DSCF1223 640x410 - עוגת תפוחים חמה

עוגת תפוחים חמה

DSCF1223 - עוגת תפוחים חמהמערבבים הכל בקערה.אופים ומיד מתפנקים

מצרכים:

תבנית עגולה 24 משומנת

מצרכים:

4 ביצים טרופות במזלג/ מטרפה ידנית

1/2 1 כוסות סוכר

כוס שמן

3 תפוחים מסוג גרנד , קלופים חתוכים קוביות

כפית קינמון או גרודת לימון

2 כוסות קמח תופח

כפית אבקת סודה לשתיה

מערבבים מצרכים יבשים ובכלי אחר את הרטובים.מערבבים ביחד ויוצקים לתבנית.

אופים בחום 180 מעלות כ3/4 שעה עד שעה .בודקים שהעוגה מוכנה.

כשהעוגה קרה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה

תהנו

2 תגובות על “עוגת תפוחים חמה

  1. ראשית, כול הכבוד על האתר הנפלא עוגת התפוחים נראית נהדר.
    השאלה שלי:
    האם לנמנעים מסוכר יתאים להשתמש להכנת העוגה בתחליף הדאייט "כמו סוכר" או תחליף אחר ?
    והאם לא יהיו לעוגה טעמי לוואי ?
    בתודה מראש,
    רונית.

    • תודה רבה רונית,אני משתמשת הרבה בתחליפי סוכר ואין לי בעיה עם טעם לוואי. כמו סוכר נחשב להכי פחות עם טעמי לוואי.
      מקווה שתהנו kiss

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *