dscf5542 800x6001 - עוגת גבינה ודבש אפויה בפירורים

עוגת גבינה ודבש אפויה בפירורים

dscf5542 800x6001 1 - עוגת גבינה ודבש אפויה בפירורים

את העוגה הזו אני מכינה בהמון וורסיות. בזו יש תוספת דבש ובצק הפירורים אפוי בנפרד,כך שהוא יותר קריספי ופריך.
עוגה מצויינת וטעימה בפי כל.

בצק:
200 גרם מרגרינה/חמאה לאפיה
1/4 כוס סוכר
כפית דבש
ביצה שלמה
שקית סוכר וניל
1/4 2 כוסות קמח תופח
ללוש לבצק חלק ונעים למגע.

להוריד מהבצק 1/4 מהכמות ולשטח בתבנית אינגליש קייק משומנת
לאפות את הבצק בתבנית האינגליש קייק בחום 175 עד שהבצק ישחים ולשים בצד לקירור.

את יתר הבצק לשטח בתבנית משומנת ומקומחת 27X33 ולאפות בחום 175 כ-25 דקות ר ק עד הזהבה.

את המלית מכינים בקערת הבצק:
5 מיכלי גבינה לבנה 5% = 1.250 גרם
מיכל שמנת חמוצה 9%
חבילה שלמה אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר
ביצה שלמה
כף דבש
3/4 כוס צימוקים בהירים
לערבב בעזרת כף לבלילה אחידה (לא מקציפים כלום)
לצקת על הבצק האפוי.
לאפות בחום 175 כ-45 דקות עד שהקצוות של הגבינה יתחילו להזהיב
להוציא את התבנית ולקרר
לפורר את הבצק שאפינו בתבנית האינגליש קייק
לשמור במקרר.
תהנו.

אבי שקדי הכין וצילם את השלבים לנוחיותכם.  אתן מוזמנים לצפות ולהגיב…

http://avishkedy.blogspot.co.il/2013/10/blog-post_3229.html

36 תגובות על “עוגת גבינה ודבש אפויה בפירורים

  1. היי פירגה!
    החג מתקרב ואת בפול גז דואגת לחג טעים עבור משפחתך ומשפחותינו smile העוגה נראית מבטיחה וטעימה . תודה לךמכל הלב מבטיחה להכין ולספר איך טעים

    • ערב טוב חניתה,זו אחת מתוך המבחר הענק לעוגות הגבינה שלי. היא טעימה מאד כמו כולן. אם תכיני,בטוח יתלקקו.
      תספרי לי,בוודאי.תודה.

  2. פעם ראשונה נכנסתי לאתר עם המתכונים הנפלאים. לגבי עוגת הגבינה:5 גביעי גבינה????תודה

    • היי פירגה אני מעריצה אותך על כל המתכונים הנפלאים שלך . אני אפיתי כמה עוגות ממתכונייך וכולם נפלאים יישר כח רציתי לברך אותך ואת ידיך הברוכות ואת בני משפחתך בשנה טובה .בר ןוהרבה מזל :.מר המעריצה אותך!!!!!מאוד…….

      • רחל,תודה על המחמאות המרגשות.
        אני שמחה שאת באתר שלי .תמשיכי להכין ולשתף אותי במעשה ידייך.
        שנה נפלאה לכולכם.

  3. טרם ניסיתי
    נראה טעים ומרענו עם דבש לחג .כל הכבוד לרעיונות המפתיעים שלך
    בענין 4 או 5 גבינה. בהחלט 5 כי הגבינה כאילו נבלעת בתוך הבצק ו5 ח' יתנו לעוגה גובה
    חג שמח

    • דינה הי,
      זה בדיוק מה שאני חשבתי מראש ויישמתי.
      כל אחד יחשוב לעצמו אם 4 או 5 גבינה מתאים לו. גם עם 4 עדיין תהיה טעימה.
      תודה רבה דינה שולחת חיבוק חם.

  4. הי דליה,
    הולכת להכין את העוגה המבטיחה הזאת. תודה על המתכון המעניין. אני מקדימה לברך אותך ואת כל השבט
    בברכת שנה טובה פוריה רגועה ובריאה, אוהבים אותך מאוד מאוד!!!!

    • הי מליסדה יקירתי
      בהחלט תהנו מעוגה משובחת.מברכת אותך ואת בני ביתך בברכת שנה מתוקה ורגועה עם המון אהבה.

  5. שלום פירגה
    לפני שאכנס לתוך הסירים ואשכח כהרגלי, אני מעדיפה לעשות זאת קודם ולאחל לך ולמשפחתך, שנה טובה, שנה בריאה הרבה נחת ושמחה והמשך שיתוף פעולה smile smile smile smile smile smile smile smile smile

    • ריקה יקרה
      אני מאחלת לך ולבני ביתך חג שמח , רגוע, טעים, מאושר ובעיקר בריאות לכולכם.

  6. העוגה ניראית ניפלא, איזה כיף שהחגים מגיעים
    יהיה לי במה להפתיע את המשפחה

    פירגה, כמו תמיד……………..את נהדרת!

    נשיקות :lol:
    רחלי

  7. אכן נהננו.עוגה טעימה,קלה להכנה. הכנתי מ-4 גביעי גבינה=1 ק"ג גבינה.ישר כוח על המתכון.ש נ ה- ט ו ב ה. להתראות בעוגה הבאה.

  8. בוקר טוב… smile
    אני מכינה את העוגה שנראית נפלא …עכשיו וגיליתי שיש לי תבנית 21/29, האם לשנות את הכמויות?
    תודה מאיה

    • מאיה,אני לא אוהבת לשנות כמויות בעוגות שלי.
      נראה לי שהתבנית שלך קטנה טיפה לעוגה.
      חג שמח.

  9. הכנתי לערב ראש השנה ויצא מדהים!! :lol:
    חמותי ביקשה מאד את אותה עוגה לערב חג סוכות, כי היא היתה כל כך מעולה :P
    הכמות של הגבינה עם 5 מיכלים יוצא מצויין.

    אני פיצלתי בין 2 תבניות – גדולה לקחת, קטנה להשאיר בבית ;)
    הבצק יוצא די עבה – אם כי הוא מאד עשיר וטעים – ולכן כדאי או לפצל, או לאפות בתבנית פיירקס גדולה מאד.
    נראה לי שהפעם אכין 2/3 מכמות הבצק כדי שהכל יכנס בתבנית אחת.

    חג שמח וטעים smile

  10. :lol: ההכנתי פעם שניה עם 2/3 כמות הבצק וכל כמות הגבינה. יצא מדהים! כרגיל… תודה.

  11. ערב טוב פירגה.
    עוגה מדהימה שווה כל ביס .כל ביס שאוכלים ממנה רוצים עוד ביס.מי שלא ניסה מפסיד.
    מתכון שנחזור להכין עוד הרבה פעמים.

    • שיינה ערב טוב עם תודה מהלב על המחמאות לעוגה הטעימה.
      גם לעוגה הזו יש וורסיות שונות שהכנתי. באהבה ותמשיכו להנות

להגיב על ציפי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *