מה שבטוח שכמה שתכינו אף פעם לא יספיק
מצרכים:
תפוחי אדמה קטנים עם קליפה חצויים – או איזה שאתם רוצים בכל שיטת חיתוך שאתם אוהבים.
4 כפות רוטב סויה
כפית שום כתוש
מעט צ'ילי גרוס
2 כפות חרדל
רבע כוס דבש
6 כפות שמן זית או יותר
מלח ופלפל לפי הטעם
לערבב את המצרכים ולעסות איתם את תפוחי האדמה
לטעום על קצה הזרת ולשפר טעמים.
לאפות שעה מכוסה ושעה לא מכוסה.
חום 180 מעלות.
לבדוק במהלך האפייה שלא יישרפו.
"טיפ" לקיצור דרך:
אפשר לבשל תפוחי אדמה חצי זמן ואז אין צורך לכסות אותם, ורק לאפות עד השחמה.
תהנו.
אחלה מתכון דליה,הועלה על סרטון,חג עצמאות שמח.
תודה אבי. כמובן שראיתי את הסרטון.
חג שמח
פירגה יקרה.
בעלי אינו אוהב אוכל מתוק לכן אינני יכולה להוסיף דבש. מה את ממליצה להוסיף במקום דבש ?
מאחלת לך בריאות איתנה וכל טוב.
מירי יקירתי,פשוט תש
מיטי את הדבש.
תודה פירגה.
חבל שאינני מקבלת תזכורת כשאת עונה.. ואז אני רואה את תשובתך רק לאחר זמן ממושך.
שתהיה לך בריאות טובה ושבוע מקסים.
מירי ערב טוב.
העברתי את התלונה לבן שלי. נראה מה אפשר לעשות.
תודה והמשך טעים ביחד