dscf5589 - מאפינס דבש ושוקולד

מאפינס דבש ושוקולד

dscf5589 1 - מאפינס דבש ושוקולד

השילוב שבא לי פתאום של מי הקוקוס והטבעת השוקולד,עשו את שלהם.
קיבלתי ים של מחמאות. תכינו בעצמכם ותשתפו אותי אם טעים גם לכם.

מצרכים ל24 מאפינס :
1/2 כוס סוכר
כוס דבש
3/4 כוס שמן
כוס מי קוקוס (ראו בתמונה)
4 ביצים
כף קינמון או לפי וטעם אישי
1/2 2 כוסות קמח תופח
למי שיש בבית אבקת סודה לשתיה,יוסיף 1/2 כפית.
קוביות שוקולד מכל טעם להטבעה לפני האפייה (אני שמתי שוקולד לבן עם עוגיות)

אופן הכנה 1:
לערבב את כל המצרכים הרטובים עם הסוכר, להוסיף את הקמח והקינמון ולערבב עד מיזוג.
למזוג 3/4 גובה מהתבניות ולהטביע קוביות שוקולד.
לאפות בחום 175 כ-30 דקות לבדוק שמוכן.

אופן הכנה 2:
להקציף חלבונים+סוכר
לערבב את החלמונים עם הדבש,השמן ומי הקוקוס
לצקת בהדרגה ובאיטיות לבחוש.
בסוף להוסיף קינמון וקמח.
לערבב ולצקת לתבניות סיליקון.
לפזר למעלה את קוביות השוקולד.

dscf5582 300x225 - מאפינס דבש ושוקולד

"טיפ"
ניתן להמיר את קוביות השוקולד בשוקולדצ'יפס.
תהנו

22 תגובות על “מאפינס דבש ושוקולד

  1. מה ההבדל במאפינס בין שתי צורות ההכנה. האם השניה אורירית יותר? ;) בכל אופן זה נראה נפלא……… ;) ;)

  2. בוקר טוב,
    איזה קוביות שוקולד?
    כמו שוקולד פרה וכאלו?
    נשמע ממש נהדר!
    לי עדיין יש קרם קוקוס מהירקות המוקפצים שעשית לפני החג… יצא מדהים !
    נראה לי שאנסה את העניין ;)
    תודה תודה תודה

    • יעל הי
      נראה לי שפה צריך מי קוקוס ולא קרם/חלב.
      קוביות שוקולד חלב מעולה. אבל כל טעם אחר גם יהיה טעים.
      מכל סוג.

      בהצלחה ולבריאות.

  3. נראה טעים טעים!!! יש לך אתר מדהים. כל הכבוד!!
    נראה לי שאפית את המאפינס במנג'טים סיליקון. יש לי כאלה, אבל שמתי
    לב שאחרי מספר שימושים הם נהיו דביקים מאד . אני רחצתי אותם בסבון כלים היטב היטב ובמים חמים וזה לא עובר.
    האם גם לך זה קרה? אם לא -איך את רוחצת אותם?
    חתימה טובה!!

    • גילה שלום
      אצלי רק מסיליקון. הסוג הטוב.קצת יקר,אבל משתלם.
      תנקי כמה שאפשר ותכניסי למדיח כלים עם כמות אבקה רגילה.
      חתימה טובה והמשך טעים ביחד.

  4. היי פירגה, בוקר טוב
    הכנתי את המאפיס בסוף עם קרם קוקוס (זה מה שהיה לי…) ודיללתי עם מיים.
    יצא לא רע בכלל ואפילו טעים!! smile
    הכנתי 16 מאפינס ואת השארית שמתי בתבנית מאורכת רגילה.
    בתבנית, בגלל שלא היה לי מספיק שוקולד, צרקתי למעלה אגוזי מלך שלמים.
    יצא שידרוג מצויין – מאוד מומלץ!!!
    סה״כ אסכם – עוד מתכון מוצלח של פירגה… :)))
    תודה רבה ושנה מתוקה

    • יעל,נקרא טעים מאד.
      תהנו מהעוגות.
      כיף שאת משתפת אותי. שנה נפלאה מתוקה ושלווה.

  5. ניראה מעולה!

    תודה פירגה הנהדרת, שנה טובה עם מלא מתכונים נהדרים וטובים
    רק כמו שאת יודעת.

    רחלי.ג. smile

  6. הי פרגה!
    הכנתי לפי אפשרות שניה.שמתי בשלוש תבניות מאורכות חד פעמיות.יצא טעים מאד.
    תודה רבה וחג שמח smile smile smile smile smile

  7. הכנתי לפי שלב הכנה 1 בתוך ניירות אפיה שאותם הכנסתי
    לתבנית מאפינס יצאו מעולות רכות וטעימות תודה 

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *