d791d795d795d790d7a8d799d794 d7aad795d7aa1 - בוואריה מפירות העונה

בוואריה מפירות העונה

d791d795d795d790d7a8d799d794 d7aad795d7aa1 300x225 - בוואריה מפירות העונה

בוואריה פירות-פירגה

הבוואריה בטעם פירות העונה. אתם תבחרו ותחליטו באיזה טעם היא תהיה.

תבנית לחצי מנה : 30X18X5
או להכין בכלים אישיים בצורת לב
או בכוסות גבוהות

מצרכים:
1 כוס חלב
1 שקית ג'לטין=14 גרם
1 מיכל גבינה לבנה רכה 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה שמנה או רזה
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
200 גרם פירות טריים רכים מעוכים במג'ימיקס
אופן ההכנה:
לשים בסיר את החלב והג'לטין
לבחוש היטב עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן את החלב עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.
ל ק ר ר .
להוסיף לקערת החלב :
גבינה לבנה
שמנת חמוצה
סוכר וניל
סוכר
לערבב ביחד.
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף בבחישה.
להוסיף את הפירות
למזג את כל החומרים ביחד לבלילה חלקה.
לצקת לתבנית לב או אחרת או לכלים אישיים
להכניס לשעה למקרר.
לקשט כיד הדמיון
לשמור במקרר—לא בפריזר.
תהנו.

9 תגובות על “בוואריה מפירות העונה

  1. מזה חצי מנה .מבקשת להכין בתבנית מלבנית רגילה מה הכמויות כפולות?תודה :lol:

    • ציפי
      חצי מנה זה שכל המצרכים זה : 1 כמו במתכון שכתבתי

      מנה גדולה משפחתית זה שמכפילים את כל המצרכים ב-2 ואז התבנית גודלת: 38X23X5

  2. כי יש לי הרגשה שזה לא הספיק הג'לטין. ומה אפשר לעשות במידה וזה לא התייצב? להוסיף עוד ג'לטין?

    • אפשר להוסיף לכל המסה בתבנית עוד ג'לטין כי שמתי לב שבכלי שחיממתי את החלב עם ג'לטין נשאר על דפנות ג'לטין שנדבק אז כניראה בגלל זה הכל עדיין במצב נוזלי יחסית

  3. עוד שאלה. זה אמור להיות רוט כזה, נכון? וסחיחה על כל השרלות אני פעם ראשונה מכינה. אני רואה שגם אחרי שעה זה לא התייצב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *