DSCF4817 640x410 - קציצות בשר עם תירס ברוטב תירס

קציצות בשר עם תירס ברוטב תירס

DSCF4817 1 - קציצות בשר עם תירס ברוטב תירס

מצרכים:
1/2 קילו בשר טחון
3 כפות קמח מצה או פירורי לחם
כף סחוג או לילדים רסק עגבניות/ קטשופ
5 כפות גרגרי תירס בלי נוזלים
1 ביצה גדולה
פטרוזיליה טרייה
מלח,פלפל,כמון,כרכום,פפריקה
קינמון טיפונת לטעם (מוסיף המון)
לערבב ביחד וליצור 12 קציצות גדולות
לטגן מ-2 הצדדים – ניתן לאפות על ניר אפייה משומן. אם אופים כדאי להוסיף לעיסה כף סלט חומוס/טחינה .
שיטת האפייה:
להניח את הקציצות צפוף על ניר אפיה משומן . לרסס עליהם שמן ולאפות בחום 175 20 דקות.
להפוך את הקציצות ולרסס שוב במעט שמן . להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות.


רוטב תירס אדום:

מטגנים בשמן בצל גדול קצוץ+3 שיני שום פרוסות + פלפל חריף קצוץ-לילדים לוותר.
מוסיפים בקבוק מיץ עגבניות קצוצות דק= ליטר
מתבלים בפפריקה,מלח,פלפל
מרק עוף לא חובה,כמון,פפריקה חריפה,קורט קינמון.
מרתיחים ומשפרים תיבול ומוסיפים כפית סוכר.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים 20 דקות
מוסיפים 500 גרם תירס ומבשלים כדקה.
סוגרים להבה ונהנים

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *