קפוצינו1 3 1 640x410 - עוגת קפוצ'ינו שקדים

עוגת קפוצ'ינו שקדים

קפוצינו8 1 - עוגת קפוצ'ינו שקדים

מצרכים:

תבנית משומנת 24
1/2 1 כוסות שקדים טחונים לאבקה (אפשר לקנות מוכן ברשתות השיווק במחלקת תבלינים/בחנויות עדן טבע וכו'…)
כוס קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
1/4 1 כוסות סוכר
2 ביצים
3/4 כוס שמן

לערבב היטב
ולהוסיף:
3/4 1 כוסות מים פושרים
1/4 כפית אבקת נס קפה
( חשוב : ל ע ר ב ב היטב ולא להתפתות להוסיף קמח )
לצקת לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-175 30 דקות
מכסים בניר כסף ברפיון וממשיכים לאפות עוד 30 דקות
ס"ה זמן אפיה מ ש ו ע ר שעה.
בודקים שהעוגה מוכנה.

יוצקים עליה סירופ קפוצ'ינו:
שמים בסיר קטן:
1/2 כוס מים
1/2 כפית אבקת נס קפה
1/2 כוס סוכר
להרתיח עד שמצטמצם לחצי
לצקת את הסירופ חם על עוגה חמה.

לשמור את העוגה במקרר. לחכות לפחות 6 שעות לפני שפורסים.
לפני ההגשה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר וקצת אבקת נס קפה ולקשט את הפרוסות

"טיפ" אפשר להכין בפסח עם קמח של פסח

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *