מצרכים:
500 גרם פטריות קצוצות
בטטה גדולה
2 בצלים קצוצים
5 כפות שמן
2 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות אבקת מרק פטריות ללא חומר משמר
כוס שמנת אלפרו 5%
מלח,פלפל,אגוז מוסקט
ניתן להוסיף עד 200 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג.
אופן הכנה:
לבשל בטטה מקולפת ולחתוך לקוביות.
לטגן את הבצל בשמן ולהזהיב
להוסיף את הפטריות ולטגן מספר דקות ביחד עם בבצל.
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב . בסוף להוסיף את קוביות הבטטה.
אם דליל להוסיף עוד קצת קמח
אם סמיך להוסיף עוד ביצה או שמנת
לצקת לתבניות מאפינס רצוי סיליקון
אפיה בחום 175 כ-25 דקות או עד שמוכנים
תהנו