מגניב לארוחת ערב או לאירוח חלבי.
מצרכים:
500 גרם אטריות רחבות
4 ביצים טרופות
5 כפות שמן זית
קופסה קטנה רסק עגבניות 100 גרם או 2 כפות
כף פטרוזיליה יבשה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גבינה פטה
כוס וחצי של תוספות רק אם רוצים ,לבחירה: תירס, פטריות, תרד, טונה ,טבעות זיתים שטופות .
בצל גדול קצוץ
מלח ׁ(לא הרבה כי יש ברסק ובגבינות) פלפל שחור .
אופן הכנה:
לבשל את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
לשטוף ולסנן . לשים בקערה.
לטגן ולהזהיב הבצל בשמן. להוסיף את כל המצרכים ולערבב. לצקת לתבנית מלבנית משומנת.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות.
תהנו
וואו, יצא מוששששש
מומלץ בחום
ערב טוב רבקה, כמו שכולם אומרים. חהחהחהחה. לבריאות ובהנאה.
תודה שחזרת לשתף