d791d795d795d790d7a8d799d794 d7a9d795d7a7d795d79cd793d799d7aa - בוואריה שוקולד מפתה

בוואריה שוקולד מפתה

d791d795d795d790d7a8d799d794 d7a9d795d7a7d795d79cd793d799d7aa1 1 - בוואריה שוקולד מפתה

אחת מהפנטזיות שלי היתה להכין בוואריה אבל משוקולד
דמיינתי את החומרים שמהם אכין את הבוואריה וכבר חשתי את טעמה.
אחרי הנסיון הראשון לא נראה שיש צורך לשפר דבר.
בוואריה בצבע שוקולד בטעם שוקולדי מפתה.

המצרכים לבוואריה:
תבנית פיירקס ע מ ו ק ה בגודל 27X33
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 מעדני שוקולד
2 כוסות חלב קר
כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
28 גרם ג'לטין
כפית נס קפה לטעם קפוצ'ינו-לא חובה
כף גדושה קקאו
4 כפות ליקר שוקולד/ברנדי

אופן ההכנה:
1. להמיס את השוקולד בשיטת בן מארי (ראו טיפ למטה) או במיקרו עם הפסקות קצרות ותוך כדי בחישה כדי שלא יישרף
2. לשים בסיר קטן על להבה בינונית את הג'לטין עם 2 כוסות חלב קר ולערבב בבחישה מ ת מ ד ת עד שיימס . לצנן ולסנן.
3. להקציף במיקסר 2 שמנות מתוקות עם 1/2 כוס סוכר ולהוסיף:
200 גרם שוקולד שהומס
2 מיכלי מעדני שוקולד
1/2 כוס הסוכר שנשאר
טעם לבחירה: כפית נס קפה או ליקר בטעמים של תפוז או שקדים או אחר
להמשיך להקציף לקרם אחיד
4. כשהג'לטין קר ומסונן,יוצקים אותו למיקסר ומערבלים במהירות קטנה כמה שניות לבלילה אחידה.
לצקת לתבנית גדולה
לשמור במקרר ל א בפריזר.
אחרי שעה להוציא ולקשט כיד הדמיון.
אפשרויות קישוט:
סוכריות קטנות
קצפת ממותקת
גנאש שוקולד או סירופ שוקולד ואגוזים גרוסים.
שוקולד מקופלת מפורר ואגוזים קצוצים גס

"טיפים"
1. אפשר לזרז את תהליך הצינון של הג'לטין . שמים את הכלי עם הג'לטין החם בתוך אמבטיית קוביות קרח.מערבבים.
2. המסת שוקולד בשיטת בן מארי.מרתיחים סיר עם מים ומניחים מעליו מחבת עם קוביות השוקולד. השוקולד
יימס מהאדים שיוצאים מהסיר. בוחשים עד להמסה מלאה.
תהנו

11 תגובות על “בוואריה שוקולד מפתה

  1. צהריים טובים,
    אכין את הבוואריה עם בסיס מבישקוטים (אני אוהבת להשתמש בבישקוטים בעוגות הקרות).
    :lol:

  2. יומולדת כפול שלוש אצלנו היות מחר ובשבוע הבא :P

    והדרישה כאן היא למשהו מיוחד
    וברור שישר מחפשים אצלך :lol:

    כנראה נלך על זה
    האם יש איזו העדפה למעדן שוקולד?

    ניסינו גם לחפש עוגת שוקולד אישית שכאשר חותכים אותה היא נוזלית..יש לך כזו?

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *