![עוגת קקאו תפוז בלי חלמונים חדש 2 1024x768 - עוגת קקאו תפוז בלי חלמונים](https://pirge.co.il/wp-content/uploads/2024/02/%D7%A9%D7%99%D7%A9-%D7%97%D7%93%D7%A9-2-1024x768.jpg)
עוגה רכה וטעימה בהמלצה חמה
מצרכים והכנה:
לשים בקערת המיקסר:
4 חלבונים
את החלמונים שמרו במקרר למתכון אחר.
כוס וחצי סוכר
להקציף עד שיש קצף תפוח
להוסיף כוס שמן
כוס מיץ תפוזים/מים
1/2 2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
לערבל עד שיתאחד
להשאיר בערך 1/2 1 כוסות מהבלילה שבקערת ההקצפה ואת היתר לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
לבלילה שבקערה להוסיף 3 כפות אבקת קקאו ולערבב היטב. אפשר להוסיף כף מים שיהיה יותר קל לערבב.
לצקת את הבלילה החומה באמצע ולכל האורך התבניות.
לא לערבב ולא לשייש.
לאפות בחום 170 מעלות כ-45 דקות
לבדוק שמוכן בערת סכין חדה.
להוציא מהתנור ואחרי 5 דקות לעטוף בניילון נצמד.
לפרוס ולטעום רק אחרי שהעוגה תצטנן היטב בטמפרטורת החדר.
תהנו.