d793d79cd7a2d7aa d79ed7a8d7a7 d7a1d795d79bd7a8 d797d795d79d3 1 800x600 - נתחי דלעת בתנור

נתחי דלעת בתנור

 

מרק סוכר חום3 1 - נתחי דלעת בתנורמצרכים והכנה :
קילו דלעת חתוכה לפרוסות עבות (ללא הקליפה)
כף אבקת מרק בצל , אני שמתי אבקת מרק ירקות
4 כפות סוכר חום
כף דבש או סילאן
7 כפות שמן זית
כף חומץ
כף רוטב צ'ילי מתוק אפשר יותר
אפשר קורט קינמון ומעט פלפל שחור
מערבבים למשחה.
מורחים את העיסה על הדלעת ומניחים אותה בשכבה אחת על ניר אפיה בתבנית גדולה

אופים בחום גבוה 190-200 מעלות כ-30 דקות או עד שרכה וצבעונית . לא צריך להפוך.
לכמות גדולה להכפיל כמויות . ניתן לפזר שומשום ב-10 דקות האחרונות.
תהנו

74 תגובות על “נתחי דלעת בתנור

  1. פירגה שלום
    בד"כ אני מכינה דלעת עם בטטה ומעל שומשום smile – יוצא מעולה.
    נראה טעים מאד. אכין לשבת :lol: .

  2. נמצאת בחו"ל ומתקרב חג ההלואין עם מתכוני הדלעת, ומתכוונת להכנים. הכנתי מספר תבשילים וקצרו הצלחה רבה מיודעי ומביני אוכל.

    תודה רבה. smile smile

    • הי ציפי
      כמה שדלעת יכולה להיות טעימה.מי שלא יודע חייב לנסות.
      תמשיכי להכין ולפנק את כולם.
      חג שמח לכם בחו"ל.

    • למה לא,אפשר , רק שימי לב לזמן האפיה. לדעתי הדלורית צריכה יותר זמן אפייה.
      פשוט לשים לב.
      בהצלחה ותהנו.

      • תלוי גודל הקערה.לא להתרגש.
        לערבב בתנועות קיפול מתחתית הקערה כלפי מעלה וכך הנפח לא ירד.גם אם ירק קצת זה לא נורא.
        בהצלחה.

        • להכין מתכון א ח ר של צלי בקר ואת השעועית המבושלת להוסיף לקראת סוף הבישול.
          יש מתכונים כאלה בקטגוריה: מתכוני קדירה. את מוזמנת לבחור מתכון.
          בהצלחה

  3. השבוע הכנתי את המתכון הזה כבר פעמיים וזה יצא מדהים
    טיפ לשומרי המשקל: במקום הסוכר חום שמתי סוכרזית.
    תודה אילנה

  4. כרגיל…נטרף בדרך אל השולחן

    עשיתי עם בטטה (פרוסות בלי לרכך קודם) ועם אבקת מרק הבצל ויצא מעדן :lol: :lol: :lol:

  5. עשיתי עם תמצית סוכרלייט כדי לחסוך בסוכר והוספתי מעט מים כדי להפוך את זה לרוטב במקום משחה.
    …… נגמר בצ'יק!!!!
    מתכון טעים.

  6. היי פירגה
    התיאשתי מלקבל אותך למייל שלי(בגלל התקשורת הלקויה)
    טוב שיש את הפייס בוק
    שבוע נהדר לך
    רחל

    • רחל,אני גאה בבן שלי,שהעביר את האתר לפייסבוק. יש אמנם כפילות אבל לפעמים היא משתלמת.
      שבוע נפלא עם חיבוק גדול.

    • קטי,כיף להוסיף את התגובה הטעימה שלכם למתכון. תודה רבה לך ולבעל.
      שבוע נפלא וטעים smile

  7. נראה מעולה ורוצה להכין, רק שאלה:
    מה תפקיד החומץ? האם אפשר לוותר עליו או שזה ממש ישנה את הטעם?

    • דקלה,אם יש לך שימי,אם אין לך וותרי. החומץ משלים את הטעמים אבל לא חובה.

  8. משלל המתכונים שיש באינטרנט בחרתי במתכון הזה. בחירה מוצלחת לי.

    • הי בלומנפלד
      יופי של בחירה.
      תודה שחזרת לשתף ולשמח אותי.
      יום נפלא ומחובק.

  9. שלום פירגה. חג שמח לך ולכל המשפחה שלך. תגידי בבקשה האם אפשר להוסיף גם קישואים? תודה

  10. בוקר אור
    אני כהרגלי משוטטת באתר מידי יום
    כעת מלקטת מתכונים לראש השנה. אני מאד אוהבת דלעת/דלורית ובמיוחד לראש השנה וכמובן שאכין
    מתכון זה. על אף שאצלי לא ככ' מתלהבים. אכין למעני אם אין אני לי מי לי??????
    המשך יום טוב פירגה יקרה
    מחבקת אותך
    אסתי smile smile smile smile smile

  11. נראה נהדר אכין לסוכות , יש לי בן שנהפך לטבעוני , ;) ;) אשמח לקבל מתכונים . עם הצימחונות עוד הסתדרתי עכשיו זה בלי גבינות וביצים | smile

    • יעל,אין לי טבעונות וצמחונות באתר שלי….אבל יש מתכוני ירקות בקטגוריות מתאימות להנאתך. פשוט לשוטט,כי המבחר גדול.

    • הי,
      לא כתבתי ניר כסף.
      כתבתי בערך 30 דקות.
      רצוי לבדוק ולהחליט את מידת הרכות שאתם אוהבים.
      גמר חתימה טובה.
      smile

  12. נראה טוב מנסה אבל הדייטנית שלי אמרה שזה מצויים פרט לשמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *