ארוחה מהירה ונהדרת לכל המשפחה,ילדים,חברים.
מצרכים:
1/2 קילו נתחי/קוביות חזה עוף
בטטה בינונית חתוכה לקוביות
כוס פירורי לחם בתיבול עדין
כף גריל עוף, 2 כפות שמן, קורט תבלין שום, קורט כורכום,פלפל שחור ומעט מלח
ניתן להכין עם תיבול מתקתק של סילאן,שום, רוטב צ'ילי מתוק,אבקת מרק עוף, קצת שמן, פפריקה מלח ופלפל שחור.
אופן הכנה:
שמים בקערה קוביות או נתחים של חזה עוף
ומוסיפים קוביות בטטה.
מתבלים בגריל עוף ,תבלין שום, כורכום, פלפל שחור ומעט מלח מערבבים ומוסיפים פירורי לחם.
לעסות הכל ביחד .
מסדרים את הקוביות על ניר אפיה משומן היטב.
אופים בטורבו בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה והופכים.
ממשיכים לאפות עד שרך ומוכן.
תהנו.
התגעגעתי למתכונים שלך, פירגה שלי אהובה
רק בריאות!
תודה שלי יקרה, אני מרגישה קצת יותר טוב. אני משתדלת.
באהבה ענקית
אפשר לאפות בתנור? אין לי טורבו.
הניה שלום , אפשר גם בתנור, רק לוקח יותר זמן עד שמוכן. אין בעיה.
תכיני ותהנו
שלום
האם תפו"א במקום בטטה זו אופציה טובה?
ברור שזה ייצא שונה השאלה אם בכלל שייך
בקר טוב,
אפשרי עם תפוחי אדמה רק צריך לבשל אותם תחילה.
לבשל אותם 20 דקות עד שירתחו ואז לסגור את הגז. לכסות במכסה תואם את הסיר הרמטי ולהשאיר את התפוחים במים עד שיתקררו.
ואז לחתוך ולצרף אותם לבשר, לתבל ולתנור לפי מה שרשום.
תודה רבה על המתכון הנהדר הזה.
חלופה הרבה יותר בריאה לשניצל, הרבה פחות עבודה, ילדים מתים על זה, בקיצור 'מוש'.
המון תודות
בקר טוב דיאנה יקרה,תודה רבה.
והכי כיף שהזכרת לי להכין את המתכון הטעים הזה.
אכין להיום בצהריים.