי הכי אוהבת. תודה שהגבת. smile
      תהנו ושבוע נפלא לך.

  24. הי פירגה, נראה מתכון מעולה.
    האם אפשר לעשות בצורה של רולדה חתוכה לשושנים?
    הכוונה לשטח למלבן, למרוח את המלית, לגלגל ולחתוך שושני בצק עם מלית חשופה.

    תודה

    • אמי הי,כיוון שזה בצק מרודד ניתן להכין כל צורה שאת רוצה.
      בהצלחה smile

  25. היי דליוש
    הסהרונים נשמעים נפלא, העתקתי, אמא באה אלי לסוף השבוע ורוצה להכין, כי זה נראה ונשמע מעולה.
    רציתי לשאול היכן מאפסנים..? במקרר בקופסא סגורה..? smile smile smile :lol:
    תודה רבה יקירתי.

    • גילה,נפלא שאמא תכין את הסהרונים.
      הם נהדרים וטעימים ברמות על.
      הבצק נוח גם לכרוכיות.
      מאפסנים במקרר כי יש גבינה.

      smile תהנו

  26. שלום פירגה 200 גר חמאה על 2 כוסות קמח נראה לי שמן מאוד. האם יש בצק חליפי פחות שמן שאת יכולה להמליץ לי עליו.

  27. חייבת להגיב ניסיתי היום את הגביניות, מה אומר ומה אגיד בצד נוח ביותר לעבודה והטעם של הגביניות פשוט אלוהי ..כן לא פחות כל כך טעים שאין להאמין ואני אופה כבר שנים וזה המתכון הראשון שמרגש אותי כל כך. פירגה תודה ענקית על מתכון משגע , על האתר המושקע ועל מי שאת , כ״כ משתפת ואכפתית שאני מרגישה שאנחנו כבר מכירות. תבורכי

    • הי גנה יקרה
      נפלא לקרוא אותך ומחמיא לי מאד.
      את רוב המתכונים המיוחדים שבאתר אני מכינה קודם לבני ביתי ואחרי מחמאות מהם אני מעבירה אליכם.
      אם אתם מתחברים,אני שמחה הכי בעולם.
      תמשיכי להכין ולהנות ביחד איתי smile

  28. כמה סוכר בבצק וכמה במלית ניראה מגרה אני רוצה להכין תודה על המתכון תבורכי

  29. היי פירגה

    שאלה לגבי המרת החמאה /מרגרינה לשמן…האם כדאי?

    אוהבת מאוד את המתכונים שלך…

    המשך יום נעים

    אורלי

  30. תשובה למיכל לוי.
    אנא כתבי את הבקשה/שאלה אחרי כל התגובות.אחרונה בשורה…..תודה.

    את יכולה להשתמש במקום טוב-טעם בגבינה רוסית שנקראת טובורג או גבינת כנען.
    בהצלחה smile

  31. היי פירגה
    האם אפשר גם רולדות?
    כמה עבה צריך להיות הבצק אחרי הרידוד?
    תודה smile smile

  32. היי פירגה יקרה.
    האם אפשר להשתמש ב-2 סוגי קמח:
    כוס קמח תופח ,וכוס קמח מלא ?

    • שושי,בוודאי שאפשר,אבל לטעמי זה גורע מעדינות הטעם.
      תכיני ותעדכני smile smile

להגיב על איסנה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *