המצרכים בקערה:
כוס אבקת שוקולית
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
כוס אבקת שקדים (תמונה למטה) ולפי המלצתה של עירית כדאי להוסיף קצת תמצית שקדים. להעשרת הטעם.
1/4 כוס יין מתוק
3/4 כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
1/2 1 כוסות מים פושרים
לערבב לבלילה אחידה
לצקת לתבנית משומנת מספר 24 או מלבנית חד פעמית
לאפות בחום 175 כ-40 דקות.
סירופ חם על עוגה חמה מיד אחרי האפיה:
1/2 מיכל שמנת מתוקה רגילה או פרווה להרתיח רק עד לסף הרתיחה ולסגור להבה, להוסיף מיד
5 שוקולד מקופלת בטעם מריר=100 גרם . לבחוש לקרם ולצקת על העוגה.
לשמור במקרר .
לפסח , במקום קמח תופח: 2 כוסות קמח מצות מסונן 3 פעמים.
תהנו
היי פירגה יקרה
יופי של מתכון. אנסה בקרוב.
שיהיה לך כל טוב בצירוף אהבתי אלייך – מורתי הוירטואלית היקרה.
מירי
בכיף מירי יקרה,
תודה ולבריאות
ולעדכן אותי אחרי טעימות מתוקות
פירגה יקרה
הכנתי את העוגה. יצאה טעימה. רק מה – לא הרגשתי כל הבדל בין ציפוי של שוקולד מריר רגיל, לשוקולד מקופלת .
כמו כן, כשאוכלים את העוגה לא מרגישים את טעם אבקת השקדים.. ?? אם לא מוסיפים את אבקת השקדים, מה אפשר להוסיף במקום ?
חוזרת על שאלתי.. האם את אופה בטורבו ? או באפיה רגילה ??
שיהיה לך שבוע טוב ומקסים.
הי, את יכולה לשים קמח תופח במקום אבקת שקדים תאפי בטורבו ואת יכולה לשים שוקולד רגיל. שאלת טעם אישי
תודה פירגה יקרה. והמשך שבוע טוב.

שבוע טוב
כדי לקבל טעם שקדים כדאי להוסיף כפית של תמצית שקדים
בהחלט. סבבה.
חג שמח