d79ed798d791d795d797d794 - מטבוחה

מטבוחה

.jpg - מטבוחה
נהדר שיש מטבוחה במקרר ולשלוף לכל מיני…..

מצרכים:
15-20 עגבניות א ד ו מ ו ת גדולות ח ל ו ט ו ת מקולפות קצוצות
ראש שום קצוץ — חלק כתוש חלק פרוס
1/4 כוס שמן זית
פלפל חריף קצוץ וגם פפריקה חריפה לטעם
כפית פפריקה מרוקאית בשמן
קורט סוכר
כפית מלח

אופן הכנה:

לחרוץ קלות את העגבניות ולחלוט מספר דקות במים רותחים כדי שיהיה קל לקלף
להוסיף את כל המצרכים ולבשל על להבה נמוכה,מכוסה ולהמשיך לבשל עד לסמיכות רצויה – בין שעה וחצי לשעתיים.
לטעום ולהוסיף טעמים לאור הטעמים שרשומים במתכון.
לערבב מדי פעם.

תהנו.
עגבניות חלוטות:
בעזרת סכין חדה מסמנים בקליפה חריץ מסביב לעגבניות לאורך ולרוחב .
שמים את העגבניות במים רותחים למספר דקות עד שהקליפה נפרדת ואפשר להסירה בקלות.
תהנו

18 תגובות על “מטבוחה

  1. הי פירגה
    המטבוחה יצא מעולה!!!
    השאלה שלי – יש לך מושג איך היא בהקפאה?
    (אני רוצה להכין אותה בכמות גדולה לארוע שיתקיים בעוד חודש)

    אשמח לתגובתך

  2. שידרוג קטן בסוף הבישול של המטבוחה.
    אפשר לטגן שום עם רסק עגבניות בשמן ולשפוך על המטבוחה זה נותן טעם טוב ושומר על המירקם
    תודה
    :lol:

  3. שבת שלום פירגה
    לאילו פלפליל ירוקים הכוונה פלפל נהריה
    תודה smile

  4. אתמול קטפתי ישר מהשדה עגבניות תמר, הכנתי ויצא מעולה. לא היו ליי פלפלים בהירים ולא מרגישים. אפשר להקפיא כשם שמקפיאים רסק עגבניות שנשאר.
    כאשר נשאר לי רסק עגבניות אני שוקלת לכמות של 100 גרם ומכניסה לשקיות של כריכים.

    כבר תוך כדי בישול דחפתי פנימה לחם ונהנתי מכל נגיסה……

    • שרה,את פשוט מקסימה,תודה על התגובה.
      תודה לך ואני מאחלת לך יום מלא בריאות ואהבה smile

להגיב על שרה צ'פלין לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *