ופרגיות 1 1 640x410 - עוף מתקתק לחגים

עוף מתקתק לחגים

ופרגיות 1 - עוף מתקתק לחגים

מצרכים:

סיר בישול רחב

6 חלקי עוף + 6 נתחי פרגיות

בסיר הבישול משרים את העוף והפרגיות לשעה ב-2 כפות רכז רימונים+2 כפות דבש +2 כפות סילאן מעט מלח ופלפל שחור.

מוסיפים לסיר:

2 כפות רוטב צ'ילי

2 כפות רוטב סויה

1/4 כפית כורכום

כף גדושה תבלין גריל עוף

כף גדושה פפריקה מתוקה

הכנה:

במחבת מטגנים בצל קצוץ ושום ומפזרים על העוף

מכסים מים בדיוק בגובה העוף

מרתיחים  וטועמים.

מוסיפים לטעם עוד מלח ופלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף

מבשלים על להבה נמוכה שעה או עד שהעוף רך ונימוח.

מי שרוצה להוסיף תפוחי אדמה, צריך להוציא את העוף לקערה, לבשל ברוטב של העוף פרוסות תפוחי אדמה עד שיתרככו ולפני הארוחה שוב לחמם הכל ביחד. אפשר לחמם ולהשחים הכל בתנור (עם כל הרוטב)

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *