ירקות פיקנטי בחלב קוקוס
מצרכים:
800 גרם פרחי כרובית ופרחי ברוקולי (אפשר סנפרוסט)
300 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל הכרובית והברוקולי
בצל גדול קצוץ מטוגן ב-4 כפות שמן
3 שיני שום קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה (פטרוזיליה)
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס גמבה אדומה קצוצה
קופסה של חלב קוקוס
כפית אבקת מרק עוף
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף רוטב סויה בסגנון סיני
פלפל שחור
אופן הכנה:
לרכך מעט את הירקות במיקרו ( כל הירקות )
להעביר למחבת גדולה/עמוקה
לטגן את הבצל והשום (ניתן להוסיף כפית סילאן שיוסיף צבע),
ולהוסיף את החלב קוקוס והירקות.
לתבל ולערבב.
לטעום תיבול ולשפר.
אפשר להוסיף עוד ירקות כמו אפונה, שעועית ירוקה, פטריות טריות.
תהנו
שלום
לא התיחסת לחלב הקוקוס. מה לעשות איתו ובאיזה שלב?
יעל, ערב טוב, אחרי הטיגון של הבצל ווהשום.