פסטה מוקפצת בפיצוחים ועגבניות מיובשות
נהדר בטמפרטורת החדר ומתאים לכל שולחן מארח ולכל ארוחת פינוק
המצרכים :
250 גרם פסטה סלילים (לפני בישול) או סוג אחר אבל לא אטריות
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות בשמן זית
1/2 1 כוסות במבחר פיצוחים מעורב (חלק קצוץ) (אפשרי לשים פיסטוק+צנובר+שקדים) או אחר
מלח פלפל שחור
עגבנייה אדומה שלמה (בלי קליפה)
1-2 שיני שום קצוצים
שמן
להגשה :בזיליקום טרי, זיתים שחורים וקוביות גבינה במליחות עדינה
אופן הכנה:
מבשלים 250 גרם פסטה סלילים (בורג) ומסננים
אחרי הסינון ח ש ו ב לערבב עם כף שמן.
שמים במחבת כפית שמן ומחממים קצת
מוסיפים את הפיצוחים ומקפיצים עד שיחרכו קלות.
מוציאים את הפיצוחים לקערה
שמים במחבת 4 כפות שמן ,שום , עגבנייה טרייה קצוצה בלי הקליפה וגם 3 כפות עיטורי עגבניות ומערבבים ביחד
מוסיפים את יתר המצרכים על הפסטה ומערבבים
לטעום ולשפר תיבול מהמצרכים הרשומים.
תהנו
הכנת הפסטה בסרט יו טיוב ע"י אבי שקדי . להלן שלבי ההכנה:
יופי של מתכון!!!
ועל זה נאמר "אין טוב ממראה עיניים" :cool:
צודקת נגה.שמחה שאהבת.
תודה רבה
יאמי…. :lol:
תודה דליוש
שלום ושנה טובה
לא הבנתי אם צריך ממרח עגבניות כמו שכתוב במצרכים או עיטורי עגבניות כמו שרשום באופן ההכנה
או גם וגם תודה נטלי
נטלי,זה אותו דבר מבחינתי
שנה טובה
פירגה היקרה
בוקר טוב . תודה על המתכון זה, טעים מאד ופשוט להכנה