d790d793d795d79d2 - פסטה ברוטב אדום סילאני

פסטה ברוטב אדום סילאני

d790d793d795d79d7 1 - פסטה ברוטב אדום סילאני
הפעם הכנתי פסטה ברוטב קופסאות
בלי עגבניות טריות והוספתי גם סילאן ותאמינו לי? היא מ ד ה י מ ה.

תחילה מכינים את הרוטב
כשהרוטב מתבשל מכינים את הפסטה ,מסננים ויוצקים עליה כף שמן.

מצרכים לרוטב:
6 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים+3 שיני שום קצוצות
2 כפות גדושות קטשופ
כף גדולה רוטב צ'ילי מתוק
קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות (800 גרם).
2-3 כפות רסק עגבניות
1/2 1 כפות סילאן
כף אבקת מרק עוף
כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם.

מטגנים בצלים בשמן עד להזהבה . מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את יתר המצרכים ומרתיחים.
מנמיכים להבה וטועמים
משפרים מהמצרכים שיש במתכון עד למיצוי הטעמים.
מוסיפים מים לפי מידת הסמיכות שאתם אוהבים.
מחזירים את הפסטה לסיר ומערבבים.
כמה זמן שתבשלו יותר הרוטב יהיה אדום יותר והפסטה רכה יותר.
הפסטה מאד מפנקת עם גבינת פרמז'ן מעל.
נהדר לפזר על הפסטה גושי טונה.
תהנו.

41 תגובות על “פסטה ברוטב אדום סילאני

  1. אממ נראה מאד טעים
    מתאים לארוחת צהרים חח אני רצה להכין
    תודה מראש נטליי laugh

    • בקר טוב פירגה יקירה. איזה כיף למצוא כל יום מתכון חדש שלך. תמיד יפה. כמעט תמיד קולע בול לטעם המשפחתי.
      אבל מה שרציתי לומר לך שממך למדתי להוסיץ סילאן לכל מיני ארוחות. וזו הצלחה מסחררת.
      לימדתי גם את אחותי הגדולה שהיא פריקית בריאות וכדו! והאוכל קיבל שידרוג.
      אז תודה בעד הכל. תודה בעד טיפים קטנים שעושים גדולות לאוכל.
      שיהיה לך ולמשפחתך חג שבועות טעים ונעים. באהבה עדי מקרית אתא. (מעריצה מאד ותיקה). :lol:

      • עדי בקר טוב
        הסילאן שולט אצלי כמעט בכל מתכון. בטוח משדרג.
        מי שחבר באתר שלי יודע שקודם כל קונים סילאן ;)
        בכיף,ותהנו smile

  2. אני אוהבת פסטות!
    ועל השילוב של זה עם סילאן עוד לא חשבתי.
    אנסה במהירות :cool: ;)
    :lol: :lol: :lol:

  3. שלום פירגה
    כלומר כששמים את הפסטה ברוטב ממשיכים לשבל יחד או שהתכוונת כל אחד לחוד smile smile

    • ריקה
      בסוף אחרי שמשדכים (תקראי שוב) ממשיכים לבשל.את יכולה דקה ואת יכולה יותר……

  4. רציתי לשתף אותך שאני מכינה פסטה נהדרת ברוטב עגבניות עם המתכון " ספגטי של אשת הספר" שפרסמת. פשוט מוסיפה קופסה של עגבניות מרוסקות ( 250 גר') וקצת יותר מיים כדי ליצור רוטב סמיך וכמובן אורגנו או קינמון ( מה שבא לנו באותו רגע). זה מעולה. ובכלל ה"ספגטי של אשת הספר" מככב אצלנו בבית.

    • שרון,הי
      תודה ששיתפת אותי ולמעשה את כולנו. תמיד כיף להתחדש.
      ספגטי אשת הספר מעולה . גם אני מגוונת את הפסטה שלנו ולראיה כל המתכונים שיש באתר.
      שתמיד יהיה טעים smile

  5. על הבוקר להציג כזה מתכון משגע. אוהבת פסטה ושי לי סילאן חדש-חוששת מבנותיי שאוהבות את הרוטב הבסיסי של חמותי החביבה: שמן , רסק ועוד שמן ולסיום עוד ועוד שמן. אני מתעקשת על עגבניות קצוצות, שום כתוש , בצל מאודה, אורגנו, פפריקה-כל מה שגדלתי עליו מבית אמא. יום טוב! :lol:

    • עופרה,תנסי פעם אחת ותראי. לפעמים שינוי עושה טוב .
      יום נעים smile

  6. איזה כיף לקבל ממך כל בוקר מייל. והתמונה הזו מעוררת השראה ותיאבון.
    ופסטה אני ממש אוהבת,ומכינה הרבה.
    כל פעם בוחרת דרך אחרת להכין רוטב אדום (גם אני משתמשת בסילאן כממתיק למאכלים).
    למדתי, שהמרכיבים עצמם לא מספיקים, כדי לקבוע את הטעם. האופן בו מרכיבים אותם, הוא הקובע.
    אז אני מאמצת בחום את הרוטב שלך ואת הפרפרים…
    תודה

  7. בוקר טוב פירגה יקרה, אחלה מתכון, ובקשר לסילאן, גם אני משתמשת הרבה בסילאן, והטיפ שלי, להוסיף כפית סילאן לטחינה יוצא מזה טעים……..ביי והמשך יום נעים.

  8. בוקר טוב פירגה!
    היום אני מביאה את הנכדים מבי"הס לצהריים,זה ניראה מתאים בדיוק עבורם.
    מה דעתך האם כדאי לבשל ברוטב הזה קציצות בקר? ואחר כך לשדך עם הפסטה?

  9. היי!
    כמובן בישלתי את הרוטב לפי מתכון זה,הוספתי את הקציצות,הגדלתי את הכמויות שיהייה מספיק גם עבור
    הפסטה(הרוטב מאד עשיר) מה לומר היה טעים ביותר כולם אכלו וביקשו תוספת,גם בעלי שהקדים מהעבודה,
    יבורכו הידיים,המשיכו להביא לנו מתכונים כאלה . smile

    • עדנה,צהריים טובים
      איזה ארוחה לתפארת הכנת.יבורכו ידייך.
      שימחת אותי מאד שכל המשפחה חגגה על המתכון+הקציצות שלך smile

  10. סוף סוף פסטה בלי אף עגבניה טרייה :lol:

    הייתי בטוחה שזה "חטא" רוטב קופסאות ;) אבל ידעתי שהסבלנות שלי תשלם כי אצלך זה גם יגיע החלק הקל יותר והאהוב יותר אצלנו של הרוטב smile smile smile

  11. פריגה שלום

    אני קוראת את המתכונים שלך כבר מס' פעמים, הפעם גם מנסה את הרוטב שנשמע פשוט נפלא,
    מקווה שגם בני משפחתי יחשבו כמוני, למרות שהם ממש בררנים ולא תמיד אוהבים לנסות דברים חדשים.
    מבטיחה לדווח בהמשך איך יצא.

    • חגית יקרה
      אין סיבה שלא יאהבו.
      אחרי שאת מוסיפה את התבלינים תטעמי.
      השיפור הסופי רק עם מלח ופלפל.
      אשמח לשמוע איך יצא ואם אהבתם smile

  12. הכנתי את המתכון אתמול, התמונה ממש גירתה אותי, אך במציאות התוצאה הייתה שונה לחלוטין והטעם של הצ'ילי המתוק היה דומיננטי מידי לטעמי…

    • נועה יקרה,אין בעיה.או לוותר על הצ'ילי או לעבור למתכון אחר במסגרת קטגוריה: פסטה

      smile

  13. היי פירגה הכנתי כמה פעמים והיה טעים מאוד הבעיה שההילדים לא אוהבים בצל אך עושים בלי מטגנים רק את השום אז אתו דבר ?

  14. פירגה שלום רב! :lol:
    לאיזו כמות של פסטה הרוטב יספיק?
    אני רוצה להכין כמות פסטה של 500 גר'.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *