מתכון נוסטלגי בן עשרות שנים שצץ לו במחברת של גולי חברה של פירגה.
מצרכים לעוגה:
2 תבניות אינגליש קייק משומנות
7 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
חבילה אבקת אינסטנט פודינג וניל
כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות
1/2 2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה:
מקציפים את הביצים שלמות עם כוס סוכר כ-3-4 דקות עד שממלא את הקערה
מוסיפים בזרם איטי את השמן ומערבלים במהירות הכי איטית.
ממשיכים להוסיף את המיץ , אבקת הפודינג והקמח לסירוגין,לאט לאט עד שהמרקם יוצא מאד גמיש ותפוח וממלא את כל הקערה.
אפיה בחום 175 כשעה
בודקים שהעוגות מוכנות
תהנו
נראת עסיסית וטעימה.
שבת שלום.
תודה דליוש
שבת שלום פירגה,
אפשר להשתמש בקמח תופח כשר לפסח שנשאר לי?
תודה מראש
רוחמה הי,
לא בטוחה לגבי הקמח הזה לא מכירה איך הוא באפיה.
יום עצמאות שמח
הי פירגה, האם טעם התפוז מורגש בעוגה על אף שאין קליפה מגוררת בו?
בוקר טוב פירגה עכשיו הכנתי את העוגות והיתה לי רק תבנית אינגלישקייק אחת אז הכנתי גם בתבנית עגולה…מקווה שיצא טוב זה בתנור…
נראה טעים טעים! האם לדעתך אפשר להשתמש במיץ מתרכיז קפוא של פריגת?
לא יודעת לגבי הקפוא.
העוגות הבחושות הן הכי קלות להכנה והכי טעימות. גם המצרכים זמינים בבית והפעם גם הערך הקלורי נראה סביר. ינוסה לחג הקרוב ואני גם אוסיף קליפת תפוז מגורדת להדגשת הטעם. :lol:
נגה,נפלא,תהנו ותבלו יפה בחג.
בוקר טוב .
עוגה בטעם עדין וטעים.
עשה לנו חשק לעוד .
תןדה.
באהבה שלי,תכיני שוב,בכיף.
בוקר טוב
יש לי אריזת חסכון של אינסטינג פודינג.
חבילה רגילה – כמה זה בכוס?
מירב,אם אני זוכרת אז זה 80 גרם לחבילה.
לא מקציפים את החלבונים ואחר כך את החלמונים אבקש תשובה אני לא מקבלתמרשמים
לאה ערב טוב,
בוודאי תקבלי בקרוב זו בעיה של גוגל ולא שלנו.
במתכון הזה מקציפים ביצים שלמות כפי שכתוב.
היי פירגה
הכנתי את העוגה המדהימה הזו אך מה שחששתי ממנו -קרה :?
אחרי ההקצפה המשכתי לערבל במהירות גבוהה וגובה העוגה לאחר האפיה ממש צנח :oops:
חשוב להדגיש לכולן שצריך לערבב בתנועות עטיפה ולא מהר מידי…
תודה על המתכון ושבת שלום
תודה ושבת נפלאה לך
שלום פירגה,
באיזה תבנית עגולה את אפית?
או 24 או 26.
בהצלחה וערב נפלא
הכנתי את העוגה המדהימה הזו .. לקח לחבורת בני טיפשעשרה 3 דקות לחסל אותה ולאמר לי בפה מלא שאני חייבת לללכת למסטר שף … פירגגה הקרדיט כולו שלך .. שנה טובה ותודה על המתכונים המנצחים שלך.
מיכל, בקר אור,תודה רבה.
אני שמחה שאהבתם אותה ואני שמחה מאד שחזרת לשתף אותי ולפרגן.
שנה נפלאה לכולכם והמשך טעים ביחד
שלום פירגה.
אני רוצה לשים קמח לא תופח
כמה אבקת אפיה צריך לשים?
תודה
אסתר בקר טוב
שמים כפית על כוס.
פירגה יקרה!
עוגה מצוינת!! אמנם היו לי רק 5 ביצים וניסיתי בכל זאת,
היה מעולה!
תודה רבה לך על כל המאמץ שאת עושה לשתף את כולנו במתכונים כל כך מוצלחים!!
לבריאות רותם. עם המון אהבה ושימשיך להיות לכולנו טעים
הי פירגה , תודה על מתכונים נפלאים, הכנתי את העוגה עם 6 ביצים ובתבנית מרובעת 35*40 כדי שלא תצא גבוהה מידי , שאלתי – העוגה יצאה מאוד טעימה אבל נראה לי קצת יבשה ??
מדוע זה יכול לקרות
תודה לך אור
אור,בקר טוב
לדעתי יתר אפייה.
הי, עכשיו הכנתי אותה לכבוד שבת.. ויצאה מעולה ..
החלפתי קמח תופח בקמח רגיל + אב אפיה.. והכנתי את זה עם מיץ קלמנטינות ישר מהעץ..
ממש טובה ולא מתוקה מידי .. נפלאה!
אמא שלי מאוד אוהבת עוגת תפוז.. אז זה גם עבר את הביקורת שלה..!
והכי חשוב וכמו תמיד… זה פשוט כ״כ להכנה..
תודה רבה שאת מעשירה לי את המתכונים בכאלה שתמיד אחזור אליהן בלי חשש..
שבת שלום
נורית,צהרים טובים.
תודה רבה לך.
הלוואי שתמיד יצליח ושתהנו .
שבת שלום ומבורך