08cb0500 b3ff 4117 976f 0de13774b742 - רוטב גלזורה לציפוי עוגות שמרים לאחר האפיה

רוטב גלזורה לציפוי עוגות שמרים לאחר האפיה

08cb0500 b3ff 4117 976f 0de13774b742 - רוטב גלזורה לציפוי עוגות שמרים לאחר האפיה

גלזורה לציפוי עוגות שמרים לאחר האפיה

כשהעוגות עדיין חמות מרטיבים קודם בסירופ הנוזלי ומיד לאחר מכן מזגגים בגלזורה הלבנה.

יש כאלה שמזגגים בגלזורה הזו גם עוגות בחושות כשהן חמות מיד אחרי האפיה.

המצרכים:
2 כוסות אבקת סוכר
15 גרם חמאה רכה
כפית תמצית וניל
כף שמנת מתוקה

אופן הכנה:
לערבב סוכר, וניל וחמאה. להוסיף שמנת מתוקה. (התערובת צריכה להיות נוחה לזיגוג ולא נוזלית מדי)

סינרולים מהבצק של הרטובה והטובה הכינה וצילמה:ניקי3
תהנו

9 תגובות על “רוטב גלזורה לציפוי עוגות שמרים לאחר האפיה

  1. מכינה את הגלזורה לעוגת גזר סילאנית המדהימה וזה משדרג את העוגה פלאים…נסו……….. smile

    עות הגזר טעימה לאכילה עוד יותר ביום שלמחרת, :lol:

  2. שלום-אני מאוד אוהבת את האתר שלך. smile smile

    שאלה לגבי הזיגוג-צריך להרתיח את כל התערובת הזו על הגז?

    • יפה,לגבי החמאה, אפשר להמיר למרגרינה ואולי את השמנת להמיר לשמנת פרווה משהו מהסויה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *