חדש 3 730x410 - עוגת קקאו תפוז בלי חלמונים

עוגת קקאו תפוז בלי חלמונים

חדש 2 1024x768 - עוגת קקאו תפוז בלי חלמונים

עוגה רכה וטעימה בהמלצה חמה

מצרכים והכנה:

לשים בקערת המיקסר:

4 חלבונים

את החלמונים שמרו במקרר למתכון אחר.

כוס וחצי סוכר

להקציף עד שיש קצף תפוח

להוסיף כוס שמן

כוס מיץ תפוזים/מים

1/2 2 כוסות קמח רגיל

שקית אבקת אפיה

לערבל עד שיתאחד

להשאיר בערך 1/2 1 כוסות מהבלילה שבקערת ההקצפה ואת היתר לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.

לבלילה שבקערה להוסיף 3 כפות אבקת קקאו ולערבב היטב. אפשר להוסיף כף מים שיהיה יותר קל לערבב.

לצקת את הבלילה החומה באמצע ולכל האורך התבניות.

לא לערבב ולא לשייש.

לאפות בחום 170 מעלות כ-45 דקות

לבדוק שמוכן בערת סכין חדה.

להוציא מהתנור ואחרי 5 דקות לעטוף בניילון נצמד.

לפרוס ולטעום רק אחרי שהעוגה תצטנן היטב בטמפרטורת החדר.

תהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *