
יש מנגו בשפע. מתוק ואקזוטי. תכינו מוס נפלא.
המצרכים:
3/4 כוס חלב
250 מ"ג שמנת מתוקה = 38%
3/4 כוס סוכר
500 גרם גבינת שמנת החל מ5%
3 מנגו גדולים כתומים ובשלים
14 גרם ג'לטין
1 סוכר וניל
אופן ההכנה:
לקלף את המנגו ולהוציא את התוכן לקערה. למעוך.
להמיס על הגז את הג'לטין בכוס החלב.
לערבב כל הזמן עד שיימס ולהמשיך לערבב עד שיתקרר קצת.
לסנן. חשוב לסנן שלא יתהוו גושים.
לשים במיקסר את השמנת המתוקה , הגבינה וכל יתר המצרכים ולערבל לקרם אחיד.
לצקת לתבניות נאות ולשמור במקרר.
אחרי כשעה במקרר זה מתייצב ומתקשה.
לא לשמור בפריזר.
לקשט כיד הדמיון. תהנו.