חצילים קלויים מלח גס לימון טרי וטחינה גולמית
זה כל מה שצריך כדי להחליט שזה מה שהחציל הכי הכי אוהב.
עוטפים חצילים שלמים על קליפתם בניר כסף ואופים עד לריכוך
מעבירים לצלחת הגשה ובוצעים כל חציל לחצי
מפזרים על בשר החצילים הלוהטים מעט מלח עבה ומזלפים מיץ מלימון טרי
ומעל לכל יוצקים כמה כפות טחינה גולמית .
מגישים מיד כשעדיין חם.
נאנחים מרוב עונג,באחריות כל כך טעים.
מעבירים לצלחת הגשה ובוצעים כל חציל לחצי
מפזרים על בשר החצילים הלוהטים מעט מלח עבה ומזלפים מיץ מלימון טרי
ומעל לכל יוצקים כמה כפות טחינה גולמית .
מגישים מיד כשעדיין חם.
נאנחים מרוב עונג,באחריות כל כך טעים.
"טיפ"
1. להגיש לשולחן את המלח הגס ועוד חצאי
לימונים טריים במקרה של תוספת לטעם.
תהנו
באיזה טמפרטורה את אופה את החצילים וכמה זמן ?
בתודה מראש !
חום 190 הבדיקה נעשית עם סכין חדה מבעד לניר הכסף.
כשהסכין חודרת בכמה מקומות לאורך החציל הוא מוכן.
תתחילי לבדוק אחרי 20 דקות.
אחחחחחחחחחחחחחח איזה מתכון טעים :lol: