בטטה 1פטריות1 2 640x410 - מאפינס פטריות בטטות ושמנת

מאפינס פטריות בטטות ושמנת

DSCF5435 - מאפינס פטריות בטטות ושמנת

השילוב של פטריות ובטטה ועוד להוסיף שמנת, זה תמיד מרנין את החיך.

מצרכים:
500 גרם פטריות קצוצות
בטטה גדולה
2 בצלים קצוצים
5 כפות שמן
2 ביצים

3/4 כוס קמח תופח
3 כפות אבקת מרק פטריות ללא חומר משמר
כוס שמנת אלפרו 5% או שמנת לבישול באחוזי שומן נמוכים
מלח,פלפל,קורט אגוז מוסקט   +  1/2 כוס פטרוזיליה
ניתן להוסיף עד 200 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג.

אופן הכנה:
לבשל  בטטה מקולפת ולחתוך לקוביות.
לטגן את הבצל בשמן ולהזהיב
להוסיף את הפטריות ולטגן מספר דקות ביחד עם בבצל.
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב . בסוף להוסיף את קוביות הבטטה.

אם דליל להוסיף עוד קצת קמח
אם סמיך להוסיף עוד ביצה או שמנת
לצקת לתבניות מאפינס משומנות בתרסיס שמן – רצוי תבניות סיליקון
אפיה בחום 175 כ-25 דקות או עד שמוכנים – מוזהבים מעט מושחמים

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *